Prečo máte taký avatar aký máte?
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Nymphested
Zablokovaný
-
mastermind
VIP
celkom zaujimava tema.
no ja som mal dlhu dobu jeden pekny avatar no ako som sa po roku pouzivania dozvedel, vsetci si mysleli ze to bol mimozemstan. a pritom to bol chlapik v kukle za pc. tak som si avatar zmenil za ten co mam teraz. a dovod? paci sa mi ako myslienka tak aj prevedenie.
musim este podakovat uplinkovi s ktorym sme asi hodinu hladali tu spravnu zelenu
co sa tyka toho ci sa da z avataru nieco vycitat. myslim ze velmi nie. ja som si o jdc podla avataru urobil predstavu ze je to utly chlapec a nakoniec som zistil ze ma 2 metre a 90Kg
no ja som mal dlhu dobu jeden pekny avatar no ako som sa po roku pouzivania dozvedel, vsetci si mysleli ze to bol mimozemstan. a pritom to bol chlapik v kukle za pc. tak som si avatar zmenil za ten co mam teraz. a dovod? paci sa mi ako myslienka tak aj prevedenie.
musim este podakovat uplinkovi s ktorym sme asi hodinu hladali tu spravnu zelenu
co sa tyka toho ci sa da z avataru nieco vycitat. myslim ze velmi nie. ja som si o jdc podla avataru urobil predstavu ze je to utly chlapec a nakoniec som zistil ze ma 2 metre a 90Kg
-
Andi_Cibula
Addict
-
POiNTER
Medium Star
No ja som si ta zase zo zaciatku furt mylil z babou...tvoj nick som cital ako pyra (tak prezyvame jednu znamu) + ta fotka.p4ra napísal:Tak teraz si ma pobavil. Nie, nie som to ja, je to Angelina.
Ja mam logo podla nicku (Pointer ma v TurboPascale znacku ^...a ked som to raz skusil pouzit v nejakom fonte, vyhodilo mi tento trojholnik a od vtedy to pouzivam)