tak, toto je remix pesnicky z 80tych rokov, istotne ju z pocutia budete poznat, ibaze ja neviem zaboha, ako sa to vola. Je to sice remix, jeho nazov hladam, ale predpokladam, ze aj nazov originalneho songu pomoze mi dopracovat sa k nazvu tej novej verzie. Takze ak viete nazov ci uz originalu, alebo prave tohto, co som sem zavesil, tak sa s nim podelte http://www.sendspace.com/file/u5odwm
cawte....chcel by som vedet nazov pesnicky co ma horkyže sliže,je to taka celkom staršia,ani nie že pesnicka ale nieco ako rozpravanie...ze ho idu popravit ze cchce voz jadierok atd....
DeJF napísal:cawte....chcel by som vedet nazov pesnicky co ma horkyže sliže,je to taka celkom staršia,ani nie že pesnicka ale nieco ako rozpravanie...ze ho idu popravit ze cchce voz jadierok atd....
ta pesnicka sa vola Cigarety, ale na albume bola zaradena spolu s dalsimi 3 v skladbe s nazvom Ceska + bonusy
konyk87 napísal:ta pesnicka sa vola Cigarety, ale na albume bola zaradena spolu s dalsimi 3 v skladbe s nazvom Ceska + bonusy
wooow dikes...hladal som to velmo dlho
//autoeditácia príspevku ( 08 Oct 2008, 20:23 )
hladam pesnicku od sida kde vyhodil; do vzduchu boxera vrastil samu na spet natiahol sa mu na ruku a zacal snim repovat
ahojte neviete nazov jednej uletenej pesnicky z 90 rokov?? je to jako keby country a dost casto sa to hrava.... je to mierne priteplene tusim tam spieva(neviem jak sa to pise) katnat džou
A7X napísal:ahojte neviete nazov jednej uletenej pesnicky z 90 rokov?? je to jako keby country a dost casto sa to hrava.... je to mierne priteplene tusim tam spieva(neviem jak sa to pise) katnat džou
A7X napísal:ahojte neviete nazov jednej uletenej pesnicky z 90 rokov?? je to jako keby country a dost casto sa to hrava.... je to mierne priteplene tusim tam spieva(neviem jak sa to pise) katnat džou
No, ja len tak z brucha tipnem, že: "Rednex - Cotton Eye Joe"