|
| Autor |
Správa |
Kubos1 Novice

Stav:  Založený: 06.11.2006 Príspevky: 9
Zaslal: 12 Nov 2006, 20:24 Predmet: povedala ze zatial nie |
|
|
| mam kamaratku co pred asi 3 tyzdnami skoncila vztah mne sa uz dlhsie paci a tak som jej to povedal v ten den sme boli v cajovni s kamaratmi a boli sme od nich kus vzdialeny a bolo nam velmi dobre ale povedala ze zatial nie ze nechce aby sa to zle skoncilo pripada mi dost nerozhodna poradte mi pls ze co s tym |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2598 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 20:27 Predmet: |
|
|
| ked skoncila vztah tak ju nenut do niecoho dalsieho... daj jej predsa cas |
|
| Návrat hore |
|
 |
nike69 Light Expert

Stav:  Založený: 22.10.2006 Príspevky: 72 Bydlisko: NITRA Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 20:30 Predmet: Re: povedala ze zatial nie |
|
|
| Kubos1 napísal: |
| mam kamaratku co pred asi 3 tyzdnami skoncila vztah mne sa uz dlhsie paci a tak som jej to povedal v ten den sme boli v cajovni s kamaratmi a boli sme od nich kus vzdialeny a bolo nam velmi dobre ale povedala ze zatial nie ze nechce aby sa to zle skoncilo pripada mi dost nerozhodna poradte mi pls ze co s tym |
bratu toto je moj pripad teraz poznam babu ktora sa mi paci a rozisl sa s xalanom len pred dvoma tyzdnami a ja som sa jej minuly week uz pytal ci ce byt som mnou a povedala ani nie a ani ano ze ce cas a ja pockam a aj mi povedala ze sa jej apci ze osm taky ze pockam.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 285 Bydlisko: Papiernička.... Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 20:31 Predmet: |
|
|
presne tak chce to len čas....
možno to pre ňu neskončilo najlepšie a nechce aby sa to zopakovalo.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nike69 Light Expert

|
Zaslal: 12 Nov 2006, 20:31 Predmet: |
|
|
| kafiatko napísal: |
presne tak chce to len čas....
možno to pre ňu neskončilo najlepšie a nechce aby sa to zopakovalo.....  |
tosa nezopakuje bo ja ju cem...hehe |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 20:40 Predmet: |
|
|
| nike69 napísal: |
| tosa nezopakuje bo ja ju cem...hehe |
No tak kto ju potom chce a ako je to vlastne.. Nechajte jej cas obaja, ci kolko vas je.. Potom ju poriadne spoznajte a az potom chodenie ! Lebo riskujete, ze sa rozidete po par tyzdnoch.. Ani ta baba nevie asi co chce.. Najprv pekne spoznat ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2771 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 20:45 Predmet: |
|
|
| Na chvilu sa odmlc a potom o nu zabojuj. Teraz si snou mozes vytvorit maximalne dobre priatelstvo, ale tam ona nebude chciet viac, lebo priatelstvo sa moze skoncit laskou ale laska nikdy nemoze priatelstvom. Zrejme ma toho dost, chce si uzit trocha slobody, casom zatuzi zasa po nejakom vztahu. Tu nastane tvoja prilezitost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
odpor14 Light Star

Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 271
Zaslal: 12 Nov 2006, 20:48 Predmet: Re: povedala ze zatial nie |
|
|
skus jej dat trchochu casu...niektory ludia znasaju rozchody tazko iny lahsie takze treba chvilku casu |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2949 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 21:05 Predmet: Re: povedala ze zatial nie |
|
|
a potom aj s tebou skonci ten vztah a co urobis a bude dalsi taky chalan ako si ty co ju bude chciet,dobre som to vydumal,ze? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kubos1 Novice

Zaslal: 12 Nov 2006, 21:05 Predmet: |
|
|
| praveze z tohoto rozchodu bola celkom rada lebo ten jej ju vkuse podvadzal a ona si to nechcela priznat a ide o to ze ked jej dam cas tak ju ziska dakto iny a to by som bol velmi nerad lebo je velmi atraktivna |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2949 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 21:06 Predmet: |
|
|
| praveze z tohoto rozchodu bola celkom rada lebo ten jej ju vkuse podvadzal a ona si to nechcela priznat a ide o to ze ked jej dam cas tak ju ziska dakto iny a to by som bol velmi nerad lebo je velmi atraktivna |
o co ti ide aka je alebo ze je atraktivna?stale sa pytam,deti kolko mate rokov? |
|
| Návrat hore |
|
 |
nike69 Light Expert

|
Zaslal: 12 Nov 2006, 21:07 Predmet: |
|
|
hej hej presne takto sa k tomu stavam aj ja bratu...neterba cakat ani ja necakam a je jej so mnou dobre to mi povedala taq si pockam na odpoved ktora bude ano hehe...stoji to zato |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 21:12 Predmet: |
|
|
No tak sa s nou snaz byt co najlepsi kamarat, ale s mierou.. A uz si jej dal najavo svoj zaujem ? A vies, ze ma o teba zaujem ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kubos1 Novice

Zaslal: 12 Nov 2006, 21:12 Predmet: |
|
|
| to nike69: aspon dakto ma chape a ide mi o to aka je lenze za tie tri tyzdne sa jej uz na chodenie pytali asi traja |
|
| Návrat hore |
|
 |
nike69 Light Expert

|
Zaslal: 12 Nov 2006, 21:16 Predmet: |
|
|
| to nike69: aspon dakto ma chape a ide mi o to aka je lenze za tie tri tyzdne sa jej uz na chodenie pytali asi traja |
bratu pod na vec hej chod s nou von a potom sa jej spytaj ked ju pojdes odprevadit ci jej bolo s tebou dobre ak ano a chce v tom pokracovat taq nevahaj sa jej spytat...ja osm to tiez urobil ale to som nevedel ze mala frajera tak nedavno....ale povedala mi ze ho mala a ze tez chce cas tak sa snazim byt s nou co najviac kedy len sa to da...viem ake to je neboj sa... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|