|
| Autor |
Správa |
pryja Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 669 Bydlisko: zapad SK, zapad EU Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2008, 11:53 Predmet: |
|
|
No, trapila som sa s tym par hodin, hladala som hlavne na google.at, kde je o tej akcii vela stranok, ale k nicomu som sa nedopatrala. Viem, ze to je Taintid Love a ma to vela coverversions a vselijakych remixov, ale nic sa mi nezhodovalo s tou ukazkou. Je tam pocut zenske vokaly, mozno to je zmixovane od Pussy Cat Dolls, to je jedna z mala verzii, kde je zensky hlas a nejaky DJ tam remixoval napr.aj Sugarbabes. Este sa skusim s tym pohrat, ked bude cas, ale neviem, ci sa k niecomu dopracujem. Alebo to medzitym zisti niekto iny.
//ty brdo a ako to, ze ja som bola na 100% presvedcena ze je to Taintid Love? A mozem ja hladat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mick_14 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.08.2008 Príspevky: 37
Zaslal: 28 Sep 2008, 16:28 Predmet: |
|
|
pls názov pesničky od Michaela Jacksona viem akurát že v refréne sa spieva niečo také ako: Just pit up (džast pít ap)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
i-cube King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.01.2005 Príspevky: 1607 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2008, 16:32 Predmet: |
|
|
| Beat it (alebo Bidet) |
|
| Návrat hore |
|
 |
r2nger Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.08.2006 Príspevky: 206 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2008, 17:07 Predmet: |
|
|
| pryja napísal: |
| No, trapila som sa s tym par hodin, hladala som hlavne na google.at, kde je o tej akcii vela stranok, ale k nicomu som sa nedopatrala. Viem, ze to je Taintid Love a ma to vela coverversions a vselijakych remixov, ale nic sa mi nezhodovalo s tou ukazkou. Je tam pocut zenske vokaly, mozno to je zmixovane od Pussy Cat Dolls, to je jedna z mala verzii, kde je zensky hlas a nejaky DJ tam remixoval napr.aj Sugarbabes. Este sa skusim s tym pohrat, ked bude cas, ale neviem, ci sa k niecomu dopracujem. Alebo to medzitym zisti niekto iny. |
Je to nejaky dnb mix pesnicky Rihanna - SOS |
|
| Návrat hore |
|
 |
psyxopat Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.09.2008 Príspevky: 188 Bydlisko: music is life :) Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2008, 17:11 Predmet: |
|
|
| Mick_14 napísal: |
pls názov pesničky od Michaela Jacksona viem akurát že v refréne sa spieva niečo také ako: Just pit up (džast pít ap)  |
Beat it ,, nedavno ju prespievali fall out boy celkom sa im to podarilo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mick_14 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.08.2008 Príspevky: 37
Zaslal: 28 Sep 2008, 18:26 Predmet: |
|
|
i-cube: Dík aj ked z tej mojej angličtiny to nebolo hned jasné  |
|
| Návrat hore |
|
 |
measter Novice

Stav:  Založený: 13.07.2008 Príspevky: 6
Zaslal: 28 Sep 2008, 19:12 Predmet: |
|
|
| cafte hladam nazov songu kde sa spieva nieco ako sony afternoon pocul som to pred par dnami tka nvm ci je to nove abo stare nic zial ziadne blizie indicie nemam iba tie dve slova |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 693 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
neppo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 659
Zaslal: 29 Sep 2008, 8:46 Predmet: |
|
|
| pryja napísal: |
No, trapila som sa s tym par hodin, hladala som hlavne na google.at, kde je o tej akcii vela stranok, ale k nicomu som sa nedopatrala. Viem, ze to je Taintid Love a ma to vela coverversions a vselijakych remixov, ale nic sa mi nezhodovalo s tou ukazkou. Je tam pocut zenske vokaly, mozno to je zmixovane od Pussy Cat Dolls, to je jedna z mala verzii, kde je zensky hlas a nejaky DJ tam remixoval napr.aj Sugarbabes. Este sa skusim s tym pohrat, ked bude cas, ale neviem, ci sa k niecomu dopracujem. Alebo to medzitym zisti niekto iny.
//ty brdo a ako to, ze ja som bola na 100% presvedcena ze je to Taintid Love? A mozem ja hladat. |
uz som to nasiel JohnB feat.Marcy Meow - Tainted Love  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 865 Bydlisko: Zahranicie Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2008, 20:40 Predmet: |
|
|
hlada sa nazov tejto pesnicky....
ak to ma dakto... tak nech mi please napise ss aj s icq.. a moze mi ju potom aj poslat....
| Kód: |
| http://www.youtube.com/watch?v=qWkplwL-eLs |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 4031 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2008, 21:50 Predmet: |
|
|
| wolodo napísal: |
hlada sa nazov tejto pesnicky....
ak to ma dakto... tak nech mi please napise ss aj s icq.. a moze mi ju potom aj poslat....
| Kód: |
| http://www.youtube.com/watch?v=qWkplwL-eLs |
|
a facana na prebratie by si nechcel?
za prve, warez nevedieme a za druhe, v popise k tomu videu mas napisane ain't no mountain high enough ... !!! (doslova) a ked sa zapocuvas, tak sa to tam naozaj spieva. ked teda hned v youtube hodis tieto slova do hladania, najdes hned ako prvy odkaz na MARVIN GAYE & TAMMI TERRELL "Ain't no Mountain High Enough" a ked si to pustis, zistis, ze si to nasiel...
rozmyslate, kym nieco postnete do tejto temy?
//fuha, teraz ked si s odstupom skoro hodiny citam svoj prispevok, pripada mi hodne tvrdy sorry |
|
| Návrat hore |
|
 |
Y[o]G1 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2008 Príspevky: 53 Bydlisko: BA SVK Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2008, 22:03 Predmet: |
|
|
ahoj, neviem či sa tu náhodou nehľadala už tá pesnička, lebo som to nečítal celé, ale naozaj by som bol rád, ak by ste mi povedali názov a interpreta.
Je to tá pesnička z tej reklamy od ORANGEu, kde sedí ten chalan s kamošmi na jednej strane a tá blondínka s kamarátkami na druhej strane, pokukávajú po sebe, kamaráti toho chalana povzbudzujú, aby šiel za ňou, ale on sa hanbí a nakoniec príde tá blondínka za ním a potom si spolu sadnú niekam k bazénu a kecajú....
fakt by ste ma potešili.....thx  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 865 Bydlisko: Zahranicie Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2008, 22:32 Predmet: |
|
|
| Kibo napísal: |
 |
ano rozmyslam...
facana nechcem...
popisy videa mi nic nehovoria...
warez som nechcel viezt... islo mi len o poslatie icq cisla aby mi mohol ten dotycny poslat pesnicku...
imho dakujem K+ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rastino12 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2008 Príspevky: 1
Zaslal: 30 Sep 2008, 14:02 Predmet: |
|
|
| Ahojte. neviete niekto nazov pesnicky,neviem anglicky ale spieva sa tam nieco ako: Aim love to love, aim love tu vej you lov me, love du vej you lov me nau.... aj tam neaky chalan rapuje.Je to pomala pesnicka z 90 tich rokov.Dakujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
M@rt1n Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2006 Príspevky: 1178 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 30 Sep 2008, 18:29 Predmet: |
|
|
caute veľmi súrne potrebujem názov pesničky zo seriálu Priateľky čo beží na markíze alebo kde to stahenm velka vdaka
surneeee |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|