|
|
|
| Autor |
Správa |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2806
Zaslal: 23 Aug 2007, 18:20 Predmet: Pravidlo aby vsetko sa davalo ako priloha |
|
|
Zdravim, v prvom rade viem, ze tu je uz ohladne tohto pravidlo, ale chcel by som sa spytat, ci nie je mozne zaviest aby vsetko sa davalo ako priloha. Nie na imageshack a jemu podobne servre. Neviem, ci ma hojko dostatocne kapacity, ale urcite by to bolo fajn. Bo aj teraz som napriklad pozeral v topiku, kde sa hadzu screeny z plochy a niektoré su uz prec, zmazane. Takto by sa to aspon nestavalo. Dakujem za vyjadrenie.
Edit: Prave sme sa zhodli so su-dom, ze pokial ma kazdy na svoje prilohy kapacitu ako ja, tak problem urcite nebude s kapacitou , aj ked je to daka hlupost sa mi zda
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
5.79 kB |
| Prezretá: |
49 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2007, 23:52 Predmet: |
|
|
| Mne sa to pozdava. Uz dlhy cas mam problem s imageshack a skoro vzdy ked chcem pozriet na nom obrazok, tak mi to nejde.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5010 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2007, 23:58 Predmet: |
|
|
| hojko, hallelujah! : )
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|