Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

prebratie kocky .
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
baal
Light Expert
Light Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 16.12.2006

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 18:17    Predmet: prebratie kocky . Odpovedať s citátom  

caute mam takyto problem .... no zacnem pekne po poriadku .. zalubil som sa :?do byvalej spoluziacky proste chyba mi a tak a ked piseme po nete tak je mi velmi fajn sak to poznate ... a odisiel som z tej skoly no ale teraz sa sem tam stretavame a piseme stale po icq a SMS proste sme velmi dobry kamosi ... ale no ona byva 30km odomna ale je 3 krat do tyzdna v mojom meste ale to neni vsetko ona ma priatela ktory je od nej 300km ... tak neviem co mam robit chcel by som snou chodit ale ... je tu on ... co mi poradite ? nechcem nic riesit nasilne .... thx Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
thief596
Light Expert
Light Expert

Založený: 13.03.2006

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 18:21    Predmet: Re: prebratie kocky . Odpovedať s citátom  

tak povedal by som ze zalezi na nej.ak to ce aj ona tak nevidim problem a ked ste taky dobry kamosi ako pises tak duplom.. skus to a uvidis.za to nic nedas Smile len ked spolu zacnete chodit v com ti drzim palce tak aby sa nevratila k svojmu byvalemu ako sa tu uz v niektorych temach pisalo.
Návrat hore
MicHo
Light Star
Light Star

Založený: 15.09.2006

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 18:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://www.qark.net/clanek/jak-prebrat-holku gl Wink
Návrat hore
GothaR
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 18:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Moj nazor je, ze preberanie je velke svinstvo. Radsej pockaj kym sa rozidu Smile Ale toto sa proste nerobi, ked s nim ona chce chodit a je tvoja kamaratka tak jej to nekaz, keby s tebou chcela nieco mat tak by sa neho asi uz aj vykaslala, ale to zatial nespravila, takze ho asi lubi. Nic nie je nemozne, ale vela tym budes riskovat.
Návrat hore
MicHo
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 18:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

osobne by som to neurobil a po dalsie ak sa ti podari pozor na zdravie lebo niektory ludia to nenechaju tak Very Happy Very Happy
Návrat hore
baal
Light Expert
Light Expert

Založený: 16.12.2006

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 18:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

vsak to ze budem velmi vela riskovat . a aj podla mna je to blbost prebrat ju ale ju lubim .
no ale toto ze oni su spolu tak 1,5 roka ....
Návrat hore
MicHo
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 19:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak sa maju radi tak im to nekaz, ved sa jej trochu nenapadne popytaj za ako jej to klape proste ked budes s nou kecat na nejaku temu v ktorej by ta otazka nevyznela blbo tak sa spytaj ze co ako s chalanom atd.
Návrat hore
Godfather
Medium Star
Medium Star

Založený: 03.01.2007

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 19:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nerob inym to co nechces aby robili oni tebe!!!! Wink Pockaj ako sa to bude vyvyjat s tym chlapcom.... ja viem bude to asi pre teba tazko nakolko ju mas rad.... ale skus pockat ak mate byt spolu budete Wink
Návrat hore
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Založený: 17.06.2006

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 19:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Preberanie nie je ziadne svinstvo...

vacsinou je to preto, lebo mlady clovek nevie co chce...(alebo si nie je isty alebo to proste hlada a skusa) a preto potom stretne niekoho "lepsieho" alebo zacne chodit s niekym koho "az tak" nelubi... atd.

Ak by ona chcela a zistila by, ze s tym nema problem, tak nie je co riesit.. chod do toho...

poznam ludi, ktory razne povedia NIE, prepac uz niekoho mam a velmi ho lubim/milujem. Nemam o teba zaujem inak ako o kamarata/kamaratku.

a poznam ludi, ktory sa takto rozisli s niekym, a teraz su stastnejsi a spokojnejsi...

Ano viem ako to myslis, ze je to svinstvo, ale zober si, keby tebe niekto prebral dievca, tak si povies, ze naozaj to bola taka velka laska, ked nemala problem rozist sa so mnou, ked sa zalubila do ineho.

Alebo sa proste nechala "prebrat" a to si uz duplom mozes povedat ze za to nestala, alebo ze ta nelubila, alebo ze to naozaj nebol vazny vztah(aspon z jej strany) alebo ze to bol jednostranny vztah.

Su to normalne veci(bohuzial), keby ludia boli rozvaznejsi vo vztahoch a neskakali by do nich a nevyskakovali do nich ako na trampoline... tak by takychto pripadov mohlo byt o 80% menej.

Pretoze sa to stane aj vo vaznejsich vztahoch,ale to je skor zriedkave.
Proste vzdy moze byt problem len v ludoch nikde inde.

Mam kamaratku a kamarata... ktori sa do seba buchli asi len par mesiacov po tom ako si obidvaja nasli partnerov. Teda sa spoznali vo vlaku z BA do KE a hned sa do seba aj buchli... a dopadlo to tak, ze uz je to mozno aj 6 rokov, a ta kamaratka nad tym dodnes premysla(mozno sa aj trapi) ze boli blbi, lebo sa nechceli rozist so svojimi partnermi, aj ked zistili, ze spolu si perfektne rozumeju.

A tak su s niekym len zo zvyku, alebo len preto, ze ho maju velmi radi.

Proste nie je co riesit, ona to moze odmietnut, a moze ist do toho... tym lepsie pre ten vztah, nech sa cim skor skonci, ak to nie je ten pravy Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MayDaySK
Medium Star
Medium Star

Založený: 27.12.2006

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 20:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Žena nieje majetok ako v arabských krajinách. Nevlastníš ju! Keď sa ona rozhodne odísť a presedlať na druhého tak stým nič neurobíš. Aj keby si použil násilie nič nevyriešiš. Keď ona chce druhého tak máš proste smolu. O tomto je demokracia. Ja som si tiež vedomý toho že keď si nájdem partnerku, skôr či neskôr ma podvedie, alebo prejde oficiálne k druhému. Ja mám skúsenosti vždy to ak je! 2x mi prebral kamoš babu, resp. ten istý kamoš mi už dve baby prebral, a všetky ostatn ma nechali kôli druhému. Je silná konkurencia, keď nestretne pravého dnes, stretne ho zajtra... Toľko o preberaní. Ženy majú slobodnú vôlu. Jediný spôsob ako udržať ženu je zatvoriť ju do pivnice, pripútať a semtam zísť dole ju nakŕmiť...
Very Happy

Ale k téme. Ak si ty v pozícii môjho kamoša máš šťastie. Je tu ešte riziko že ťa dotyčný dá zmlátiť, ale tým sa tej holke ešte viac zhnusí. Takže to máš vyhraté tak či tak. Ale žezlo má vždy v rukách baba. Zase moja osobná skúsenosť. Keď ona povie ano tak mám šťastie, ak povie nie, mám smolu. Vždy bolo podľa nej. Keď som si dovolil skočiť jej do reči povedala že nech si nájdem inú, takže ženy majú posledné slovo vždy a keď nie tak sa povyhrážajú rozchodom a tým ma umlčia, lebo ja som ten čo viac lúbi.

Takže keď sa ma rozhodla vymeniť, tak mi neostalo nič iné len cúvnuť a ísť depkovať a plakať. Proste žena drží žezlo lebo ona si nájde aj 100 chlapov, ale my si len tak lahko babu nenájdeme.

Záverečný verdikt témy: Všeko záleží LEN A LEN na NEJ
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 21:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

No Baal neuveríš , ale ten príbeh čo si sem napísal , je vlastne môj životný príbeh ...
Zalúbil som sa do spolužiačky na začiatku 4 ročníka Strednej školy ... boli sme ako inak kamaráti ...
Problém bol v tej istej veci ako u Teba - mala priateľa ( vyše ročný vzťah )
Vieš ako som to začal riešiť ja ?
Chodili sme spolu von ako kamaráti .. Iba tak večer na čajíček , a na druhý deň zase , na druhý zase a tak ďalej ... začali sme sa rozprávať o problémoch , proste o všetkom a bolo nám spolu krásne ..
Čo mi ale na začiatku už povedala je , že nikdy neublíži priateľovi a nemôžme mať nič spolu , bo je zadaná ..
btw bol to taký kocotko naliaty .
No ja som mal vtedy dosť ťažké obdobie , spolužiačka celý týždeň ( bola na internáte ) so mnou a na víkend chodiela k tomu sku**** ...
Ani si nevieš predstaviť aké som mal nervy keď sme v piatok boli na káve a zrazu jej zazvonil mobil , že kde ju má čakať ...
Mnohokrát som mal už aj ruky opuchnuté , čo som nervovo nevydržal a musel som sa odreagovať na stene Smile
Lenže šťastie pre mňa bolo , že ten kocot začal veľa piť , spolužiačka sa naňho začala sťažovať , ja som samozrejme prikuroval do kotla , aby ho nechala .. Nechcela mu ublížiť , proste je dobrá , na túto dobu až priveľmi ..
No nechcem Ti už písať romány , tak nakoniec toho ožrana nechala , a sme spolu už 3 roky a stále šťastný Smile

Tak , čo Ti odporúčam , začni ako kamarát , kamarátsky ju pozvy niekam , a začnite debatiť o všetkom , nenápadne sa debatujte o ňom ,lebo ak si ju ten druhý nezaslúži a ty proste vieš , že u Teba by jej bolo lepšie , musíš ju dostať - MUSÍŠ , kašli na reči , že musíš byť slušný a nebyť hajzel , musíš jej ukázať , že u Teba jej bude krajšie , musíš ju rozosmiať , musí pochopiť , že s tebou to bude oveľa lepšie ...

Tak dúfam, že som poradil ... mne to tak vyšlo , môže aj Tebe , GL
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
a_tommi
Light Expert
Light Expert

Založený: 21.03.2006

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 21:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

MayDaySK napísal:
Proste žena drží žezlo lebo ona si nájde aj 100 chlapov, ale my si len tak lahko babu nenájdeme.

tak si najdi škaredú babu Wink

a k teme: vsetko zalezi od babenky ty sa len musis rozhodnut ci pockat kym sa rozídu alebo to risknut ajked chalan co byva 300km nieje velka hrozba Idea
Návrat hore
Vigor
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 21:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Suhlasim so schw33kom, ak vies, ze bude s Tebou stastnejsia tak sa proste musis snazit. Byt s nou kamarat, co si uz teda spravil, byt s nou, rozpravat sa a potom jemne odbocit, spytat sa na jej vztah a tak. Ak spomenie, ze ma nejaky problem alebo rovno povie, ze je v tom vztahu nespokojna tak tu je Tvoja sanca. Ale pozor, nie ze budes robit z komara somara, ak spomenie dajaku hlupost, ze ju budes presviedcat aby ho nechala. To by si si u nej mohol akurat pokazit aj to kamaratstvo, pretoze by to mozno aj prekukla. Cize tlac na nu, ak spomenie dajaky rozumny dovod, preco im to neklape. Ale ak je s nim spokojna, budes musiet ustupit. Vela stastia.
Návrat hore
MayDaySK
Medium Star
Medium Star

Založený: 27.12.2006

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 21:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

MicHo napísal:
http://www.qark.net/clanek/jak-prebrat-holku gl Wink
No ja som si to prečítal a nie vždy sa to musí podariť. Dokonca sú tam písané veci ktoré som už dvno vedel. Keď som s mojou začínal tak to aj bolo. Sťažovala sa na chlapca že ju nikam nebere atď. A ja som jej rozprával o tom ako všelikam chodíme a všetko, len nám chýba dámska spoločnosť. Potom som sňou kecal o jej oblúbenej zálube a vychvalovala ma do nebies... Avšak problém bol tam že do neho bola zalúbená chemicky aj keď si spolu moc nevychádzali, a mňa mala iba rada ale nebola chémia. Potom somnou chodila len zato že som perfektný ale nič kumne necítili (že ju sexuálne nepriťahujem, a pri milovaní nepociťovala vášeň) proste sa len dobre cítila somnou, že som ju všeikam bral, mali sme sa o čom rozprávať... Rozumeli sme si atď. Avšak bez chémie to nešlo a preto vraví že chémia a sympatie sú dve rozdielné veci. Aj ona mi sama povedala že ma márada ako takého že som perfektný a všetko, ale pri bzkávaní a milovaní necíti vášeň, proste ju sexuálne nepriťahujem. Ale má ma strašne rada. No a preto aj možno ten vzťah vyzeral ako vyzeral. A nakoniec som sa ocitol ja v pozícii chalana ktorý je starý a ju očaril nejaký nový objav, a bola tam chémia - jasný dôkaz toho že sa poznali len pár dní a bola zneho paf. Tak zaním doliezala že somnou nestrávila za týžden toľko čo sním za ri dni. Mne vždy vravela že nieje môj majetok že ona má aj kamošov atd. Ale pri ňom jej to už nevadilo, vtedy povedala že keď som sním tak kamšov mám v p.... A za tri dni ten chalan určite nespravl pre ňu toľko ako ja za ten rok čo sme sa poznali (ráta sa kamarátsvto pred vzťahom a aj vzťah) to je ak viac ako rok. Takže ako vidíte chémia je 98% vzťahu a 2% sú len sympatie.

Ona sa k celému vyjadrila takto: Ty premňa môžeš aj modré z neba zniesť, necítim pri tebe to čo pri ňom. Ja som šťastná len keď môžem ísť sním na fajčiarksku zónu a naspäť, ja som šťastná keď som sním aj 10 minút.

Proste ja som vytlačil jej chlapa čo bol predomnou a ten chlap čo prišiel po mne zase vytlačil mňa, a ďalší zase vytlačí jeho. To sa tak selektuje. Najlepšie sa má proste tá holka, lebo má takú karmu že priťahuje ľudí, zatial si získala každého koho chcela. Je šarmantná a niečo znej vyžaruje, nevyzerá ako Miss World ale má v sebe niečo a strašne ju všetci obdivujú.

Naozaj účinná rada je nadomnou v príspevku. Nájsť si nejakú menej atraktívnu ženu a tá bude rada že niekoho má. Ale ak máte moc atraktívnu ženu, ktorá je stále nespokojná a vie že si kľudne môže vyberať tak aj bude! A o tomto je celý systém preberanie holiek. Prakticky holka strieda kamošov.

Proste holky rozmýšlajú takto. Má chalana čo je študent a nemá moc financií, akože nevlastní auto, nemôžu si dovoliť luxusné reštaurácie a pod. A príde zrazu nejaký synáček úspešného podnikateľa ktorý dosta striebornú škodu Octavia ako darček k maturitám. Tak si holka povie hopp: Načo sa ja budem trápiť stýmto Tomášom, po diskotéke mrznúť na zastvke a čakať na spoj keď ma Rado na aute zoberie domov až k bráne, na narodky mi kúpi čo len chcem. Jasné že si zvolí pohodlnejšiu cestu...

A aby to nevyzeralo že škatulkujem tak vám dopredu poviem že ja poznám iba tie baby typu ,,zlatokopka" ktoré idú po kráse a úspechu. Bol by som rád keby som vedel kde sa nachádzajú baby typu ,,šedá myš" lebo aj tie s nižším vzdelaním a menšou atraktivitou sa snažia hľadať tých bohatších a úspešnejších chlapov. V mojom okolí sa pohybujú ženy ktoré idú len po sláve, úspechu a peniazoch... A keď aj doštudujem nejakú výšku ajtak si budú medzi ,,úspešními" ľuďmi vyberať toho krajšieho. Proste majú také kritéria že to by sm musel ukončiť 4 vysoké školy, urobiť si plastickú chirurgiu za 100 tisíc aby som im vyhovel... Baby ktoré poznám a mal som šťastie poznať sú také... Neviem kde spoznám iné...
Návrat hore
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 09 Jan 2007, 22:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

mňa by pekne nas.ralo keby mi niekto oblboval cicu, tak to nerobím. A predsa keď ma má rada taxa to dá spraviť jediným spôsobom- klamstvami. Že začne na mňa niečo vyťahovať, vymýšľať si a tak, veď keby to sravil úprimne- ahoj (tej babe). Ak si s týpom spokojná ostaňte spolu a milujte sa a množte sa, ak nie taxom tu ja." Veď dpc keby nebola spokojná tak prečo by so mnou ostávala??
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Strana 1 z 6

Prejdi na: