|
|
|
| Autor |
Správa |
Kibo Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 2685 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 11:06 Predmet: |
|
|
ta toshiba nema sice BT ale rozdiel v tych procakoch nie je priepastny, isiel by som do toshiby hlavne kvoli grafike  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Harun Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.12.2005 Príspevky: 339 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 11:49 Predmet: |
|
|
| kamarat ma taku istu toshibu(akurat dokupil viac ramky a vacsi hdd) a je to fakt pekny kusok, aj kvalita je vyborna + zahras si natom celkom obstojne aj nejake novsie hry ak dokupis ramku, ale pri dnesnych cenach ddr2 je to zanedbatelna ciastka. Pri tom procaku ide hlavne oto naco budes vyuzivat, ak len na kancelariu+hry, tak ti bohato staci aj ten v toshibe, ak planujes renderovat nejaku 3D grafiku, alebo pracovat s videom tak by sa ti viac zisiel silnejsi procak |
|
| Návrat hore |
|
 |
refr0 Light Expert

Stav:  Založený: 26.11.2005 Príspevky: 40
Zaslal: 08 Máj 2008, 18:08 Predmet: |
|
|
| zdravim aj ja by som cel poradit notebook tak okolo 35 000 a dake drobne hore dole.. Na notebooku mi ide hlavne o vykon a takysto aj o kvalitu... Najskor som cel nieco ako MSI alebo acer gameston ale asi dam radsej na kvalitu ako hp ibm atd..Ak mi viete dakto pls poradit dajte sem link. Dik. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1556 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1448 Bydlisko: Pozdravujem K- onanistov Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 8:33 Predmet: |
|
|
2Harun: pojde tam linux takze hry su passed možno cs cez wine. a no ram dokupim neni problem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stifo16 Expert

Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 198
Zaslal: 10 Máj 2008, 23:28 Predmet: |
|
|
Dobry den!
Ospraveldnujem sa vopred trosku ma tlaci cas na to aby som cital vsetky prispevky. Chcem by som odbornu radu ohladne notebooku. Takze moje poziadavky. Zacnem a s cenou a vyrobcami. Takze cena do 20 000 SK + najlepsie zo znaciek ASUS,HP,TOSHIBA(pocul som ale ze nemaju dobre monitory)LENOVO, IBM. Dalej chcem aby som upozornil chcem to na pracu prevazne. OS si planujem dat linux a ucit sa popripade ak by uz bol s vistou nevadi mi orezem si ju. Chcel by som tam 2 jadrovy procesor INTEL, L2 cache 2MB, FSB 667. Ramka 2GB, graf. kartu aby zvladla HD filmy na volny cas, hry hrat nechcem, dobre by bolo s bluetooth, HDD aspon 160GB uz pri najhorsom sa uspokojim aj s 120GB, web kamera nie je podstatna, este k ramke aby bola moznost rozsirit na 4GB. No tak zatial ak som nieco zabudol ma upozornite. Dakujem velmi pekne za radu vopred a este raz sa ospravedlnujem ze som necital dost cas ma trosku tlaci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|