|
|
|
| Autor |
Správa |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 14 Jan 2007, 21:59 Predmet: |
|
|
Baal, ono je to tak. Nelez do cudzej kapusty. Ber to tak, že medzi tými dvoma je vzťah, je tam dôvod prečo sú spolu, majú sa radi, tešia sa na seba, ráno spolu vstávajú, čakajú jeden druhého, už sa poznajú a svojim spôsobom v sebe majú istotu. A teraz do toho začneš vŕtať ty. Nemyslíš že je to také blbé? Nemyslím, aby normálne zdravo mysliace dievča sa kvôli tomu zo svojim priateľom rozišlo.
Veď po svete chodí toľko krásnych a milých dievčat, tak prečo práve zadanú ?
Nechaj ich napokoji, jasne ti dala najavo, že so svojim chlapcom je šťastná. Tak hľadaj v iných vodách  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 826 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 14 Jan 2007, 22:06 Predmet: |
|
|
Ja som uz tiez odmietol par kamaratiek, a aj moja priatelka par kamaratov, proste je to prirodzene.. ked chceme jeden druheho..
aj keby sa neviem ako niektore kamosky snazili, nikdy nic nebude aj ked ich mam velmi rad, hoci aj od skolky.
eritrocit ma pravdu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MayDaySK Medium Star

Stav:  Založený: 27.12.2006 Príspevky: 382 Bydlisko: Galanta Karma: 
|
Zaslal: 15 Jan 2007, 0:50 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| Nelez do cudzej kapusty. Ber to tak, že medzi tými dvoma je vzťah, je tam dôvod prečo sú spolu, majú sa radi, tešia sa na seba, ráno spolu vstávajú, čakajú jeden druhého, už sa poznajú a svojim spôsobom v sebe majú istotu. |
Takže som podobne dopadol aj ja. Akurát stým rozdielom že tá baba chodila somnou a nechala ma kôli nemu. Takže prebrať resp. získať späť svoju babu, sa mi nepodarí. To si krásne napísal: Čakávajú sa, stále sú spolu atď. Mne nevenovala toľko času ani počas vzťahu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 15 Jan 2007, 0:59 Predmet: |
|
|
| cela tato zalezitost je podla, raz som sa ocitol v situlacii svine a ked sa nato pozriem spatne hambim sa. |
|
| Návrat hore |
|
 |
baal Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.12.2006 Príspevky: 44 Bydlisko: stajna - RS Karma: 
|
Zaslal: 15 Jan 2007, 6:41 Predmet: |
|
|
mate plnu pravdu .... sak no prezijem to je to len male zakopnutie co by bolo kebyze si zlomim nohu to neviem aspon som sa poucil ... pride dalsia raz staci si len pockat ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1080 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 11:09 Predmet: |
|
|
| uprimnaDUSA napísal: |
| cela tato zalezitost je podla, raz som sa ocitol v situlacii svine a ked sa nato pozriem spatne hambim sa. |
Prečo v situácii svine a za čo si sa TY hambil?
eritrocit: No pokiaľ by to bolo ako píšeš tak by tretia osoba nemala šancu vstúpiť a narušiť takýto krasny a harmonický vzťah, nemyslíš? |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 11:21 Predmet: |
|
|
Do mnoho vzťahov vstúpila tretia osoba.
No o takomto vzťahu nemôžme povedať že bol harmonický a pevný.
V tomto prípade dievča tomu chlapcovi jasne dalo najavo, že ona má svojho priateľa veľmi rada a nemieni sa ho vzdať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1080 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 11:24 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
V tomto prípade dievča tomu chlapcovi jasne dalo najavo, že ona má svojho priateľa veľmi rada a nemieni sa ho vzdať. |
Jo vstúpi tretia osoba, ale asi preto, že tam niečo neklapalo...jedna z možnosti. ja som vychádzal s tvojho predchadzajúceho príspevku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

|
Zaslal: 10 Feb 2007, 11:27 Predmet: |
|
|
Veď jasné, ale asi si nečítal celú tému čo?
Pretože to je tak ako som napísal.
Jasné, že ak vzťah neklape a obaja v ňom nie sú spokojný vtedy dostáva príležitosť aj tretia osoba. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2120 Bydlisko: PL-Waw>SK-Ba>CZ-Prg Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 15:33 Predmet: |
|
|
Suhlasim z eritrocit ... ale nieco mi tu nesedi ... co si mam pomysliet o babe ktorej to nadherne funguje uz 1,5 Roka z kamaratom ..ale jej sa do cesty vpletie svalnaty sedlak ... a ked moj kamos odijde na 2 Tyzdne na prazdniny ... tak ona si s tym sedlakom zacne ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2370 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 17:22 Predmet: all |
|
|
| Shark NX napísal: |
Suhlasim z eritrocit ... ale nieco mi tu nesedi ... co si mam pomysliet o babe ktorej to nadherne funguje uz 1,5 Roka z kamaratom ..ale jej sa do cesty vpletie svalnaty sedlak ... a ked moj kamos odijde na 2 Tyzdne na prazdniny ... tak ona si s tym sedlakom zacne ...  |
ono to tak byva,,pride niekdo novy,zaujimavy,nemusi ani prstom pohnut,,a je koniec,,, |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1647 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 17:29 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
A presne toto sa nestalo. Moj kamos nasiel predvcerom v bare svoju cajku ako posinkuje jedneho chlapca, ktreho poznal a boli kamosi. Ju hned poslal do teplych krajin.
Keby bol ten "zvodca" skutocny kamarat povedal by jej ze nech mu da pokoj lebo s tymto nic nevyriesi. Akurat si to pokaka u svojho "kamosa" a tomu dievcatu tak ci tak raz dojde, ze urobila podvod.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2120 Bydlisko: PL-Waw>SK-Ba>CZ-Prg Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 17:47 Predmet: |
|
|
midnight oni su nadalej spolu lenze ten kamos jej uz nemoze verit ... lebo mu 10x klamala do oci a ked sa uz fakt nasral tak sa mu priznala.. .. ale jej odpustil a natoho sedlaka ma oko ... a ja spolu s nim ...
Ale tu babu poznam dost dlho a nikdy by som nepovedal ze by take nieco spravila ... vzdy toho svojho ospevovala ... a hovorila v dobrom ... (ze ho miluje a to velmi) |
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1655 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 18:10 Predmet: |
|
|
| baal napísal: |
a no ja toho chalana nepoznam neviem co je to zac .....  |
Mozno jeho nepoznas, ale mozes poznat jeho past, ked bude musiet kvoli tebe ist 5ty krat do roka ist za svojou milou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 11 Feb 2007, 21:08 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
Prečo v situácii svine a za čo si sa TY hambil?
[ |
Svine preto lebo si myslim ze ak niekto bali zadanu holku tak je jedine bez chrbtovej kosti, ona mala krasny dlhy vztah s chalanom kt. som neskor tiez spoznal a bol fajn, a vravela ze so mnou sa citi lepsie ako s nim a... zacalo sa to krasne medzi nimi nicit tak som zmizol skor ako sa stihli rozist. Mozno som mal ostat pretoze ten chudak chalan nevie ze ho ta jeho nemiluje, ale nedokazal som to lebo som si predstavil ake by to bolo byt s nou "legalne", ze by som mu ju prebral. Fakt podle. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|