Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Potrebujem pomoct malu vec v css
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Programovanie  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
onkel1
Novice
Novice

Stav: Odhlásený
Založený: 13.03.2008

PríspevokZaslal: 06 Máj 2008, 17:31    Predmet: Potrebujem pomoct malu vec v css Odpovedať s citátom  

Cawte chalani dufam ze mi pomozete potrebujem malu vec v css potrebujem aby vyskakovacie okno cez javascipt bolo upravene v css.

tu je css stranky www.dostupnost.mobil-forum.info/style.css

Potrebuej to tam pridat + chcem aby ten ramcek bol po okrajoch zeleny a v nutri biely ako templat neviem ako Very Happy

a kod v javascripte ktory zariadi aby okno vyskocilo v novom style ale nech tie butony mozem menit a pridavat ano nie atd..... ked dam jedno tak nech ma to presunie nekde a ked dam druhe tak tiez.... prosim pomozte ide o jeden dolezity projekt do skoly .....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 06 Máj 2008, 17:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

nerobil by som to cez nové okno, lebo ak má niekto zablokované js, tak mu nepôjde. Tiež takmer každý prehliadač blokuje pop-up. A navyše, ťažko ho naformátuješ aby to nejak pekne vypadalo, stále to bude len okno

Robil by som to tak, že by sa zobrazil nový div, ktorý si už naformátuješ ako chceš. Ak ale aj tak chceš cez nové okno, tak to sa robí funkciou window.open: http://www.javascript-coder.com/window-popup/javascript-window-open.phtml
http://www.w3schools.com/HTMLDOM/met_win_open.asp

otvorí ti to v okne novú stránku (jej url, aj velkosti okna si dáš ako parametre v tej metode). Na tej stránke už klasicky dáš štýl ako potrebuješ, a všetko čo na nej má byť
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
onkel1
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 06 Máj 2008, 17:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som to nechcel ako klasicke vyskakovacie okno ale ako dialogove okno je to v javascripte to viem a aj to ze mnohy ho maju bloknuty ale neviem ako to inac vyriesit
Návrat hore
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 06 Máj 2008, 18:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

javascriptový alert nijak nenaformátuješ, nie je to vec html kodu ale prehliadača. Tu sa riešilo niečo podobné: http://www.hojko.com/alert-otazka-t91871.html
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
onkel1
Novice
Novice

PríspevokZaslal: 06 Máj 2008, 18:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

no tak torchu pekombinujem otazku potrebujem kod (je jedno ci php alebo aky) aby sa zobrazila otazka tam odpovede ked da spravnu tak ho posunie dalej a ked spatnu tak na prvu.... aby sa tomu dal ale upravid vzhlad
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Programovanie
Strana 1 z 1

Prejdi na: