vazne poznas iba tie zle holkyMayDaySK napísal: Proste holky rozmýšlajú takto. ................ až k bráne, na narodky mi kúpi čo len chcem. Jasné že si zvolí pohodlnejšiu cestu...
zijes na zlom mieste
--------------------------
pravda nad pravdou. ukaz ze si ty ten pravy rytier v striebornej zbrojischw33k napísal: musíš byť slušný a nebyť hajzel , musíš jej ukázať , že u Teba jej bude krajšie , musíš ju rozosmiať , musí pochopiť , že s tebou to bude oveľa lepšie ...
--------------------------
STRASNE ti drzim palce a dufam ze ju dostanes lebo ja som vo velmi podobnej situacii.
snazim sa o jedno dievca kt ma chlapca na vyske v inom meste a je tu len cez vikendy. zacal som s nou byt velmi dobry kamarat - aspon sa mi to z da podla toho ako sa sprava. ale ja nechcem rozbijat ich vztah a ani sa o to pokusat. jasne chcem aby sa rozisli ale nie tak ze budem na pricine ja. mozno sa nerozidu nikdy a ja ostanem na ocot ale budem cakat ako sa to vyvynie. viem ze zivot nie je fer tak preco by som mal byt aj ja, nie?
radsej pockam
ja viem mal by som bojovat ale mam pocit ze tym by som viac pokazil ako ziskal. ona je dievca kt ani nezoberie darcek od ineho chlapca len preto ze ma chlapca. cize podla toho usudzujem ze nedobyjat ale cakat.
GL