Tusim su tu vsetci zosaleni za tou pesnickou z reklamy na T-mobile a nikto ju nevie najst Ved to je hrozneeeeeeee.... aj mne to nieco hovori, a neviem co
cora-c napísal:Tusim su tu vsetci zosaleni za tou pesnickou z reklamy na T-mobile a nikto ju nevie najst Ved to je hrozneeeeeeee.... aj mne to nieco hovori, a neviem co
Ved taky podmaz ma kazda druha hiphopova pesnicka z USA, tak je jasne, ze to je kazdemu povedome.
napriklad
ok, my bad, skusal som to ale googlit a skor to vyzera na upraveny song pre reklamu (nebolo by to po prvy krat) ale mozno sa opet mylim a niekto to zisti....
potrebujem nazov jednej ceskej songy, spieva chlap, je to pomale a melodicke a zacina to nieco v zmysle "mam v kapse jenom jeden frank.... bla bla nieco bank" ja viem ze som prave nepomohol, ale hadam dakto bude vediet
nevedel by mi niekto poradit aky je to song, kde pred kazdym refrenom povie "one two three four" a potom nasleduje refren v ktorom hraju trubky ako v pesnickach od gaudina je to skor nieco ako techno alebo dance ... starsia pesnicka pravdepodobne z 90. rokov ... sry ja viem ze je to debilny popis no potreboval by som ju surne vdaka vopred
mames napísal:a co tak si precitat koment nad tebou
a ty si sa zle vyspal alebo sa nudis?
Reagujes kusok od veci nezda sa ti?
(BTW takych lam tu uz bolo viac nez dost co sa pyta a nepozru si ani komenty a tiez asi maju ban na google....)