Praha
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Praha
true story bro....
zdroj: http://www.gastroinfo.cz/pivoklub/Kromě šesti točených piv, jejichž nabídka se neustále mění a kterých jsme doposud nabídli celkem již víc než 530, zde naleznete minimálně 240 piv v láhvích, především z českých pivovarů, od velkých přes menší regionální až po minipivovary a malé soukromé výrobce. V nabídce nechybí ani piva importovaná, zejména belgická, německá, z britských ostrovů, USA a dalších zemí
inak tuto hospodu odporucam, pri autobusovom nadrazi Florenc.
Mam pocit ze metro dejvicka a potom bus 119, ale pisem to z hlavy, over si to.
Www.idos.cz
Www.idos.cz
Ano, metro je s prestupom, pohodlnejsie (ale drahsie - 60 Kc vs 32 Kc) je vyuzit Student Agency: http://www.prg.aero/cs/parkovani-a-dopr ... a-doprava/
Jazdia priamo z Florenca a mas to pekne bez motania sa po metre a prestupovania.
Jazdia priamo z Florenca a mas to pekne bez motania sa po metre a prestupovania.
Z Hlavního nádraží chodí linka AE. Hlavní nádraží je jedna zastávka metra z Florenca, takže 32 korunový lístok, jedna zastávka (ak nemáš veľa vecí, je to asi 8 min peši) a odtiaľ priamo na letisko.
Len si na mape pozri, odkiaľ presne to ide, nech tam okolo neblúdiš.
(Aj keď neviem, ako často chodí. Metro je v tomto spoľahlivejšie, ak sa budeš ponáhľať a z Dejvickej chodia každú chvíľu)
Len si na mape pozri, odkiaľ presne to ide, nech tam okolo neblúdiš.
(Aj keď neviem, ako často chodí. Metro je v tomto spoľahlivejšie, ak sa budeš ponáhľať a z Dejvickej chodia každú chvíľu)
V podstate ano, Letisko Vaclava Havla (byvale Ruzyne) je jedine medzinarodne letisko v Prahe. Potom su este Letnany, ale to je sportove s travnatou plochou 
//Aha, moja chyba, neviem preco som si myslel, ze Kbely je samostatne mesto
//Aha, moja chyba, neviem preco som si myslel, ze Kbely je samostatne mesto
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
trošku to tu oživím... chystám sa do prahy na menší trip, koncom februára, a len chcem radu, mate skúsenosť, alebo poznáte neaky hotel, blízko his. centra. v blízkosti zástavky metra (do par minút od hotela) a samozrejme, kde viete, že to je neak relatívne cheap...
-2 osoby
-môj obraz je cca 100€ za tri noci, dokopy
-2 osoby
-môj obraz je cca 100€ za tri noci, dokopy
spojka, myslím, že máš trochu skreslenú predstavu o cenách za ubytko v Prahe. Hotel v blízkosti centra nemáš šancu zohnať za 100 eur na 3 noci pre 2 ľudí, možno tak s odretými ušami pre jedného a aj to preháňam. Za takú cenu sa dajú zohnať nejaké hostely v okrajových častiach Prahy, čo si myslím, že nie je zase až taký problém, keby ste chceli ušetriť a nevadilo by vám MHD-čkou cestovať do centra cca. hodinu. Predpokladám, že by ste celý deň strávili v centre a potom by ste prišli na hostel až večer.
Pozri booking.com, nájdeš tam kopu hostelov a hotelov.
Pozri booking.com, nájdeš tam kopu hostelov a hotelov.
-
twardykamen
Medium Professional
hotel penzion praga
v tomto som bol.moje hodnotenie 6,3/10 ostatni to potiahli na 8,7
.ale to bude tym, ze tam chodia snad iba slovaci ktori este nikde neboli.Je to blizko zastavky metra.do centra cca 15 minut.
BTW. v 5*hoteli v Prahe som bol aj za 50e za noc pre dvoch s ranajkami.Takze odporucam si radsej nieco pripatit ak sa da.A je lepsie ist mimo vikend,je to lacnejsie.
v tomto som bol.moje hodnotenie 6,3/10 ostatni to potiahli na 8,7
BTW. v 5*hoteli v Prahe som bol aj za 50e za noc pre dvoch s ranajkami.Takze odporucam si radsej nieco pripatit ak sa da.A je lepsie ist mimo vikend,je to lacnejsie.
mierne skreslnené...my sme boli traja na dve noci za 92€ (aj to sme mali v cene možnosť storna a raňajky). Hotel sme brali cez booking, boli sme v My Hotel Apollon, je v Prahe 3, cca 13 minut cesty električkou od centra, električka stojí skoro pred hotelom (nejakých 50m) a tiež stojí na stanici, Václavaku, či neďaleko Petřína.