Pre zadanych/zadane : Preco chodite s tym, s kym chodite? :)
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Asi pol hodinku? Možno aj hodinku....neviem už....To som bola vtedy pomáhať v Tatrách a my sme mali práve pol roka --asi som si chcela vyžehliť svoju neprítomnosť...engWar napísal:dew6 to nema chybu, ako dlho ti trvalo to napisat
Ďakujem, no asi by si sa mal Grosaya opýtať, či mu je čo závidieť, nie?midnight_man napísal:Tak toto mu moze kazdy chalan zavidiet
Hej, hej...Už nám to "drží" spolu....hmmm...v januári to budú 3 roky....midnight_man napísal:myslis ze to je malo? ze je to "len"? nie!! Je to dost.....laska ssa hlada tazko stastní sú tí ktorí ju nájdudrzim palce nech vam to vydrzi..nech aj dozivotne
I´m in love
-
p4ra
Redeemer
Momentalne nemam frajerku, ale byvam s jednou holkou. Spoznali sme sa nedavno. Vychadzame spolu strasne dobre. Nechodim s nou, ALE, ak by som s nou chodil, tak dovodov by bolo hned niekolko: je mi sympaticka, je spontanna (to je skvele), je zlobiva (proste nie je to ziadna klasicka slusna holka), ma rada parties, som kvoli nej schopny nespat dva dni za sebou a kecat s nou do rana o vsetkom moznom, pritom pit a na druhy den rano o 6:00 byt v praci..
Toto sa mi nestava kazdy den. Neviem, ci som zalubeny, ale to skor nie. Len je tu konecne osoba, na ktorej mi dost zalezi a viem si s nou predstavit spolocne byvanie na baze dvoch partnerov.
Toto sa mi nestava kazdy den. Neviem, ci som zalubeny, ale to skor nie. Len je tu konecne osoba, na ktorej mi dost zalezi a viem si s nou predstavit spolocne byvanie na baze dvoch partnerov.
-
Grosay
Star
Preco s nou chodim... hmm... hlavou mi behaju myslienky ako: pretoze je nadherna, ma bozske telo, je super v posteli, ma rada "postelne chvile" tak ako ja... Ale to sem nemozem napisat.
Ehm... chodim s nou, pretoze len s nou sa citim kompletny. A pretoze chemicke procesy v mojom mozgu mi na nu vytvorili obrovsku zavislost. Inak povedane- velmi ju milujem
Ehm... chodim s nou, pretoze len s nou sa citim kompletny. A pretoze chemicke procesy v mojom mozgu mi na nu vytvorili obrovsku zavislost. Inak povedane- velmi ju milujem
Toto je naozaj veľmi pekná téma na zamyslenie.
Tak teda začnem:-je pre mňa najdôležitejším človekom na svete
-vždy ma podrží,pochopí,pomôže mi
-našla som v ňom oporu,ktorú som nemala
-naučil ma milovať bez toho,aby som sa toho bála
-veľa vecí ma naučil,veľa vecí mi objasnil
-je pozorný,milý,láskavý
-cítim jeho lásku
-zvýšil mi sebavedomie
-v jeho objatí sa cítim v bezpečí
-ked sa pozriem na jeho krásnu tváričku,zahreje ma
pri srdiečku
-má nádherne očká
-prekrásny úsmev
-srdce zo zlata
-ehm,strašne ma priťahuje
-prežili sme spolu nesmierne veľa nádherných okamihov
-ked ma niečo trápi,snaží sa zistiť,čo
-nemáme pred sebou tajomstvá
-doučuje ma matematiku aj napriek tomu,že pri tom
nervačím,ked mi to nejde
-miluje ma takú,aká som
-pre mňa je úplne dokonalý
-jeho bozky ma úplne odrovnajú
Je jeden pekný citát:PRE CELý SVET SI IBA NIEKTO,PRE NIEKOHO SI
CELý SVET!-on pre mňa je celý svet určite.
Tak teda začnem:-je pre mňa najdôležitejším človekom na svete
-vždy ma podrží,pochopí,pomôže mi
-našla som v ňom oporu,ktorú som nemala
-naučil ma milovať bez toho,aby som sa toho bála
-veľa vecí ma naučil,veľa vecí mi objasnil
-je pozorný,milý,láskavý
-cítim jeho lásku
-zvýšil mi sebavedomie
-v jeho objatí sa cítim v bezpečí
-ked sa pozriem na jeho krásnu tváričku,zahreje ma
pri srdiečku
-má nádherne očká
-prekrásny úsmev
-srdce zo zlata
-ehm,strašne ma priťahuje
-prežili sme spolu nesmierne veľa nádherných okamihov
-ked ma niečo trápi,snaží sa zistiť,čo
-nemáme pred sebou tajomstvá
-doučuje ma matematiku aj napriek tomu,že pri tom
nervačím,ked mi to nejde
-miluje ma takú,aká som
-pre mňa je úplne dokonalý
-jeho bozky ma úplne odrovnajú
Je jeden pekný citát:PRE CELý SVET SI IBA NIEKTO,PRE NIEKOHO SI
CELý SVET!-on pre mňa je celý svet určite.
Nechcem flamovat len napisem svoj nazor.
Je to pozoruhodne ze ked chodite so svojimi polovickami kazdeho vynasate do nebies kazdy je najlepsi obetovali by ste pre neho zivot.Kazdeho vypisujete vsade na hojku vsetkym kamaratom do statusov ako ich strasne lubite.Ale zrazu ked sa rozidete s partnerkou alebo partnerom tak je to absolutna pi*a/ko*ot a vsetko na nej/nom je uplne je*** a nechapete ako ste s dakym takym mohli chodit.Vysvetlite mi to?Ako moze mozno jedna zla vlastnost (dovod rozchodu) zatienit vsetky dobre vlastnosti ktore ju/jeho predtym vynasali do neba?
Je to pozoruhodne ze ked chodite so svojimi polovickami kazdeho vynasate do nebies kazdy je najlepsi obetovali by ste pre neho zivot.Kazdeho vypisujete vsade na hojku vsetkym kamaratom do statusov ako ich strasne lubite.Ale zrazu ked sa rozidete s partnerkou alebo partnerom tak je to absolutna pi*a/ko*ot a vsetko na nej/nom je uplne je*** a nechapete ako ste s dakym takym mohli chodit.Vysvetlite mi to?Ako moze mozno jedna zla vlastnost (dovod rozchodu) zatienit vsetky dobre vlastnosti ktore ju/jeho predtym vynasali do neba?
Ako fakt som odporca tychto "libanek".Ked som do niekoho zalubeny dokazujem to jemu a nie vsetkym na okolo len jemu nie.Nemusim si do statusov davat ze Ooo lubim ta Janka.A ked sa rozijdem zo zenskou tak s mierom a malokto sa zmeni tak pocas vztahu ze by bol uplne doslova najhnusnejsi koho poznam.
Cuciatko : Najdolezitejsi je pre teba on?Co pre teba dokazal?Daval ti jest od malicka?Obliekal ta.Je prinajmensom nezodpovedne povedat ze je pre teba frajer ktoreho poznas maximalne 3 roky v tvojom veku.Rodicia su ti nic tipujem
Cuciatko : Najdolezitejsi je pre teba on?Co pre teba dokazal?Daval ti jest od malicka?Obliekal ta.Je prinajmensom nezodpovedne povedat ze je pre teba frajer ktoreho poznas maximalne 3 roky v tvojom veku.Rodicia su ti nic tipujem
-
P3Bo
Guru wannabe
Laska k niekomu nevylucuje lasku k rodicom . Dieg0 som uprimne presvedceny ze pre nu je v tejto chvili ten najpodstatnejsi a mysli to vazne[budil si sa niekedy rano v posteli s tym ze sa tesis az uvidis svoju mamu/otca {podla vlastnej skusenosti to robis az vo chvili ked si uvedomis ze ich mozes stratit }] to co bude citit potom je uz o inom , [kazdy moj vztah zostal kamaratstvom aj po rozpade a velmi dobrym kamaratstvom ]. Len aby sa nepovedalo ze sa po rozchode musi hadat : PDieg0 napísal:.....
Vies co Pebo mas z casti pravdu.Ale trebars aj rano ked vstanem a rano mi mama na stole neha listocek ze "Nezabudni si desiatu a davaj si pozor" tak je to urcite troska aspon pre mna ako ked ti frajerka povie mam ta rada.A ohladom rozpolenych dvojic poznam aj takych co sa "hadaju" aj takych velmi dobrych kamaratoch 
Ahoj Doris
...sme spolu trištvrte roka.Heh,prečo sa Ti to zdá?!Lebo všetko píšem tak ružovo?!
...vieš,otázka bola:"Prečo chodíš s tým,s kým chodíš"...A to s tým,že človek nemôže ísť do vzťahu s tým,že sa niekedy rozídeme,tak to svätá pravda,nemyslíš?:)
Dieg0 ,ahoj.Počuj.Otázka bola:"Prečo chodíš s tým,s kým chodíš"...nie prečo máš rada svojich rodičov!...Heh,mal si už priatelku?Ak nie,tak to potom pochopis.Kebyze je tu tema:RODICIA,tak napisem o nich.
Bola tu téma táto a preto som to napísala.Je iná láska k rodičom a láska k priateľovi.Ci ty v tom rozdiel nemas? 
P3Bo:)...heh,no dakujem,ze ty to chapes.Necakala som,ze ked sem napisem to,co som napisala,tak z toho vznikne "hadka" Laughing ...
Dieg0 ,ahoj.Počuj.Otázka bola:"Prečo chodíš s tým,s kým chodíš"...nie prečo máš rada svojich rodičov!...Heh,mal si už priatelku?Ak nie,tak to potom pochopis.Kebyze je tu tema:RODICIA,tak napisem o nich.
P3Bo:)...heh,no dakujem,ze ty to chapes.Necakala som,ze ked sem napisem to,co som napisala,tak z toho vznikne "hadka" Laughing ...
Neber to zase ako hadku
.Len ma zaraza ked niekto vynasa priatela/priatelku do nebies a pritom to je len obycajny clovek co ho pozna trosku dlhsie ako inych "obycajnych" kamosov.A vies vravim to aj dobrym kamaratom nie len tebe.Ako neber ma za zle len mi to pride take trochu ... ech uletene (hluyp vyraz nic ine ma nenapadlo)