Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

POUZITIE SEBAOBRANY
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
qwerty-xyz
Light Professional
Light Professional

Stav: Odhlásený
Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 10 Jan 2008, 3:42    Predmet: POUZITIE SEBAOBRANY Odpovedať s citátom  

bola tu tema na sposob oznej sebaobrany ohladom paralyzerov,obuskov a takpodobne tato tema od nej nebude daleko utekat ale predca sa bude v niecom lysit,chcel by som sa spytat kedy mozete sebaobranu pouzit,pretoze napisem to takto casto do mna skacu idioti rozneho charakteru bez stipky ucty alebo respektu,naco ja nemozem nijako reagovat preotze su casto dvaja traja.Takze cchem sa spytat ci mozem prvok sebaobrany okamzite pouzit v praxi to znamena ked na mna bude niekto vyskakovat a povie mmu ze nechcem mat s nim nic a on stale to svoje a svoje tak ci mozem vytiahnut plynovu pistol a pekne mu ten nervak do ksichtu vypalit aspon v troch davkach aby si chlapec chlapci pamätali ze toto co robili sa jednoducho robit nema.
rad by so mvedel ako reagovat v pripade prichodu policie alebo inych bezpecnostnych zloziek pri vysvetlovani pouzitia zbrane,ci ju mozem v takomto pripade ako som hore pisal pouzit a HLAVNE mi porsim napiste co v pripade ze mam pri sebe plynovu zbran na diskoteke alebo v bare a nabehnu kuklaci,viete oni maju taky talent prehladavat ludi a uz pri prvom podozreni na zbran mlatit hlava nehlava tak ked to tej vymletej hlave v kukle nedojde ze je plynova tak nerad by som dostal.
VOPRED dakujem za rady snazte sa pisat co najpravdivejsie lebo plynovy walther P99 sa mi zda ako slusny prostriedok obrany.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 10 Jan 2008, 3:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://www.hojko.com/nutna-obrana-t83501.html
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš
Strana 1 z 1

Prejdi na: