podla mna je toto uz vyuzivanie, vsak ak mas Photoshop taq si nemyslim ze by bol nejaky problem si dorobit do avataru podpis ... ja by som ti to akoze spravil ale nemam teraz casR1k1nko napísal:caute nespravite mi na moj AVATAR podpis ( nejaky stilovy a viditelny ) ? do laveho horneho rohu tam je miesto![]()
(spravil by som si ho sam ale viedo kurz ktory ma PHOTO SHOP tak zneho som nekukol ani pol lekcie takze som v tom lama )
THX all.
Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
-
mikkimikki
Medium Professional
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak ked tak uz pekne poprosim.. pls pls. ja som lama v grafike a casu tiez nemam vela. ved ked precitam cele hojko tak uz je prec aj 40 minmikkimikki napísal:podla mna je toto uz vyuzivanie, vsak ak mas Photoshop taq si nemyslim ze by bol nejaky problem si dorobit do avataru podpis ... ja by som ti to akoze spravil ale nemam teraz cas
takze ked budes mat cas a chut tak ta pekne prosim.
PS: nikoho nezneuzivam len pekne prosim. ( to mas ako ked ta mama poprosi ze ci to spravis nieco pre nu a ty ze : ano ked mam cas. )
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Nech sa paci..R1k1nko napísal:tak ked tak uz pekne poprosim.. pls pls. ja som lama v grafike a casu tiez nemam vela. ved ked precitam cele hojko tak uz je prec aj 40 min![]()
takze ked budes mat cas a chut tak ta pekne prosim.
PS: nikoho nezneuzivam len pekne prosim. ( to mas ako ked ta mama poprosi ze ci to spravis nieco pre nu a ty ze : ano ked mam cas. )![]()
-
mikkimikki
Medium Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
ikonka
Potreboval by som ikonku na www.mobilfiles.webgarden.cz.
-
mikkimikki
Medium Professional
Re: ikonka
moze byt ?curtian napísal:Potreboval by som ikonku na www.mobilfiles.webgarden.cz.
- Prílohy
-
- icon.jpg (1.81 KiB) 2331 zobrazení
-
- icon.gif
- (4.21 KiB) 1250 stiahnutí
Re: ikonka
mikkimikki napísal:moze byt ?
Diky moc.
do tohto skinu by som potreboval logo, aby tam ostali tie repraky, ale bolo napisane nieco ako "eNeS" alebo nejaky nazov co suvisi s Nazvom Stavby. dakujem. btw Nazov Stavby je sk hip-hopova skupina
//edit: poprípade z tychto log vybrat ten znak "eNeS" a nejak ho urobit tak aby stylovo aj farebne pasoval do skinu.

//edit2: uz je to vyriesene. tomexx sa na to dal
Kód: Vybrať všetko
http://www.forumup.com/stylesdemo/index.php?s=142//edit: poprípade z tychto log vybrat ten znak "eNeS" a nejak ho urobit tak aby stylovo aj farebne pasoval do skinu.

//edit2: uz je to vyriesene. tomexx sa na to dal
-
Oregano1990
Novice
Caute, potreboval by som aby mi niekto vyrobil banner vo velkosti 88 x 31 pixelov, pozadie by malo byt tmavo modre s ciernou a chcel by som tam napis wRaTh of aNgeLs je to pre nas cs klan, nas web je www.woa.tym.sk Vopred velmi pekne dakujem !