|
|
|
| Autor |
Správa |
onkel1 Novice

Stav:  Založený: 13.03.2008 Príspevky: 4
Zaslal: 06 Máj 2008, 17:31 Predmet: Potrebujem pomoct malu vec v css |
|
|
Cawte chalani dufam ze mi pomozete potrebujem malu vec v css potrebujem aby vyskakovacie okno cez javascipt bolo upravene v css.
tu je css stranky www.dostupnost.mobil-forum.info/style.css
Potrebuej to tam pridat + chcem aby ten ramcek bol po okrajoch zeleny a v nutri biely ako templat neviem ako
a kod v javascripte ktory zariadi aby okno vyskocilo v novom style ale nech tie butony mozem menit a pridavat ano nie atd..... ked dam jedno tak nech ma to presunie nekde a ked dam druhe tak tiez.... prosim pomozte ide o jeden dolezity projekt do skoly ..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6745 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 17:44 Predmet: |
|
|
nerobil by som to cez nové okno, lebo ak má niekto zablokované js, tak mu nepôjde. Tiež takmer každý prehliadač blokuje pop-up. A navyše, ťažko ho naformátuješ aby to nejak pekne vypadalo, stále to bude len okno
Robil by som to tak, že by sa zobrazil nový div, ktorý si už naformátuješ ako chceš. Ak ale aj tak chceš cez nové okno, tak to sa robí funkciou window.open: http://www.javascript-coder.com/window-popup/javascript-window-open.phtml
http://www.w3schools.com/HTMLDOM/met_win_open.asp
otvorí ti to v okne novú stránku (jej url, aj velkosti okna si dáš ako parametre v tej metode). Na tej stránke už klasicky dáš štýl ako potrebuješ, a všetko čo na nej má byť |
|
| Návrat hore |
|
 |
onkel1 Novice

Zaslal: 06 Máj 2008, 17:55 Predmet: |
|
|
| Ja som to nechcel ako klasicke vyskakovacie okno ale ako dialogove okno je to v javascripte to viem a aj to ze mnohy ho maju bloknuty ale neviem ako to inac vyriesit |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6745 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
onkel1 Novice

Zaslal: 06 Máj 2008, 18:44 Predmet: |
|
|
| no tak torchu pekombinujem otazku potrebujem kod (je jedno ci php alebo aky) aby sa zobrazila otazka tam odpovede ked da spravnu tak ho posunie dalej a ked spatnu tak na prvu.... aby sa tomu dal ale upravid vzhlad |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|