Pozvanie na rande

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Neviem ja na to idem spontanne ...ale vzdy sa do slecny zahladiem a usmejem ... Potom ma to prelomi ... Ahoj ... si mi strasne sympaticka ... inac ja som miso ... mas cas ?? ... niekde sa poprechadzame pripadne skocime na kavu alebo kofolku ... resp. podla zelania ...
Sice moc nebalim ... vacsinou to pride samo ... ci uz na oslave alebo na nejakom pobyte nas zoznamia ... nejak sa zakecame ... a uz to ide samo ... potom ju niekam von pozvem ... atd
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

No a mne to akosi nejde neviem ci to bude tym ze si neverim podla mna najskor tym proste este len sa k nieco odhodlavam a uz to vidim bledo asi by som potreboval ziskat niejaku vnutornu sebadoveru aby sa to zlepsilo ... neviem ja mam len 16 takze casu dost a ak to nevychadza teraz tak to nic neznamena a v podstate boli zatial len 3 baby co sa mi vazne pacili pri prvej (to bolo uz riadne davno som asi este ani na hojko nechdil )tak som nakoniec neskusil nic a ma to hrozne stvalo preto pri tej druhej (dlho rozoberanej v inej teme a stale obcas chytim blbu naladu ked nanu myslim asi ma to stale uplne nepreslo ale je to lepsie ako mesiac do zadu ) nooo a ta tretia tak na tom sa este len pracuje a ja dufam ze to konecne vijde mi teraz nemame skolu az na tyzden takze musim s tym cakat no istotne ju chcem potom oslovit pri prvej prilezitosti a dufam ze sa nezaseknem a daco zo seba vykoktam :D
Napísať odpoveď