to je len trieda ale aj tak by sa to stavat nemalo:Dmatko888 napísal:to vazne? kolka liga?
Pre futbalových rozhodcov
ano lenze stava sa..bohuzial a mnoho podobnych a aj horsich veci...a na vine su podla mna v zancnej miere aj funkcionari a treneri pretoze ked uz od zaciatku..od utleho detstva davaju "priklad" svojim hracom taky ze pocas celeho zapasu nadavaju a kritizuju rozhodcu...samozrejme teraz nehovorim o opodstatnenych pripadoch....aki hraci z nich vyrastu..a najhorsie je ze vsetko su to pseudofutbalsiti ako to ja volam...a myslia si ze hraju neviem na akej urovni...a pritom su to take muzstva ze sotva trenuju..ked uz trenuju je to vidiet...na vysledkoch a aj hernom prejave muzstva...flasho napísal:to je len trieda ale aj tak by sa to stavat nemalo:D
ja si vsak myslim ze za vsetkymi takymito excesmi su najma ludia ktori maju vplyv na dianie v danych kluboch - teda funkcionari a treneri
ps- a s tymi hracmi to je pravda su to vymletaci...cest vynimkam...aj v prvej lige samozrejme
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som bol s kamaratmi na futbale, nemozem povedat ani ktora liga to bola, pretoze to bola prva trieda. Zapas celkom v pohode a este lepsi ciarovy rozhodca. Polku zapasu prekecal s nami pri ciare ked sa hralo na opacnej polovici ihriska, bavili sme sa o futbale, zaujimal sa ako skoncili dnesne zapasy, ktore sa zacinali cez obed (anglicka liga) a tak..., hovoril zazitky ked odpiskal penaltu a pred satnou ho cakalo par notorikov, ako isiel niekedy zo zapasov s plne nalozenym autom zemiakov, paradajok, papriky... Momentalne rozhoduje uz len regionalne sutaze a nizsie ligy, inak velmi mily pan.