Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

prebratie kocky .
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
lacko
Light Star
Light Star

Stav: Odhlásený
Založený: 31.07.2005

PríspevokZaslal: 13 Feb 2007, 18:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak ho ona nelubi, tak ju nikto nenuti s nim zostat... nepaci sa mi ten sposob, ze sa pocas vztahu zalubi do niekoho ineho, aj ten ktory preberie niekomu babu, si musi uvedomit, ze ak opustila chalana, kvoli inemu, tak aj jeho moze opustit kvoli dalsiemu... vztah je vecou dvoch ludi, takze ked z nich niekto nieje spokojny, mal by povedat, co citi, aby bolo obom jasne a nie rovno si zacinat nieco nove...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 13 Feb 2007, 18:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

uprimnaDUSA napísal:
Svine preto lebo si myslim ze ak niekto bali zadanu holku tak je jedine bez chrbtovej kosti, ona mala krasny dlhy vztah s chalanom kt. som neskor tiez spoznal a bol fajn, a vravela ze so mnou sa citi lepsie ako s nim a... zacalo sa to krasne medzi nimi nicit tak som zmizol skor ako sa stihli rozist. Mozno som mal ostat pretoze ten chudak chalan nevie ze ho ta jeho nemiluje, ale nedokazal som to lebo som si predstavil ake by to bolo byt s nou "legalne", ze by som mu ju prebral. Fakt podle.
balit babu niekomu koho poznáš, to ano to je svinstvo, nehovoriac ak ju balíš kamarátovy, ale pokiaľ sa zoznamim s babou ktorá má vzťah a ja s jej frajerom nič nemám, tak prečo by som to mal JA riešiť. prečo by som si JA mal pripadať ako sviňa, prečo by som JA mal byť stelesnením morálky? A pokiaľ to nevadí jej tak prečo by malo mne? A pokiaľ ide so mnou asi jej vzťah neni ten ideálny a niečo v ňom neklape,chýba, inak by slečna so mnou nešla. A ak by si s tou holkou nešiel ty, skôr či neskôr by sa stretla s niekym iným, tak prečo by už nemohla byť so mnou? prečo by som sa JA mal obmedzovať? Wtf? Právo džungle ja právo silnejšieho.najzdatnejší samec má najlepšie (najviac) samíc. Twisted Evil
Buď taktný, rob správne veci a napokon príde nejaký kretén a prebere ti babu... A ty z toho vyjdeš ako ten somár... ono tak to v živote pomerne často chodí. za dobrotu na žobrotu...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Založený: 17.06.2006

PríspevokZaslal: 13 Feb 2007, 19:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Akože nie je to svinstvo, ako som písal, mňa aj moju priateľku balilo už viacero ľudí a čo teraz??? Aj sa o niečo vehementne pokúšali, dokonca sa nenechali odradiť a skúšali ďalej.

A nič sa nestalo Smile

Nie je to úplne v poriadku baliť zadanú babu, ale ani svinstvo. Ocitli ste sa už v situácií, že ste sa zaľúbili do zadanej baby? Ja nie, ale musí to byť podľa mňa ťažké, tváriť sa, že nič, zabudnúť, ovládnuť sa, rozkázať si.

Urobil by som to vtedy, ak by som reálne videl, že ona ku mne absolútne nič necíti, že miluje svojho priateľa. Ak by aj vzťah nebol v poriadku, stále by to nebol dôvod na to, aby som začal niečo robiť, ak by sme sa rozprávali s ňou aj o takých veciach, opýtal by som sa jej na to. Kde je problém, navrhol by som jej, nech ho skúsi vyriešiť, resp. by som videl, či to je nejaký prechodný problém, alebo sa jednoducho nemilujú.

Ak by som videl záujem aj z jej strany, vtedy by to bolo iné. Keby to bolo z jej iniciatívy, nie z mojej, tak by to bolo iné. Samozrejme by sa to riešilo.

Každopádne partner nie je majetok. Má svoje srdce, dušu, myseľ, vôľu, osobnosť.

Svinstvo je to vtedy ak sa niekto naozaj ten vzťah snaží silou mocou zničiť, kvôli sebe, lebo ju veľmi chce. Vtedy myslí viac na seba ako na ňu. Nezamyslí sa vlastne nad tým, že nevie či bude s ním naozaj šťastná a že naozaj šťastná by možno bola s tým kým je.

podľa mňa Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mi-chau
Addict
Addict

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 13 Feb 2007, 21:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Te-wei napísal:
...
cim to je ze ty sa vies pozriet vzdy na veci z toho idealnejsieho uhla a potom to nepripada byt zle uz ani mne, budem ti platit za ulavy mojho svedomia, co ty na to?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
lacko
Light Star
Light Star

Založený: 31.07.2005

PríspevokZaslal: 13 Feb 2007, 21:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

lahke je byt na mieste toho, kto sa zamiluje do zadanej baby, tazsie je tomu, kto ju miluje a ma s nou vazny vztah... zalezi z ktoreho uhla sa na to pozriete, ale keby vam niekomu balili partnerku, tak moc vas to nepotesi...
Návrat hore
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 14 Feb 2007, 10:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

uprimnaDUSA napísal:
cim to je ze ty sa vies pozriet vzdy na veci z toho idealnejsieho uhla a potom to nepripada byt zle uz ani mne, budem ti platit za ulavy mojho svedomia, co ty na to?
jo, idealnejšieho/výhodnejšieho pre mňa a o to ide... Wink
Sa nedoplatíš...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 14 Feb 2007, 10:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

lacko napísal:
lahke je byt na mieste toho, kto sa zamiluje do zadanej baby, tazsie je tomu, kto ju miluje a ma s nou vazny vztah... zalezi z ktoreho uhla sa na to pozriete, ale keby vam niekomu balili partnerku, tak moc vas to nepotesi...
poteší/nepoteší, záleží od toho aký by mal uspech a či by to bla len taká jednorazová záležitosť na diskotéke, alebo by to bol týpek ktorý by sa s mojou holkou často stretával (napr. v škole, v práci) a snažil sa ju baliť.
Na diskoteke, alebo tak mi to ani moc nevadí, tam holka s ktorou tam chodím je často balená, teda dosť sa o ňu chalani snažia a bez šance, lebo pak sa na parkete ukážem ja a príde za mnou a vrtí sa okolo mna a každému len ostanú oči na pozeranie Razz. prťoste viem, že nemajú ani najmenšiu šancu a tak to neriešim.
no pokiaľ by sa mi do holky staral niekto dlhodobejšie, tak to už by bol ku*va problém! Evil or Very Mad
Návrat hore
insane
Expert
Expert

Založený: 07.06.2005

PríspevokZaslal: 14 Feb 2007, 17:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

No celkom pekna debata Wink.
Ak by mi niekto balil priatelku a nedal si povedat, tak by som sa do neho s najvacsou pravdepodobnostou pustil(po verbalnom upozorneni)... Ale este sa mi to nestalo, napr. dnes hovorila ze v skole dostala 2 valentinky, nestve ma to, lebo jej verim a poznam ju. Smile
Ak by som ju naaahodou niekde zastihol s nejakym chalanom, pri nejakej "nekamaratskej" cinnosti, tak by som ju na fleku poslal kade lahsie a chalana asi k zemi. Mozem ju lubit kolko chcem, ale ked tazko sklame moju doveru, tak je koniec.
Návrat hore
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Založený: 18.02.2007

PríspevokZaslal: 18 Feb 2007, 18:20    Predmet: nooo Odpovedať s citátom  

musis zvazovat viac veci 1. ci ti dotycna za to stoji aby si to skusil
2. ci ta aj ona naoaj chce,podla mna uz len to ze su spolu ajked on je od nej 300 km znamena ze ho asi chce,ked to zbabres moze to skoncit blbo Exclamation
3. ci mas odvahu, je mozne ze nebudes mat odvahu ani vobec zacat
4.zvazit mozne nasledky , lebo tomu komu ju preberies ak sa ti to vobec podari, sa to nemusi pacit a moze ta prijst "navstivit" takisto ta mozno navstivi ak to zbabres

btw. ja osobne si takuto navstevu pametam,ten chudak skoncil zle Rolling Eyes

cize z toho setkeho mojho co som tu napisal , by si asi mohol usudit ze ti neodporucam
Návrat hore
devo159
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 19 Feb 2007, 16:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Heh tak taketo daco poznam Mad a nemam rad ludi ktory vedia ze baba ma chalana a aj tak "doliezaju" za nou darmo ze moja mi povie ze ma nadovsetko miluje ked je niekto ziarlivy tak si to nenecha len tak..... Zober si tak: ja mam 2 metre a vazim 90kg nehovorim ze som namakany ale trufol by si odvravat takemuto chalanovi? Razz a este Ja babe verim ale aj viem aka k*rva vie byt chlap
Este priklad co mam.... Frajerka je basketbalova rozhodkina a ma "kolegu" rozhodcu ktory ju otravuje...ona pred tym ako bola so mnou chcela chodit s nim on nechcel a teraz ked je "moja" chce ju on ... nepoznam ho a to sme spolu uz rok a 3 mesiace... nepusti ma k nemu lebo by niekto mohol prist k urazu a ona to vie....
takze poucenie podla mna: Nesnaz sa zbalit babu,ktora ma chalana lebo to moze pre teba zle dopadnut!!! Jej frajer ani nemusi byt ziarlivy ale ked sa dopocuje ze sa o nieco pokusas prestane mysliet a moze sa nieco stat.... A z druhej strany ked sa pokusi o nieco ona tak skor by sa rozisla a potom si nieco zacala no ale to uz neviem .... skus sa jej spytat ci svojho chalana miluje a ked zapochybuje tak vies na com si ....The End Cool
Návrat hore
JohnyBlekoty
Novice
Novice

Založený: 14.02.2007

PríspevokZaslal: 19 Feb 2007, 21:24    Predmet: Môj príbeh / názor Odpovedať s citátom  

No, tak taketo niečo som už prežil! Lenže ja som čakal na dotyčnú babu cca 3 roky (ak nie aj 4). Najskôr chodila s kamošom a v tedy sa mi fakt začala pacit. Nechcel som jej to hovoril, kedze uz chalana mala. Ani som sa nenazdal a v jeden večer ho nechala a vzápätí v te večer začala s druhým. Dosť ma to sklamalo, ale aby toho nebolo dost o par mesiacov sa to zopakovalo a uz bola s dalsim kamošom. Uz som si na to daval fakt pozor a cihal som. Po určitom case zostala "voľná" a v ten čas som veľmi váhal a naberal odvahu. Ja som bo v ten cas velmi neskuseny, nemal som este ziadnu pred tym. No a vteny sa to nejako dostalo do "eteru" a uz to vedela cela banda, ze sa mi paci. A to bol môj klinec do hrobu. Stale mi do hlavy tlacili halušky a ja "chudak" som si zacal namýšlat veľmi krasne veci, ale realita bola velmy daleko od predstav! Bol som odhodlany ist v jeden vecer uz za tou babou a povedat jej do oci, co k nej citim. Ako na potvoru, som ju pristihol s kamosom! Predbehol ma! Zostal som v šoku, pretoze ten kamarat ma najviac doje***, podpichoval a co bolo na tom najhorsie aj pred nou. Od tej chvili som ho nenavidel! Zacal som aj nahho "kidať".......po asi pol roku ma to pomaly ale isto prechadzalo a už žz som s tym bol zmierený, že proste hodim to za hlavu a život ide dalej! Boli sme vsetci v bare a aj sa nieco popilo. Prislo k necakanej situácii, ked mi ten "kamos" povedal do oci velmi skaredu vec. Ja som bol striezvi, no on nie, v tej chvili mi prebehlo milion veci, ze ako mam zareagovat. Ci mu pred vsetkymi prije***, alebo co..... . Ja nerad vyvolavam bitky, pretoze to vzdy pre dotycnych dopadne zle. Preto som sa zbalil a odisiel. Rok som sa s tym "kamosom" nebavil. Az po roku ma to preslo a hodil som to za hlavu. No ale este ked si teraz spomeniem na tu vetu co mi povedal do oci, pomyslim si ze aby sa to zezopakovalo a preto sa s nim aj tak nadalej nejako intenzivne nebavim. Oni dvaja su spolu uz skoro dva roky.

Tento skutočný príbeh, ktorý som zažil ma veľmi ranil v láske, ale veľmi som sa na ňom poučil. Možno to cele vyznie čudne ale zase 4 roky su 4 roky, tak som to napisal priblizne ako to bolo. Berte aj na to ohľad.
V súčatnosti to berem uz len ako poučenie. A ak mam povedat pravdu som rád, že sa mi nepodarilo tu babu "ziskat".

No teraz k téme: Very Happy

Aj ja som si myslel, že ked bude ta baba somnou, tak ja budem pre nu ten pravy a budeme sa mat spolu dobre. Ale treba jej to v cas povedat aby si vedel načom si a či ma vyznam strácať čas pre ňu. Ja som kôli nej stratil 4 roky, a az po tych 4 rokoch som zistil, že to bolo zbitocné. Ja som bol zaslepený len do nej a na žiadne iné som nehľadel.....a az teraz si uvedomujem aky som bol "blbý" a neskúsený!

Takže jej to povedz, že čo k nej cítiš a fakt v kľude sa porozprávajte, a povedz, že ty to tak proste cítiš, je to tak, nebudeš sa predsa pretvarovať, keď ju miluješ. No a nezabuni, aj na to, že keď sa pre teba nerozhodne, že zostanete stále kamarati ako pred tým...a že ty ju proste chápeš a budes sa snažiť zabudnúť na to, čo k nej cítiš!

Ja viem, je to ťažké ale láska je taká....... proste tam musí byť rovnaký záujem z oboch strán!

Dúfam, že to bolo k téme Rolling Eyes
Návrat hore
Shark NX
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 05.01.2007

PríspevokZaslal: 19 Feb 2007, 23:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

JohnyBlekoty k tomu tvojmu pribehu .... len to ze zo dna na den si najde Frajera by som o nej spravil urcitu mienku a to ze striedala chlapov jedna radost a vzdy z vasej Skupiny tak to uz duplom potvrdilo ...
Myslim ako napr. 12.2 o 15:00 sa rozijde z matom a 12.2 o 21:30 sa da dokopy z Lubosom ... este som nestretol NORMALNU babu ktora by bola chopna takto rychlo preletiet ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mi-chau
Addict
Addict

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 19 Feb 2007, 23:47    Predmet: Re: Môj príbeh / názor Odpovedať s citátom  

JohnyBlekoty napísal:
...Prislo k necakanej situácii, ked mi ten "kamos" povedal do oci velmi skaredu vec. Ja som bol striezvi, no on nie...
mozeme vediet o co slo? vies ked si sa s nim potom rok nebavil dost ma to zaujima. Mimochodom taktiez suhlasim s predchadzajucim nazorom ze pokial strieda chalanov ako ja skiny na mozzilu tak to co to o nej napoveda...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
JohnyBlekoty
Novice
Novice

Založený: 14.02.2007

PríspevokZaslal: 20 Feb 2007, 22:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pre Shark NX:
No to mas pravdu, ale bol som len neskusene "decko"! V súčastnosti by sa mi uz spomínaná vec nestala.
A to s tým casom trochu upresním ...... 21:00 chodi s matom, 21:01 mu da kopacky, 21:02 uz chodi s Lubosom .....
Ani ja som este nestretol taku (okrem tejto) he ale teraz sa uz drzi s tym istym skoro 2 roky.....
No ale s tým uz nic nenarobím. Teraz sa len myslienkou na to co som prezival ako "horor" zasmejem Laughing A som rád, ze som nakoniec dopadol tak ako som! Very Happy
Síce som "stratil" 4 roky, ale zase som nabral nejake skusenosti... Confused

Pre uprimnaDUSA:
...no vies, nerad na to spomínam, pretože ma to len rozzúri, no nebudem ti to tu citovať, ale bola to urážka na cti. A od "kamosa" s ktorým sa poznám cca 13 rokov to bolo fakt šakrede ...
Návrat hore
devo159
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 20 Feb 2007, 22:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

JohnyBlekoty: Heh tak to ti poviem ze ked ta urazi clovek ktoreho nemas v laske tak by si mu slahol... A ked ti to povie dobry kamarat tak neviem co by som spravil ale je mozne ze by som mu skor este slahol.... Raz som povedal spoluziakovi ked po mne hodil papier ze si to moze do mami hadzat a on mi odvetil ze to mozem frajerke hovorit.... Nemam ho rad ale ustal som to a som spokojny Razz ....nech sa udeje vela veci treba udrzat cistu hlavu...Podla mna si dobre spravil ze si mu nic nespravil Rolling Eyes Raz sa ti mozno naskytne prilezitost ked by si mu to mohol vsetko spocitat ale nespravis to lebo vies ze nie si taka "svina" ako on Smile
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Strana 5 z 6

Prejdi na: