Pre futbalových rozhodcov
Pre futbalových rozhodcov
Zakladám túto tému pre všetkých, ktorí pískajú futbal, respektíve sú futbaloví rozhodcovia. Napíšte sem na akej úrovni rozhodujete a aj v akom regióne, teda pod ktorý FZ spadáte. A chcel by som tu vidieť aj nejaké vaše vtipné alebo aj menej vtipné zážitky 
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
hh
ja som rozhodca neni...ale vtipny zazitok s rozhodcom mam....hral som ligovy zapas a dosel rozhodca na krasnom mercedese......to nebol nas rozhodca...dosel dalsiii na krasnej skodovke 105ke TO BOL TEN NAS....zapas zacal o 15 min neskor...pan rozhodca sa este pred zapasom stihol naj.bat...hrali sme doma a odpiskal proti nam 2 jedenasky....podali sme proti nemu protest..a dotycnemu zrusili licenciu na rozhodcovskom poste
tak mu treba debilovy
Re: re
hh to musel byt vtipkar:D:Djednoznacne mu pravidla nehovorili tolko ako detsky sposob hrania futbalu na ulici:Dze penalta sa dava za svinsky zakrok a nie za uzemie v ktorom bol vykonany:DMonako2 napísal:nam rad odpiskal rozhodca penaltu za faul v strede ishriska, pozdravujem pana rozhodcu Culagu
re
toho rozhodcu lutujem lebo tomu cloveku sa ujde po kazdom zapase nejaka facka a sa cudujem ako taky clovek moze vlastne piskat aj ked len okresne sutaze. potom sa netreba cudovat, ze na zapasoch je vela vytrznikov, no ale pri takom rozhodcovi ja mam dost aby som sa udrzal a to som velmi velmi kludny
-
ProfionQQ
Medium Star
fucik
este ma napadaa jeden krasny pribeh z futbalu...pochadzam z jednej malej dedinky /netreba menovat/ , na dedine boli hody....dufam ze viete co to je....
no mali sme hody hral sa sutazny zapas ... uz pred zapasom bolo jasne ze budeme kopat jedenastku bo su u nas hody...ale vtedy este nikto nevedel ze aj dva kraat.... rozhodca odpiskal v 3. min faul ktory vobec nebol a odpiskal jedenastku...naz hrac si postavil loptu...rozbehol sa a netrafil branu....rozhodca rychlo fukol do pistalky a povedal ze penalta sa opakuje lebo lopta nestala
na druhy pokus uz spominany hrac penaltu premenil a my sme zapas vyhrali 1:0...hracov hostujuceho muzstva islo rozdrapit lebo dostali gol z vymyslenej penalty a este aj na dva krat

no mali sme hody hral sa sutazny zapas ... uz pred zapasom bolo jasne ze budeme kopat jedenastku bo su u nas hody...ale vtedy este nikto nevedel ze aj dva kraat.... rozhodca odpiskal v 3. min faul ktory vobec nebol a odpiskal jedenastku...naz hrac si postavil loptu...rozbehol sa a netrafil branu....rozhodca rychlo fukol do pistalky a povedal ze penalta sa opakuje lebo lopta nestala
veru veru to uz smiesne neje...ozrati nemaju co robit na futbale...v podstate este ze len do nohy...tam k tomu vyssiemu prispevku...nebol ofsajd bol ofsajd a dostali sme gol a take reci...no ja nefiem ci to prave hraci vedia posudit..ja uz som podvihal vela ofsajdov..resp. som nedvihol ak nebol proti ktorym hraci protestovali...jeden si to myslel zacal vykrikovat a pridali sa dalsi...lenze ja som na sto percent rpesvedceny ze boli...a ak by sa kazda z tych situacii opakovala tak so si isty ze ich posudim rovnako...nemam preco poskodzovat jedno z muzstiev...naozaj nie ak je niekto podplateny to uz je ina rec ale ja to nerobim a preto vravim ze futbalisti nech sa staraju o to o co maju..teda nech hraju a rozhodcov nech nechaju robit si to co maju tak by bolo kludnejsie na zapasoch...lenze to dedinskym mozgom clovek nevysvetli...oni proste musia do dakoho p..ovat a rozhodca je najlepsi terc..pre hracov, lavicky, funkcionarov i divakov...proste to ci je ofsajd ma posudit asistent rozhodcu resp. hlavny rozhodca a aj ked sa pomyli..chyby sa robia...ved je len clovek...ale to asi futbalsiti nikdy nepochopia..zdoraznuejm este raz ze teraz nemyslim na pripady tendencneho rozhodovania!yoplin napísal:raz som tiez pocul o takom zapase cez hody. rozhodca odpiskal nejaky faul a jednemu typkovi (opitemu) z hladiska sa to nepacilo, tak vybehol na ihrisko a bodol rozhodcu do nohy nozom.
jj mas pravdu. myslim, ze tvrdenie v ktorom sa hovori, ze profesionalny sportovec si musi vybrat medzi sportom a vzdelanim je zalozene na pravdeviwu napísal:...
ano lenze stava sa..bohuzial a mnoho podobnych a aj horsich veci...a na vine su podla mna v zancnej miere aj funkcionari a treneri pretoze ked uz od zaciatku..od utleho detstva davaju "priklad" svojim hracom taky ze pocas celeho zapasu nadavaju a kritizuju rozhodcu...samozrejme teraz nehovorim o opodstatnenych pripadoch....aki hraci z nich vyrastu..a najhorsie je ze vsetko su to pseudofutbalsiti ako to ja volam...a myslia si ze hraju neviem na akej urovni...a pritom su to take muzstva ze sotva trenuju..ked uz trenuju je to vidiet...na vysledkoch a aj hernom prejave muzstva...flasho napísal:to je len trieda ale aj tak by sa to stavat nemalo:D
ja si vsak myslim ze za vsetkymi takymito excesmi su najma ludia ktori maju vplyv na dianie v danych kluboch - teda funkcionari a treneri
ps- a s tymi hracmi to je pravda su to vymletaci...cest vynimkam...aj v prvej lige samozrejme
-
hojko
Site Admin
Dnes som bol s kamaratmi na futbale, nemozem povedat ani ktora liga to bola, pretoze to bola prva trieda. Zapas celkom v pohode a este lepsi ciarovy rozhodca. Polku zapasu prekecal s nami pri ciare ked sa hralo na opacnej polovici ihriska, bavili sme sa o futbale, zaujimal sa ako skoncili dnesne zapasy, ktore sa zacinali cez obed (anglicka liga) a tak..., hovoril zazitky ked odpiskal penaltu a pred satnou ho cakalo par notorikov, ako isiel niekedy zo zapasov s plne nalozenym autom zemiakov, paradajok, papriky... Momentalne rozhoduje uz len regionalne sutaze a nizsie ligy, inak velmi mily pan.