prebratie kocky .

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
baal

Príspevok od používateľa baal »

no hej ale ....... je tu to ale ... ci je ona spokojna ci jej nic nechyba a tak ... ked telefonovali ked som bol nahodou pri nej tak ziarila ako anjel ale podla mna ta dialka je vrah vztahou ... no neviem neviem ako jej to jemne naznacit ..... byt milenec :lol: :smt035 a potom by to uz islo ale ... no nevem chcel som tak zacat ze ke d sa stretneme donesiem ruzu ....no ale nevem ako by to prijala ..... a inac na nete je poslem stale nejaky pekny obrazok alebo prezentaciu ..... a tak fakt nevem ..... chcem aby vedela ze mam o nu zaujem a neviem jej to ako povedat ...
maj.kl
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maj.kl »

ked budes pri nej stale stat, budes jej na pomoc ked ju bude potrebovat tak urcite to zisti aj sama, ze ti na nej velmi ale velmi zalezi a polozi si v hlave otazku "preco to vlastne robi?"
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

baal napísal: ..... byt milenec :lol: ..... chcem aby vedela ze mam o nu zaujem a neviem jej to ako povedat ...
byť milenec? chceš byť iba #2?? radšej počkaj, vidno že je to čieá zaľúbenosť, keď ti všetko na nej pripadá krásne (nevravím že nie je), skús sa na to vykašlať, poobzerať sa po iných a zistíš že aj ona má svoje chyby, možno ju spoznáš lepšie.... kam sa ponáhľate...
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

ETieNne napísal:baal .. kedze ho velmi ludi, skus byt s nou kamarat, potom najlepsi priatel, a postupne zistis vsetko o ich vztahu a aj podla toho uvidis... ze co a ako..
Lenže nie vždy to ide lebo v mojom prípade čo je veľmi podobný tomuto... Tiež si moja ex-holka ktorú stále lúbim si našla nového a tiež sú na diaľku. Avšak ona si neviem ako predstavujem pojem kamarátstvo lebo sa totálne zmenila. Keď sme boli kamaráti pred chodením tak všetko brala ináč. Teraz sa jej len zo srandy dotknem (štuchnem do nej) a ona hneď že nemám sa jej dotýkať lebo má svoju lásku ktorej chce byť verná. Potom že nemôžeme nikam spolu chodiť lebo je žiarlivý, a keď to nevidí on, tiež to nesedí lebo ona nechce byť sviňa že bude s iným za jeho chrbtom, že by mu to nespravila...

Takže otázka je ako sňou byť kamarát? So slobodnou babou sa dá byť kamoš ale so zadanou nie lebo ak má voľno chce byť sním a keď sním nieje nechce ho podvádzať, je mu tak verná ako pes pánovi.

Proste zo strany baby nieje záujem. A potom mi povedala nech jej zoženiem orange simkartu lebo jej milý má orange. Rád spravím pre kamoša/ku niečo ale tentoraz je to trapné že ešte ja čo ju lúbim mám podporovať komunikáciu s novým chalanom? A ešte dačo, ja bývam u rodičov, ona podobne, nemajú nikde miestečko kde by mohli byť totálne sami. U mňa je situácia taká že brat je väčšinou v zahraničí a má vlastný byt. Povedal že ak mám babu a nemám kam sňou ísť tak môžeme tam. Ona sa na drzovku spýtala či jej nedám klúče od bytu. To je už absurdné ja im budem aj rande organizovať???

Že to nemá budúcnosť?
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ale u teba je to skor ten problem, ze ta nechce.... :?
kluce a sim kartu nech si strci do riti... :roll:

a co sa tyka toho kamaratenia sa... podla mna sa mylis, ved predsa aj zadany clovek moze mat vela kamaratov/kamaratiek... ano hovoris o tom, ze jeho ulohou je stat sa jej najlepsim kamaratom a priatelom, a to je tazke, lebo jej najlepsim priatelom je jej frajer :wink:

no proste on to musi spravit tak, aby sa dostal k nej co najblizsie, ale zaroven aby to vyzeralo co najnevinnejsie, a aby nic neodhalila, aby ho z nicoho nemohla obvinit...

potom ked sa rozidu tak to bude prirodzene..

ale zase riskuje to, ze ked budu spolu stastni, myslim ona s tym druhym, a tym padom si on povie, ze do toho nebude zasahovat, tak nebude vediet ostat s nou len kamos...
MayDaySK
Star
Star

ale zase riskuje to, ze ked budu spolu stastni, myslim ona s tym druhym, a tym padom si on povie, ze do toho nebude zasahovat, tak nebude vediet ostat s nou len kamos...
Však o to ide aj mne. Ona si predstavuje kamarátstvo tak že nebudeme spolu len budeme kamoši. A to je čo za kamarátstvo a po druhé nedokážem byť kamoš s babou ktorú lúbim. Takžu mňa to je PROHRATÁ VÁLKA viacerí sa pýtali čo mal znamenať ten príspevok že: Kapitulace, koniec vojny... Presne toto...
baal

nie nechcem byt LEN milenec ..... ale ak je to sposob aby odisla od neho tak hej ... sak jasne ze stojim pri nej ked sa to len da ale no ona je z ineho mesta a velmi sa nestretavame ale obcas zajdeme vonku ked je u mna v meste lebo tu chodi do jazykovej skoly takze tak ale piseme skoro vkuse na nete .... a ked nieco tak aj sms ...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

MayDaySK napísal: Však o to ide aj mne. Ona si predstavuje kamarátstvo tak že nebudeme spolu len budeme kamoši. A to je čo za kamarátstvo a po druhé nedokážem byť kamoš s babou ktorú lúbim. Takžu mňa to je PROHRATÁ VÁLKA viacerí sa pýtali čo mal znamenať ten príspevok že: Kapitulace, koniec vojny... Presne toto...
MayDaySK: Ak by som mal ja kapitulovať zakaždým keď mi baba povie,že sme a budeme len kamaráti, tak som dodnes hádam stále panic :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Te-wei napísal:MayDaySK: Ak by som mal ja kapitulovať zakaždým keď mi baba povie,že sme a budeme len kamaráti, tak som dodnes hádam stále panic :)
:D K+ we wei :) , tak tak, a neviem prečo to chcete všetci tak rýchlo, že chodiť s ňou.... Niekam sa ponáhľate? za rok zomriete na rakovinu?? omg... všetko má svoj čas....
baal

sak nehovorim ze hned ja viem ze vsetko ma svoj cas ale no ..... u by som chcel mat niekoho ... lebo kamosi uz im kusok j*bka a uz to neni ono .... no ale aj tak ..... neni sa uz skym normalne porozpravat .....a tak
MayDaySK
Star
Star

MayDaySK: Ak by som mal ja kapitulovať zakaždým keď mi baba povie,že sme a budeme len kamaráti, tak som dodnes hádam stále panic
Vieš prečo? Lebo keď ti baba povie že chce byť len kamoška tak to znamená že nemá o teba záujem ako o partnera, nepriťahuješ ju sexuálne iba si stebou dobre rozumie... Povedala/povedali že ak na nich budem stále tlačiť tak nebude ani to kamarátstvo... Vyzerá to asi akto klikni a pozri graficky znázornený prípad ak sa chalan nasilu snaží získať babu ktorá chce len kamarátstvo. Stým že chce LEN kamarátstvo, znamená že ťa nechce.
baal

tak aj je to vsetko v P*** :( takze asi tak napisala ze citujem :"no asi preto lebo to vidim tak ze s mojim chlapcom vydzim veeeelmi velmi dlho (navzdy) a nikoho lepsieho som nemohla stretnut ako je on...a asi by som si s tebou nerozumela..." takze som volny kto sa prida :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

ty si jej nieco povedal? omg? ved to si prave nemal.. tymto si sa posunul do nezaujmu, ona sa zlakla a rychlo ta odbila aby sa pred tebou obrnila... :roll:
baal

nie nie nie tak to nebolo
bolo tak ze osm ju zavolal vonku .. a ona prisla na ICQ a tam sme popisali a tak a potom povedalze ci by bolo mozno nieco viacej kedbyze sa rozide z jej priatelom a ja ze mozno ... a tak ze ona nie a bla bla bal dalej poznate
ETieNne
Light Professional
Light Professional

No prepac, ale si to posral, mal si jej povedat,ze :
"prepac, ale to by mohol ukazat az cas, ja chcem byt s tebou len kamarat a mam ta rad ako kamaratku. Ved Ty si s nim stastna, tak preco by si sa s nim mala rozchadzat"

chapes, kedze ti vypisovala ako velmi ho lubi, je jasne ze nieco vycitila, pravdepodobne si niecim porusil hranicu, a nalakala ta do pasce, aby si sa vyjadril a mohla ta odpisat... :?

skoda...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Baal, ono je to tak. Nelez do cudzej kapusty. Ber to tak, že medzi tými dvoma je vzťah, je tam dôvod prečo sú spolu, majú sa radi, tešia sa na seba, ráno spolu vstávajú, čakajú jeden druhého, už sa poznajú a svojim spôsobom v sebe majú istotu. A teraz do toho začneš vŕtať ty. Nemyslíš že je to také blbé? Nemyslím, aby normálne zdravo mysliace dievča sa kvôli tomu zo svojim priateľom rozišlo.
Veď po svete chodí toľko krásnych a milých dievčat, tak prečo práve zadanú ?
Nechaj ich napokoji, jasne ti dala najavo, že so svojim chlapcom je šťastná. Tak hľadaj v iných vodách :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Ja som uz tiez odmietol par kamaratiek, a aj moja priatelka par kamaratov, proste je to prirodzene.. ked chceme jeden druheho..

aj keby sa neviem ako niektore kamosky snazili, nikdy nic nebude aj ked ich mam velmi rad, hoci aj od skolky. :wink:

eritrocit ma pravdu.
MayDaySK
Star
Star

Nelez do cudzej kapusty. Ber to tak, že medzi tými dvoma je vzťah, je tam dôvod prečo sú spolu, majú sa radi, tešia sa na seba, ráno spolu vstávajú, čakajú jeden druhého, už sa poznajú a svojim spôsobom v sebe majú istotu.
Takže som podobne dopadol aj ja. Akurát stým rozdielom že tá baba chodila somnou a nechala ma kôli nemu. Takže prebrať resp. získať späť svoju babu, sa mi nepodarí. To si krásne napísal: Čakávajú sa, stále sú spolu atď. Mne nevenovala toľko času ani počas vzťahu.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

cela tato zalezitost je podla, raz som sa ocitol v situlacii svine a ked sa nato pozriem spatne hambim sa.
baal

mate plnu pravdu .... sak no prezijem to je to len male zakopnutie co by bolo kebyze si zlomim nohu to neviem aspon som sa poucil ... pride dalsia raz staci si len pockat ... :)
Napísať odpoveď