|
| Autor |
Správa |
Kubos1 Novice

Stav:  Založený: 06.11.2006 Príspevky: 9
Zaslal: 12 Nov 2006, 21:17 Predmet: |
|
|
| ona sama nevie ze ci ma o mna zaujem povedala ze sa jej pacim viac ako kamarat ale ze nevie a ze mam zaujem vie uz pekne dlho |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 21:19 Predmet: |
|
|
| Kubos1 napísal: |
| ona sama nevie ze ci ma o mna zaujem povedala ze sa jej pacim viac ako kamarat ale ze nevie a ze mam zaujem vie uz pekne dlho |
Mozno ta len nechce stratit ako kamarata, alebo sa nevie rozhodnut medzi pytačmi.. Lebo ked sa jej pacis, tak co ine by este riesila ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kubos1 Novice

Zaslal: 12 Nov 2006, 21:22 Predmet: |
|
|
| r4wMUnt34q napísal: |
| Mozno ta len nechce stratit ako kamarata, alebo sa nevie rozhodnut medzi pytačmi.. Lebo ked sa jej pacis, tak co ine by este riesila ? |
asi to bude v tom pretoze ma ma rada viac ako kamarata ale sme dobri priatelia a boji sa ze to uz tak nikdy potom nebude |
|
| Návrat hore |
|
 |
nike69 Light Expert

Stav:  Založený: 22.10.2006 Príspevky: 72 Bydlisko: NITRA Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 21:24 Predmet: |
|
|
no tak je to len na nej uz cakaj fakt cakaj a snaz sa denne byt s nou |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 21:24 Predmet: |
|
|
| asi to bude v tom pretoze ma ma rada viac ako kamarata ale sme dobri priatelia a boji sa ze to uz tak nikdy potom nebude |
Myslel som si.. Sak to skuste spolu.. Ked sa rozidete, tak nemozte byt zase kamarati ? Po nejakom case keby aj ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kubos1 Novice

Zaslal: 12 Nov 2006, 21:30 Predmet: |
|
|
| Myslel som si.. Sak to skuste spolu.. Ked sa rozidete, tak nemozte byt zase kamarati ? Po nejakom case keby aj ? |
ja to tiez tak vidim ale ona bohuzial nie |
|
| Návrat hore |
|
 |
nike69 Light Expert

|
Zaslal: 12 Nov 2006, 21:32 Predmet: |
|
|
| ja to tiez tak vidim ale ona bohuzial nie |
skusaj stale..ja som napriklad s nou dovolal teraz a povedala ze pojdeme von aj utorok aj stredu aj stvrtok aaj piatok...treba sa snazit bratu..ale vzdy na inu akciu...utorok hokej..stredu kaviaren..stvrtok party a patek koncert...treba makat a snaz sa a pojde to.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

|
Zaslal: 12 Nov 2006, 21:35 Predmet: |
|
|
| nike69 napísal: |
| skusaj stale..ja som napriklad s nou dovolal teraz a povedala ze pojdeme von aj utorok aj stredu aj stvrtok aaj piatok...treba sa snazit bratu..ale vzdy na inu akciu...utorok hokej..stredu kaviaren..stvrtok party a patek koncert...treba makat a snaz sa a pojde to.. |
Podotykam, ze s mierou a aj tak to nemusi nic zmenit.. Treba, aby ju ubezpecil, ze kamarati budu dokonca zivota, aj ked sa rozidu, potom ma sancu.. Podla mna |
|
| Návrat hore |
|
 |
nike69 Light Expert

|
Zaslal: 12 Nov 2006, 21:37 Predmet: |
|
|
| Podotykam, ze s mierou a aj tak to nemusi nic zmenit.. Treba, aby ju ubezpecil, ze kamarati budu dokonca zivota, aj ked sa rozidu, potom ma sancu.. Podla mna |
hej hej dobre vravis...ale aj ten cas straveny spolu to moze zmenit.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kubos1 Novice

Zaslal: 12 Nov 2006, 22:48 Predmet: |
|
|
vdaka vam vsetkym urcite daco z vasich rad vyskusam |
|