Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Potrebujem pribrať
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Jimmy
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 22.03.2008

PríspevokZaslal: 24 Apr 2008, 18:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

peterkozel napísal:
zer zer a zer, hlavne pred spanim a nech je to kaloricka bomba, pi pivo, kup si pangamin a zer bekomplex a bo sa zhul a zozeres aj kona
Tak toto je fakt dobra rada Very Happy

Ja mam 198 cm a asi 82 kg.Neviem ci je to malo, alebo dost. Skusal som aj posilovat, aj zrat ako debilko, aj Pangaminom som sa napchaval, aj gainer som zral, ale skoro nic to so mnou nespravilo. A zabudol som na pivo....

...Ja ked sa pred spanim najem tak sa v noci prebudim, ze mi je riadne zle a ostatne si domyslite
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
tomek00
Light Professional
Light Professional

Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 24 Apr 2008, 18:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

pred spanim? akoze vecer? .. co sa mi podarilo pra krat najest sa tak fajne pred spanim.. spôsobilo to akurat to ze som nemohol dve hodky zaspat.. Confused

//hm ktovie preco je to duplicitne.. nie je to naschval Sad i am sorry
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 24 Apr 2008, 19:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lebo pred spanim tiez treba jest s rozumom a urcite nebudem zrat nejake masne chleba s prazenicou a ktomu ako prilohu slaninu.

Jimmy k tomu priberaniu bud si cvicil nahvono a zral si pomerne dobre, alebo si cvicil dobre ale nahovno si zral a este k tomu si robil nejaku inu cinnost kde si palil kalorie.

Ale mozem ti odporucit aby si vyskusal na nejaky jeden dva, dni taku mensiu hladovku, nech sa spomali metabolizmus a potom zacat zrat jak prasa.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 18.06.2007

PríspevokZaslal: 24 Apr 2008, 19:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

to mas uplnu pravdu s tou hladovkou...vela ludi takto skonci po "super dietach" ze najprv nic nejedia a ked ich to prestane bavit tak sa vratia do normalu a priberu este viac... takze by to mohol byt dobry recept na pribratie Smile
Návrat hore
ColdRain
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 20.03.2008

PríspevokZaslal: 24 Apr 2008, 20:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

pribrat? zacni posilovat a jest doplnky vyzivy, tie sposobia, ze najprv naberes hmotnost, ktora sluzi pri neskorsom cviceni ako "vyziva" pre svalstvo, samozrejme, ak si najdes trenera ktori ti to nasije vsetko na mieru bude este lepsie
Návrat hore
Jimmy
Expert
Expert

Založený: 22.03.2008

PríspevokZaslal: 24 Apr 2008, 20:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Lebo pred spanim tiez treba jest s rozumom a urcite nebudem zrat nejake masne chleba s prazenicou a ktomu ako prilohu slaninu.

Jimmy k tomu priberaniu bud si cvicil nahvono a zral si pomerne dobre, alebo si cvicil dobre ale nahovno si zral a este k tomu si robil nejaku inu cinnost kde si palil kalorie.

Ale mozem ti odporucit aby si vyskusal na nejaky jeden dva, dni taku mensiu hladovku, nech sa spomali metabolizmus a potom zacat zrat jak prasa.
Ja neviem cim to bolo, skoncil som s tym, ale myslim ze v tom je aj nieco vrodene, preto doktorka mi neraz povedala pri prehliadke, ze mam vela cukru v moči......alebo mam nieco s oblickami Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
marcus-16
Medium Star
Medium Star

Založený: 30.03.2006

PríspevokZaslal: 24 Apr 2008, 20:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

ColdRain napísal:
pribrat? zacni posilovat a jest doplnky vyzivy, tie sposobia, ze najprv naberes hmotnost, ktora sluzi pri neskorsom cviceni ako "vyziva" pre svalstvo, samozrejme, ak si najdes trenera ktori ti to nasije vsetko na mieru bude este lepsie
hlupost..
Návrat hore
qwe91
Amateur
Amateur

Založený: 04.11.2007

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 13:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mam 18 rokov, 185 cm a 66 kg .. a tiez by som rad pribral, ale nie tukov!!! ...
denne cvicim doma (kliky brusaky, hrazda...) a chodievam na korcule alebo na bike ... ale akosi neviem pribrat... cvicim uz vyse mesiaca a akurat som schudol zo 67 na 66 (na bruchu to je trochu vidno Smile) .. ale ja by som radsej pribral...
poradte co mam robit Question
Návrat hore
kali520
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 13:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

qwe91 napísal:
ja mam 18 rokov, 185 cm a 66 kg .. a tiez by som rad pribral, ale nie tukov!!! ...
denne cvicim doma (kliky brusaky, hrazda...) a chodievam na korcule alebo na bike ... ale akosi neviem pribrat... cvicim uz vyse mesiaca a akurat som schudol zo 67 na 66 (na bruchu to je trochu vidno Smile) .. ale ja by som radsej pribral...
poradte co mam robit Question
Ak chces poradit staci si precitat tuto temu, padlo tu uz dost vela navrhov ako pribrat a vacsina su zarucene a funguju.

Chudnes preto lebo palis kalorie korculovanim, bicyklovanim a pod. Dalsia vec, z klikov a podobnych cvikov vlastnym telom nepriberes aj keby si to cvicil neviem jak dlho.

Jednoducho treba ist do posilovne a tam zacat s drepmi, mrtvymi tahmi, bench preesom, pritahami v predklone atd a samozrejme prezierat sa jak prasa.
Návrat hore
patrick1
Light Star
Light Star

Založený: 28.07.2007

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 17:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

necital som celu temu, ale mne pomohla jednoducha vec - pravidelna strava, ktoru som zanedbaval pocas strednej skoly... mam 184cm - pred rokom som mal 64Kg - teraz 74Kg a zacinam aj s cvicenim Smile
Návrat hore
warham
Light Expert
Light Expert

Založený: 12.01.2008

PríspevokZaslal: 24 Máj 2008, 20:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

mam otazku...
mozem pri naberani hmotnosti chodit behat a bicyklovat???
Návrat hore
tomek00
Light Professional
Light Professional

Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 24 Máj 2008, 20:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

warham napísal:
mam otazku...
podla mňa to nie je velka prekazka..
ako je tu pisane.. mal by si pribrat ked prijmes viac ako si seba vydas, ale myslim ze keby nechodis nejak casto a papal by si poriadne, tak by to slo rychlejsie Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Designer
Light Professional
Light Professional

Založený: 27.01.2007

PríspevokZaslal: 24 Máj 2008, 21:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kamarati , toto nieje az taky problem ze nechuti jest a nepriberam , problem je taky ako mam ja - chuti mi jest , jem doslova hlady - ani gram nepriberiem ! (pre niekoho problem pre niekoho radost no) Nevravim ze som chudy , som taky aky mam byt lenze su ludia co zjedia 10 % stoho co ja a priberu . Metabolizmus je svina Wink
Návrat hore
qwerty-xyz
Light Professional
Light Professional

Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 24 Máj 2008, 23:10    Predmet: Re: Potrebujem pribrať Odpovedať s citátom  

Point napísal:
Ludia vazne potrebujem pomoc .. mam 18 rokov 183cm a 67 kil .. nutne potrebujem pribrat snazim sa o tom uz fakt asi pol roka a stale nic .. priberem za den max kilo aj to potom cez noc stravim a rano mam zasa o kilo menej.. cez den nie som hladny priam sa musim nutit aby som nieco zjedol a viete si predstavit ake to asi je ked s aniekto nuti jest..je mi z toho zbytocne len zle .. v noci v intervale od 11tej do 2hej som hladny ale vtedy nie je v tej kuchyni nic a mam rocnu sestru takze kazdy hlucnejsi pohyb .. uz len zapnutie mikrovlnky ju zobudi .. cize si dam 5-7 rozkov s niecim a toe vsetko.. vsade vidim clanky ako schudnut ale ako pribrat nikde.. potrebujem pomoc fakt seriozne
kamarat jedol GAINER dost mu to pomohlo pridalo mu to 5 kil a nedal ich zo seba dole pritom stale cvicil takze parada. Ja robim nieco podobne ale jem SRVATKU alebo SYROVATKU? neviem ako sa to vola jednoducho to je taky zlty prasok podobny sunaru pre deti ale je to trocha ine. KAzdy den trikrat to pijem a myslim ze z toho aj priberam. Inak skus proste viac jest. Halusky,halusky a zase halusky. A tvaroch,cukor. proste tuky. Da sa to len treba chciet. Musis sa premahat doslova. Viem o com hovorim ja ku svojej vyske potrebujem pribrat zhruba 20 kg. tak mi tiez nie je vsetko jedno. :wink:

//autoeditácia príspevku ( 24 May 2008, 23:10 )
Point napísal:
Ludia vazne potrebujem pomoc .. mam 18 rokov 183cm a 67 kil .. nutne potrebujem pribrat snazim sa o tom uz fakt asi pol roka a stale nic .. priberem za den max kilo aj to potom cez noc stravim a rano mam zasa o kilo menej.. cez den nie som hladny priam sa musim nutit aby som nieco zjedol a viete si predstavit ake to asi je ked s aniekto nuti jest..je mi z toho zbytocne len zle .. v noci v intervale od 11tej do 2hej som hladny ale vtedy nie je v tej kuchyni nic a mam rocnu sestru takze kazdy hlucnejsi pohyb .. uz len zapnutie mikrovlnky ju zobudi .. cize si dam 5-7 rozkov s niecim a toe vsetko.. vsade vidim clanky ako schudnut ale ako pribrat nikde.. potrebujem pomoc fakt seriozne
kamarat jedol GAINER dost mu to pomohlo pridalo mu to 5 kil a nedal ich zo seba dole pritom stale cvicil takze parada. Ja robim nieco podobne ale jem SRVATKU alebo SYROVATKU? neviem ako sa to vola jednoducho to je taky zlty prasok podobny sunaru pre deti ale je to trocha ine. KAzdy den trikrat to pijem a myslim ze z toho aj priberam. Inak skus proste viac jest. Halusky,halusky a zase halusky. A tvaroch,cukor. proste tuky. Da sa to len treba chciet. Musis sa premahat doslova. Viem o com hovorim ja ku svojej vyske potrebujem pribrat zhruba 20 kg. tak mi tiez nie je vsetko jedno. Wink
Návrat hore
kali520
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 25 Máj 2008, 9:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

warham napísal:
mam otazku...
Nie
Designer napísal:
Kamarati , toto nieje az taky problem ze nechuti jest a nepriberam , problem je taky ako mam ja - chuti mi jest , jem doslova hlady - ani gram nepriberiem ! (pre niekoho problem pre niekoho radost no) Nevravim ze som chudy , som taky aky mam byt lenze su ludia co zjedia 10 % stoho co ja a priberu . Metabolizmus je svina
V tomot pipade treba metabolizmus spomalit, bud budes jest menej nejku dobu (tj nejake tri jedla denne a nie moc velke porcie) alebo das na take 2 dni hladovku.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Strana 6 z 8

Prejdi na: