Pravdy o dnesnych zenach...
-
last_knight
Light Professional
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
70. Mozte pre holku spravit cokovek, byt jej oporou, byt vzdy pri nej, uprimne sa zaujimat o jej zivot, o to co ju tesi ci trapi, mozete robit vsetko spravne, nemusite jej nikdy umyselne ublizit a nemusite ju nikdy zradit...ale az spozna inych ludi, ktori jej vyhovuju viac, v pribehu jedineho dna sa mozete po 8 rocnom priatelstve stat "nenavidenou sucastou nenavideneho stareho zivota".
71. Opat a znovu podciarknute, zeny nemaju logiku, iba emocie a nalady.
72. Pre zenu, je hocikto nahraditelny. Hocikto.
///DejmiJohn vid. bod cislo 2
.
71. Opat a znovu podciarknute, zeny nemaju logiku, iba emocie a nalady.
72. Pre zenu, je hocikto nahraditelny. Hocikto.
///DejmiJohn vid. bod cislo 2
-
Vesper
Professional
77. Zeny nechapu ze "Si len kamarat" zranuje viac ako "Uz ta nechcem nikdy vidiet".
78. Za normalnych okolnosti ked sa k nim spravate s primeranym respektom a uctou tak sa spravaju aj ony dobre k vam.
79. Ked chytia naladu na filozoficke otazky preco ich uz nemate tak radi ako na zaciatku a podobne je lepsie proste nehovorit nic. Ziadna odpoved totiz nie je spravna
78. Za normalnych okolnosti ked sa k nim spravate s primeranym respektom a uctou tak sa spravaju aj ony dobre k vam.
79. Ked chytia naladu na filozoficke otazky preco ich uz nemate tak radi ako na zaciatku a podobne je lepsie proste nehovorit nic. Ziadna odpoved totiz nie je spravna
-
Vigor
King
79.3 Obcas sa podari odpoved, ktora nie je vyslovene nespravna. (Lubis ma? "Ano"-odpoved, ktora nie je vyslovene nespravna, ale "ano velmi" by bolo lepsie
)
80. Ked budete dakomu predstavovat svoju priatelku, v zivote ju nepredstavte ako kamaratku, lebo vam vycisti zaludok.
81. Zeny dokazu mat mnozstvo zivotnych zasad, predstav a idealov, ktorymi sa v zivote riadia. A taktiez dokazdu na rekordne mnozstvo z nich v rekordne kratkom case zabudnut, ak sa vyskytne situacia.
82. Zena je shopna citit sa tucna, aj vtedy, ked je schopna si cez brucho poskrabat chrbticu...
80. Ked budete dakomu predstavovat svoju priatelku, v zivote ju nepredstavte ako kamaratku, lebo vam vycisti zaludok.
81. Zeny dokazu mat mnozstvo zivotnych zasad, predstav a idealov, ktorymi sa v zivote riadia. A taktiez dokazdu na rekordne mnozstvo z nich v rekordne kratkom case zabudnut, ak sa vyskytne situacia.
82. Zena je shopna citit sa tucna, aj vtedy, ked je schopna si cez brucho poskrabat chrbticu...
-
Vigor
King
82. Zeny su neskutocne kreativne. Dokazu chlapov dostat na kolena tolkymi roznymi sposobmi, ze je nemozne sa voci tomu ochranit.
83. "Ked to nevies ty, ja ti to teda hovorit nebudem." Moja "oblubena" zenska fraza, medzi chlapmi casto vyvolavajuca usmev. Ak by som toto ja dakedy seriozne pouzil, citil by som sa ako dement. Zeny su schopne to pouzit s plnou vaznostou a serioznostou...
84. Neexistuje problem sposobeny zenou, ktory by sa nedal vyriesit flasou tvrdeho...(k*rva dufam)
83. "Ked to nevies ty, ja ti to teda hovorit nebudem." Moja "oblubena" zenska fraza, medzi chlapmi casto vyvolavajuca usmev. Ak by som toto ja dakedy seriozne pouzil, citil by som sa ako dement. Zeny su schopne to pouzit s plnou vaznostou a serioznostou...
84. Neexistuje problem sposobeny zenou, ktory by sa nedal vyriesit flasou tvrdeho...(k*rva dufam)