Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
takze uz som to tu raz daval, ale o nieco sa pokusil iba point a aj to spravne nepochopil moj umysel...
chcel by som si dat vytetovat japonsky znak DO - cesta, ale nech je nejako pozmeneny - nejaky zaujimavy nadych,styl keby dostal... predkladam klasicke vzory co som nasiel - kazdy dobry pokus hodim k+, co sa mi bude pacit najviac tak autora si dam do priatelov - kedze uz je po maturach a prijimackach tak sa cas na tetovanie vyrazne priblizil tak budem vdacny za pokusy
chcel by som si dat vytetovat japonsky znak DO - cesta, ale nech je nejako pozmeneny - nejaky zaujimavy nadych,styl keby dostal... predkladam klasicke vzory co som nasiel - kazdy dobry pokus hodim k+, co sa mi bude pacit najviac tak autora si dam do priatelov - kedze uz je po maturach a prijimackach tak sa cas na tetovanie vyrazne priblizil tak budem vdacny za pokusy
- Prílohy
-
- karate-do.gif
- (2.74 KiB) 613 stiahnutí
-
- kanji.gif
- (2.43 KiB) 219 stiahnutí
-
- ka-do-x.gif
- (3.05 KiB) 238 stiahnutí
-
- do1.gif
- (709 Bajtov) 615 stiahnutí
-
- do.gif
- (2.84 KiB) 616 stiahnutí
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
naozaj neviem ako by si si to predstavoval.Maki napísal:takze uz som to tu raz daval, ale o nieco sa pokusil iba point a aj to spravne nepochopil moj umysel...
ak by bol niekto dobry a chcelo by sa mu spravit jedno male logo pre moj web (link najdete v mojom profile) farebna schema je modra-biela - default schema drupalu
kedze absolutne nemam predstavu ako by to bolo malo vyzerat, ci tam zakompovovat nazov webu, alebo napr zaciatocne pismenko (teda logo na styl faviconu) alebo pouzit nejaky absolutne odveci tvar, kazdy napad uvitam
odmena minimalne vo forme K+ ista
vopred dakujem
kedze absolutne nemam predstavu ako by to bolo malo vyzerat, ci tam zakompovovat nazov webu, alebo napr zaciatocne pismenko (teda logo na styl faviconu) alebo pouzit nejaky absolutne odveci tvar, kazdy napad uvitam
odmena minimalne vo forme K+ ista
vopred dakujem
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
cawte potreboval by som helpnut.Trebalo by mi napis Druhá E to je jedno aky font a farba skuste nieco vykuzlit velkost 281 px × 72 diq 
//no takze mam teraz toto pozadie a potreboval by som to nejak zladit najlepsie by bolo keby ten text bol taky priesvitny ze by nebolo za tym napisom napr cierne pozadie skus nieco
// mozno aj nieco taketo ale bez toho cierneho
//no takze mam teraz toto pozadie a potreboval by som to nejak zladit najlepsie by bolo keby ten text bol taky priesvitny ze by nebolo za tym napisom napr cierne pozadie skus nieco
// mozno aj nieco taketo ale bez toho cierneho
Zdravim potreboval by som umiestnit ( nejak realistikcky ) napis TAXI - NONA nad oči do tej bledo modrej plochy tohoto auta : diky moc
Kód: Vybrať všetko
http://img393.imageshack.us/img393/7313/taxifo6.jpg