Ahoj. Potřeboval bych sehnat název písně ze hry Stranglehold, nebo jestli existuje soundtrack, tak bych prosil o link. A pak bych ještě potřeboval sehnat soundtrack k filmu Forbidden Kingdom(Zapomenuté království). Díky moc
Ahojte. Hľadám názov pesničky čo beží na Exprese posledné dni. Text je po česky a nepodarilo sa mi zistiť názov pesničky. Občas ju hrajú. Asi raz za deň. Dík.
SiS napísal:Ahojte. Hľadám názov pesničky čo beží na Exprese posledné dni. Text je po česky a nepodarilo sa mi zistiť názov pesničky. Občas ju hrajú. Asi raz za deň. Dík.
zdravim, prosim vas jak sa vola ta pesnicka z reklamy na nokiu Express music, jak tam ten chlapik opisuje lezatu osmicku?
Ja wem ze ju poznam ale neviem si spomenut
keby som aspon vedel najst na youtube reklamu alebo niekde de si to vypocujem lebo tej reklame nejaku pozornost nevenujem
neviete de by som si to kukol ???
BX napísal:keby som aspon vedel najst na youtube reklamu alebo niekde de si to vypocujem lebo tej reklame nejaku pozornost nevenujem
neviete de by som si to kukol ???
Tusim su tu vsetci zosaleni za tou pesnickou z reklamy na T-mobile a nikto ju nevie najst Ved to je hrozneeeeeeee.... aj mne to nieco hovori, a neviem co
cora-c napísal:Tusim su tu vsetci zosaleni za tou pesnickou z reklamy na T-mobile a nikto ju nevie najst Ved to je hrozneeeeeeee.... aj mne to nieco hovori, a neviem co
Ved taky podmaz ma kazda druha hiphopova pesnicka z USA, tak je jasne, ze to je kazdemu povedome.
napriklad