Buď aspoň objektívny a napíš, že ktorý prezident čo môže urobiť, kedže pri podpisovaní zákonov ma iba relatívne veto, a teda nie je problemom ho v NR SR prelomiť. Taktiež nespomínam si, aby v ére samostatnosti SR bol prezident nejako v centre pozornosti ak odhliadneme od Schustera, ktorého som v úrade registroval počas jeho hospitalizácie v Rakúsku. Prezident je symbol moci nie jej reálny nositeľMir3k3pe napísal:To ani hádam nie je prezident. Pamätám si ho ako predtým než sa stal prezidentom, dobreže nevykrikoval svoje názory do telky, stále sa hádal s rivalmi a teraz je tam, správa sa ako arcibiskup, nepočuť o nom a vela ludí ma názor že je to len bábka ovládana koalíciou. Pre mna prezidentom určite nie je. To by som musel vidieť aspon jednu pozitívnu vec od neho. Ale pri tých volbách už bolo naštiastie vidno že je na slovensku dosť uvedomelých ludi. Dúfam že sa ukážu aj pri parlamentných voľbách
V zápase o prezidentske kreslo je predsa normálne že v kampani sa bude sporiť so svojimi protikandidátmi, po voľbách sa nemá s kým sporiť.....