Karlovy lazne super na vikend, prechadzka po malej strane a karlovom moste namiesto metra pri ceste zo skoly zas potesi srdce cez tyzden
Praha
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Praha je mesto co sa vie zapisat do srdca
Byval som tam asi rok a pol. Zazil som tam veci co by som doma nikdy nie. Stretol som sa s uplnym dnom, ludia na perniku a tak, ale aj s top ludmi v CZ, prostrednictvom prace (mal som job dokonca aj na prazskom hrade co je ako slovak fakt pecka;)) Cesky ma ale nikto neprinutil rozpravat a to sa mi u slovakov nepaci, pridu a uz mluvi...
Jedna vec so som nezniesol bol taky urcity neprijemny postoj cechov k nam slovakom s cim som sa chtiac nechtiac stretol ale naopak mam tak kopec kamosov, chodim tam hravat basket v lete a predtym nez odidem na dlhsie "prec" sa tam chystam ku kamoske lebo to tam dlhsie neuvidim ...
Byval som tam asi rok a pol. Zazil som tam veci co by som doma nikdy nie. Stretol som sa s uplnym dnom, ludia na perniku a tak, ale aj s top ludmi v CZ, prostrednictvom prace (mal som job dokonca aj na prazskom hrade co je ako slovak fakt pecka;)) Cesky ma ale nikto neprinutil rozpravat a to sa mi u slovakov nepaci, pridu a uz mluvi...
Jedna vec so som nezniesol bol taky urcity neprijemny postoj cechov k nam slovakom s cim som sa chtiac nechtiac stretol ale naopak mam tak kopec kamosov, chodim tam hravat basket v lete a predtym nez odidem na dlhsie "prec" sa tam chystam ku kamoske lebo to tam dlhsie neuvidim ...
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
Začiatok Konca
Professional
nj, staromak to je pre domacich cenova pohroma.PP132 napísal:To mojmu otcovi sa stala taka prihoda v Prahe ked si na staromestkom namesti sadol v jednej restauracii na pivo a si objednaval po slovensky a casnicka mu povedala ze " prominte pane ale u nas pivo stoji 100 KC" a moj oco na to "tak to mi potom prineste dve piva"![]()
Kopcek zmrzliny za 25Kc hovori za vsetko
-
aswer
Light Star
....nechcem zakladať nový topic... ale potreboval by som poradiť od ľudí čo tam bývajú... ohľadne ubytovania...
...najlepšie na jihu v okolí CHODOVa - intrákov OTAVA, SAZAVA, VLTAVA...
...pokiaľ viem je tam hotel OPATOV... ale ten je kus drahší pre mňa, keďže som študent a na jednu noc vysoliť cca 900Sk je dosť...
Preto hľadám niečo za cca tých 500 max 600 Sk na noc... v tej oblasti.
Ak by niekto niečo vedel bol by som mu povďačný
...najlepšie na jihu v okolí CHODOVa - intrákov OTAVA, SAZAVA, VLTAVA...
...pokiaľ viem je tam hotel OPATOV... ale ten je kus drahší pre mňa, keďže som študent a na jednu noc vysoliť cca 900Sk je dosť...
Preto hľadám niečo za cca tých 500 max 600 Sk na noc... v tej oblasti.
Ak by niekto niečo vedel bol by som mu povďačný
-
Fabo
Hardcore addict
VŠCHT, kolej Volha - http://www.vscht-suz.cz/cze/ubytovani/ceny/
Ak chces, mozem tam buduci tyzden zajst a popytat sa, pripadne rezervovat.
btw. prečo práve jižák?
Ak chces, mozem tam buduci tyzden zajst a popytat sa, pripadne rezervovat.
btw. prečo práve jižák?