|
|
|
| Autor |
Správa |
Goalkeeper Spammer

Stav:  Založený: 20.07.2006 Príspevky: 61 Bydlisko: Michalovce Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 18:00 Predmet: pre hojka |
|
|
mas takeho ochotneho moderatora Tomasita ze vraj som spammer az nato ze ja som ani nevedel co je to spam a podla toho co som si precital ze je to spam tak som nic nespravil tu mas toto co som si precital ja a ked mas dajaky prispevok podla ktoreho som spammer tak mi napis ktory to je aby som vedel co nemozem pisat
Spam
Z Wikipédie
Skoč na: navigácia, hľadanie
Spam je zneužívanie elektronickej komunikácie, najmä e-mailu, na rozosielanie nevyžiadaných správ. Zväčša je používaný ako reklama, hoci už aj za krátku históriu elektronickej komunikácie bol spam použitý aj z iných dôvodov. Existuje veľa rôznych médií, ktoré sú spamermi zneužívané. Môže to byť napríklad spomínaný e-mail, instantné zasielanie správ (napríklad ICQ), skupiny Usenet, krátke textové spravy, ...
Rozlišujeme dva druhy spamu - prvý je poslanie správy do množstva diskusných skupín. Správa väčšinou nemá žiaden súvis s témou diskusnej skupiny. Je zameraný na ľudí, ktorí často čítaju správy, ale neposkytujú svoje emailové adresy. Druhý typ je emailový spam, zaslaný konkrétnemu človeku primo na jeho emailovú edresu. Tieto adresy sa získavajú často prehľadávaním diskusných skupín alebo prehľadávaním webových stránok.
Pretože množstvo diskusných skupín je dnes moderovaných a prevázkovateľ limituje prevádzku, pokúšajú sa spammeri dostať cez automatizované nástroje do čo najväčšieho počtu takýchto diskusných skupín.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 930 Bydlisko: LM Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Robbie42 Medium Star

Stav:  Založený: 17.12.2005 Príspevky: 467
Zaslal: 06 Aug 2006, 18:48 Predmet: |
|
|
| Tak toto je už vážne dosť drzé, veď prosím ťa pozri sa aké príspevky píšeš...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Goalkeeper Spammer

Stav:  Založený: 20.07.2006 Príspevky: 61 Bydlisko: Michalovce Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 18:49 Predmet: |
|
|
| no pre mna za mna si hladaj ja nechcem mat co najviac prispevkov ale ktora tema ma zaujme na tu si napisem svoj nazor
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 930 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 18:58 Predmet: |
|
|
| Goalkeeper napísal: |
| no pre mna za mna si hladaj ja nechcem mat co najviac prispevkov ale ktora tema ma zaujme na tu si napisem svoj nazor |
len to co napises neni nazor len daky blby splech aby bolo,vacsinou daka strucna odpoved alebo podobna sracka z ktorej sa nikto nic nove nedozvie
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1652 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 19:09 Predmet: |
|
|
| a este k tomu, aby toho nebolo malo, zalozis temu, aby si potvrdil svoj rank. Ked mas nieco proti tomu preco nenapises hojkovi sukromne, ale takto upozornujes na seba.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 2727 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 20:17 Predmet: |
|
|
a este ked si si nevsimol, tak ti aj moderatori poukazuju na moznost hladat. je to preto, aby si nezakladal duplicitne temy lebo aj to je svojim sposobom spam. tebe sa paci southpark, tak bachcnes novu temu. a paci sa ti aj italian job, tak bachnes dalsiu temu, ale na to je tu tema najlepsi film v poslednej dobe, ale to by si musel hladat, ze? toto bol len priklad, neber to zle, hladat je dolezita funkcia, ktoru stale mnoho uzivatelov nepochopilo
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2762 Bydlisko: anywhere in galaxy... Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 20:21 Predmet: |
|
|
Martin Martin (goalkeeper) časom sa naučiš že nepotrebuješ mat svoju vlastnu temu, a nemusis na kazdu temu šplechnuť 1. blbost co ťa napadne...a dovtedy kým sa to naučiš tak si SPAMMER !!!
MAŤO: spam neni len nevyžiadana reklame ale aj zakladanie duplicitných tém na fórach, bezcenné odpovede na témy, použivanie veľa smajlov, "tapetovanie".... a bohužial to čo robiš ty sa inak nazvať nedá...
Prosim ťa buď sa polepši alebo uz tu viac neprispievaj, lebo dávaš zbytočnu robou moderatorom...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4832 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 06 Aug 2006, 23:23 Predmet: |
|
|
| lol
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|