Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Kibo
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 11:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

ta toshiba nema sice BT ale rozdiel v tych procakoch nie je priepastny, isiel by som do toshiby hlavne kvoli grafike Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Harun
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 03.12.2005

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 11:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

kamarat ma taku istu toshibu(akurat dokupil viac ramky a vacsi hdd) a je to fakt pekny kusok, aj kvalita je vyborna + zahras si natom celkom obstojne aj nejake novsie hry ak dokupis ramku, ale pri dnesnych cenach ddr2 je to zanedbatelna ciastka. Pri tom procaku ide hlavne oto naco budes vyuzivat, ak len na kancelariu+hry, tak ti bohato staci aj ten v toshibe, ak planujes renderovat nejaku 3D grafiku, alebo pracovat s videom tak by sa ti viac zisiel silnejsi procak
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
refr0
Light Expert
Light Expert

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 18:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

zdravim aj ja by som cel poradit notebook tak okolo 35 000 a dake drobne hore dole.. Na notebooku mi ide hlavne o vykon a takysto aj o kvalitu... Najskor som cel nieco ako MSI alebo acer gameston ale asi dam radsej na kvalitu ako hp ibm atd..Ak mi viete dakto pls poradit dajte sem link. Dik.
Návrat hore
Tomasko
Professional
Professional

Založený: 30.07.2005

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 21:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

co hovorite na tento http://www.datacomp.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=18790

da sa nieco podobne kupit lacnejsie?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
warezman
Professional
Professional

Založený: 27.02.2006

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 8:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

2Harun: pojde tam linux takze hry su passed Smile možno cs cez wine. a no ram dokupim neni problem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Stifo16
Expert
Expert

Založený: 17.05.2005

PríspevokZaslal: 10 Máj 2008, 23:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dobry den!
Ospraveldnujem sa vopred trosku ma tlaci cas na to aby som cital vsetky prispevky. Chcem by som odbornu radu ohladne notebooku. Takze moje poziadavky. Zacnem a s cenou a vyrobcami. Takze cena do 20 000 SK + najlepsie zo znaciek ASUS,HP,TOSHIBA(pocul som ale ze nemaju dobre monitory)LENOVO, IBM. Dalej chcem aby som upozornil chcem to na pracu prevazne. OS si planujem dat linux a ucit sa popripade ak by uz bol s vistou nevadi mi orezem si ju. Chcel by som tam 2 jadrovy procesor INTEL, L2 cache 2MB, FSB 667. Ramka 2GB, graf. kartu aby zvladla HD filmy na volny cas, hry hrat nechcem, dobre by bolo s bluetooth, HDD aspon 160GB uz pri najhorsom sa uspokojim aj s 120GB, web kamera nie je podstatna, este k ramke aby bola moznost rozsirit na 4GB. No tak zatial ak som nieco zabudol ma upozornite. Dakujem velmi pekne za radu vopred a este raz sa ospravedlnujem ze som necital dost cas ma trosku tlaci.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 27, 28, 29
Strana 29 z 29

Prejdi na: