|
|
|
| Autor |
Správa |
MFAAA Novice

Stav:  Založený: 18.04.2008 Príspevky: 7
Zaslal: 18 Apr 2008, 18:13 Predmet: Pre všetkých!!! |
|
|
| Všetko čo tu opisujem je skutočné!!! Už 8,5 roka sa tu porušujú základné ľudské práva s následkom smrti občanov. Ide aj o protištátne konanie priamo vládami v každej krajine zvlášť, lebo politici nekonali pre dobro, zisk, záchranu životov, ap. vlastných občanov!!! Toto znamená že ak ma ani len neoslovili na dialóg, že konajú ani neviem prečo proti mne a zároveň proti všetkým občanom celosvetove. To znamená že štát ktorý by mi mal pomáhať sa obrátil proti mne lebo som vymyslel nové nápady ktoré by vám mohli zachrániť život. Ak proti mne niečo mali mali ma stíhať, ale nikdy nemali konať proti mne a proti všetkým občanom bezdôvodne!!! Zákony sú totiž pri záchrane ľudských životov protichodné a patentový prikazuje svoje nápady neprezradiť, ale zároveň zákon všeobecného ohrozenia zasa opak patentových zákonov čiže neohroziť, alebo neznemožniť zmenšenie následkov katastrof, ap.. Ak autor nápadov (a to je väčšina normálne platove ohodnotených ľudí) nemá na patentovanie, tak pri zverejnení bez patentu by boli porušené autorove práva (tím pádom nemá nárok na absolútne žiadnu odmenu za svoje duševné vlastníctvo, ap..) Ale ak by si autor nápady pre záchranu životov chcel ponechať aj potom ako vyšlo najavo že ich má dopustil by sa všeobecného ohrozenia. Ocitol som sa v takejto situácii a preto som oznámil politikom, už asi pred 8 rokmi, že mám takéto nápady, ale nemám na patentovanie 20 nápadov. Vtedy mi ešte odpísali, že môj list postúpili na konanie ÚPV SR. Aj keď neviem prečo, keď sa to jasne týka rozporov v zákonoch a nie ÚPV SR. A po nejakej dobe som NR SR napísal znovu a vysvetlil, že to čo mi poslali ja viem, ale že chcem riešiť rozpor v zákonoch. Znovu ma odporučili na ÚPV SR, ale aby som tam išiel osobne!!! Vykonal som a jednal som na ÚPV SR asi 3 hodiny a výsledok??? Bolo potvrdené protichodné konanie zákonov a pracovník ÚPV SR ma odporučil znovu na poslancov, ale aby to bolo rýchlejšie tak na poslancov EÚ. Tak som napísal poslancom EÚ. A??? Ani mi neodpísali asi 11 zahraničný EÚ poslanci. Tak som im napísal ešte raz a 4 poslancom poslal listy klasickou poštou. Neodpísali. Pritom som im písal že patentový dohovor je celosvetová dohoda a zákon všeobecného ohrozenia tiež a žiadal som všetkých aj o rady, ako by som mal postupovať!!! Neodpísali. Životy občanov sú im ľahostajné??? A je jedno v ktorej krajine sa to deje. Tak som oslovil Ombudsmana EÚ a žiadal o vysvetlenie, o rady a o prešetrenie, prečo poslanci EÚ porušujú zákon všeobecného ohrozenia a ani mi len neodpísali. Ombudsman mi odpísal že je nekompetentný to riešiť. tak som podal aj trestné oznámenie na nekonanie v tomto prípade a polícia ho zamietla. Ja som bol povinný podať trestné oznámenie ak som si vedomí toho, že občania by nemuseli umierať ak by sa použili nové postupy. To je v niektorých prípadoch jasne preukázateľné. (Vy to nemôžete posúdiť, lebo neviete o aké nápady ide, ale ja áno). Dodnes politici, úradníci, ap. nevedia o aké nápady ide a teda ani nevedia ako by mohli ľuďom, ekonomike, ap. pomôcť. To ale jasne znamená, že v trhovom hospodárstve sa nesprávajú trhovo a nehľadajú nové lepšie možnosti a tím vás obrali o možnosť zachrániť si život. Toto je fakt!!! Ste bez možnosti spoznať nové možnosti priamo na záchranu vašich životov a teda sú porušené vaše základné ľudské práva!!! Na základe čoho by politici mohli takéto porušenie odôvodniť, ak ani nevedia o aké nápady sa jedná, ale sú si toho vedomí že sú to nápady na záchranu životov ľudí. Udialo sa toho ešte oveľa viac, ale možno sa k tomu dostaneme vo fóre. Ide o životy vás všetkých. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 164 Bydlisko: Havaj Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 19:31 Predmet: |
|
|
A to by ten tvoj patent ako zachránil životy? Udaj aspoň oblasť. (v zdravotníctve?) a na čo sú ti ked ich nemôžeš prezradiť? To perpetum mobile by som musel vidieť na vlastné oči. Lebo takých tárajov už bolo...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MFAAA Novice

Zaslal: 18 Apr 2008, 20:22 Predmet: |
|
|
Upravte si vetu vo vašom príspevku a odstráňte slovo takých, lebo ste ma označili za možného táraja a to proti pravidlám fóra bez dôkazov. Máte dôkaz že PERPETUUM MOBILE NEEXISTUJE??? NIE!!! Máte len znalosti pri ktorých sa domnievate a to nie sú dôkazy!!! Som za hocičo, ale v rámci slušnosti!!!
A dostávame sa k nemožnosti riešenia ukázať vám pravdu!!! Toto všetko som opisoval politikom, novinárom, ap.. Pozrite si Stránky JOJ a čo tam píšem novinárom a ako si to nevšímajú. Mohli mi predsa dokázať, že ja nemám pravdu, ale ja pravdu mám a preto nemôžu konať proti tomu čo im píšem. Písal som do TA3, SRo, STV1, STV2, Markízy, JOJ. Žiadna odozva. Teda nevysielajú demokraticky komerčne. Vysielajú len komerčne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2543 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 20:25 Predmet: |
|
|
pisal si uz do lamparne?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4734 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 20:27 Predmet: |
|
|
| Ked ti tak velmi ide o zivoty ludi, tak tie napady predaj nejakej velkej firme a dohodni si s nou podiel na zisku. Nebudes musiet platit ziadne patenty a ani sa o nic starat a na poslancov sa mozes vykaslat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MFAAA Novice

Zaslal: 18 Apr 2008, 20:38 Predmet: LAMPÁREŇ??? |
|
|
| Nie. A teraz už viem ako sa novinári správajú. Nestačí vám že na stránkach JOJ, ľudia v TV JOJ, moderátori, redaktori, vedenie to môžu čítať všetci novinári. Mohli sa ozvať. Neurobili to. Sú to novinári??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4734 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 20:42 Predmet: |
|
|
| A preco cakas na nejakych novinarov? Vidis, ze nemaju zaujem, konaj sam! |
|
| Návrat hore |
|
 |
MFAAA Novice

Zaslal: 18 Apr 2008, 20:52 Predmet: |
|
|
Píšete tak rýchlo že nestíham odpovedať.
Gothar. Politikov si v tomto prípade nemožno nevšímať. Oni totiž určujú zákony. Ak by som chcel podnikať, ako by to asi malo vypadať??? Kto mi určuje pravidlá??? Toto nie je len o predaji. Ja trvám na svojich právach a keby ste všetci na svojich právach trvali bolo by to tu iné!!!
Konaj sám??? Je to ako konať proti jadrovej elektrárni, ap.. A to si asi viete predstaviť. Čo tak dodávatelia ropy, ap.. Tu je celý reťazec proti. Ale ako proti o to tu ide!!! Konajú v mene zisku proti všeobecnému ohrozeniu a so mnou sa nepokúšali sa ani skontaktovať!!! Toto nie je hra. Tu ide skutočne o politiku ktorú si treba uvedomiť a napraviť daný stav!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frco Medium Star

Stav:  Založený: 11.05.2006 Príspevky: 381
Zaslal: 18 Apr 2008, 21:11 Predmet: |
|
|
| uz to nehul twe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MFAAA Novice

Zaslal: 18 Apr 2008, 21:18 Predmet: |
|
|
Ja som za 8 rokov vyskúšal rôzne možnosti okrem zadĺženia sa. Ja som 3 hodiny jednal na Úrade priemyselného vlastníctva a oni potvrdili že mám pravdu!!! Ale nič ďalej sa nedialo. Ja som písal politikom (nie len v SR), novinárom, podal som trestné oznámenie, upozornil som úrady na bezpečnosť pri práci, oslovil som právnikov (dávajú ruky od toho preč), a nikto nekoná. To sú čo za zákony??? Kde sú aspoň základné ľudské práva??? Toto je výsmech celému právnemu systému čo sa tu deje. Napríklad právnik mi povie vetu citujem " OBÁVAM SA ALE NA TOTO SÚD ASI NEEXISTUJE". A teda je porušené moje právo na spravodlivý súdny proces??? Ako niečo také môže povedať právnik??? Podobných situácií som zažil niekoľko.
// Frco. Nečudujem sa vášmu názoru, ale mýlite sa. To čo píšem je skutočnosť. A podľa pravidiel fóra zasa píšete veci ktoré sa nezhodujú s pravdou a teda nie sú založené na dokázateľných faktoch.
Teraz si dám oddych. Možno sa ozvem zajtra. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 608 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 18 Apr 2008, 22:55 Predmet: |
|
|
Príliš dlhý príspevok na mňa
Čo sa tam píše? Že neexistuje perpetuum mobile či čo?
/ Ahááá. Tak sem sa miešať nebudem |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

|
Zaslal: 18 Apr 2008, 22:57 Predmet: |
|
|
| Alofok napísal: |
Príliš dlhý príspevok na mňa
Čo sa tam píše? Že neexistuje perpetuum mobile či čo? |
Nie, ide o to, ze MFAAA ma napad na nejaky produkt/sluzbu z blizssie nespecifikovanej oblasti, ktory moze zachranovat zivoty, ale nema peniaze na patent. Preto kontaktoval uz vela institucii, ale nikde ho nevypoculi, co povazuje za protistatne konanie, pretoze sa nesnazia chranit zivoty. (dufam, ze som to spravne vysvetlil)
PS: MFAAA rad by som navrhol tykanie, my sme tu ako jedna velka rodina  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kupo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 616
Zaslal: 18 Apr 2008, 23:21 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
Nie, ide o to, ze MFAAA ma napad na nejaky produkt/sluzbu z blizssie nespecifikovanej oblasti, ktory moze zachranovat zivoty, ale nema peniaze na patent. Preto kontaktoval uz vela institucii, ale nikde ho nevypoculi, co povazuje za protistatne konanie, pretoze sa nesnazia chranit zivoty. (dufam, ze som to spravne vysvetlil)
PS: MFAAA rad by som navrhol tykanie, my sme tu ako jedna velka rodina  |
podla mna ide viacej o toto:
| Citácia: |
| Ale ak by si autor nápady pre záchranu životov chcel ponechať aj potom ako vyšlo najavo že ich má dopustil by sa všeobecného ohrozenia |
z prispevkov sa mi vidi ze MFAAA je "zakonovy onanista" a v jeho "realite" sam porusuje zakon... a to predsa on nechce
MFAAA: ak je pravda co som napisal vyssie, tak proste mozes klamat... ked sa ta budu chciet zabasnut jednoducho povies ze ziadne napady si nemal a vsetko si si to vymyslel
mam este jednu otazku: kolko stoji patent jedneho takeho "napadu" ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MFAAA Novice

Zaslal: 19 Apr 2008, 0:52 Predmet: |
|
|
A kde ste v tom vy a ľudia ktorých si vážite a máte ich radi??? Ani jeden z vás na to nepomyslel??? Ste produkt??? Ide o životy všetkých. Nové poznatky pre všetky odvetvia a nie len pre zdravotníctvo. Ako vám znie veta, že záchrana vášho života je len produkt? Alebo záchrana života sa delí na produkty? Prečo má potom sanitka prednosť pred ostatnými autami??? Lebo ide o niečo viac ako o produkt!
A ešte odpovede: 1 takýto patent stojí pre jednotlivý štát asi okolo 100 000 Sk aj s právnymi posúdeniami, vypracovaním rešeršu, ap.. Je tam toho dosť čo k tomu treba. Celosvetový patent oveľa viac. Všetko je to ale relatívne. A ceny sa môžu pohybovať aj dolu aj hore.
Ale tu nejde len o patentovanie. Ak ste nepochopili na to by som si mohol požičať, ale kvôli tomu ako konajú politici a že konajú proti životom aj vlastného národa a to len tak (bezdôvodne) je protištátne. Investovali by ste do niečoho čo je proti vám a proti logike??? Dúfam že nie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 591 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 1:17 Predmet: |
|
|
Ked chces tak pomoct ludom naco Ti je patent?
Myslim ze niekto chce prebrat Lesovi prvenstvo vo vymyslani.
To Ti nestaci nobelova cena, ktoru by si dostal? A urcite by niekto kto vynasiel niaku zavaznu vec sa napytal na Hojkovi co s tym  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|