Prečo máte taký avatar aký máte?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
kedze som xcel v avatare nejakeho devila tak som si tu v galerii nasiel tento avatar, ktory som pouzival

avsak potom ho tu zacal ktosi tiez pouzivat tak som ho zmenil na tento

a tento pouzivam vsade
edit: audiotrack: opakovali sa tu obrazky, dokonca boli topics kde sa rozoberalo kto komu ukradol avatar
avsak potom ho tu zacal ktosi tiez pouzivat tak som ho zmenil na tento
a tento pouzivam vsade
edit: audiotrack: opakovali sa tu obrazky, dokonca boli topics kde sa rozoberalo kto komu ukradol avatar
No mojho Barneyho ma Scorpiaudiotrack napísal:ale tu na hojkovi som ešte nevidel opakovať avatary..
//edit: sundevil > aspoň svoj som nikomu nevidel
Ja som si ho dal preto, lebo milujem simpsonovcov a Barney je podla mna malo uznavany na to aka je to osobnost. Bol profesionalnym spevakom, prestal pit a spravil si kurz na vrtulnik
-
theBliZZard
Star
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
...no mojo avatara som tu este nenasiel nikomu .. lebo ja sam som ho zhanal asi 2 dni ... .
... BTW: ... je to z nejakej francuzskej stranky ... a je to Janick Gers prerobeny do south parkovskeho stylu .....
.... Janick Gers je Báj D´Wej gitaristom upne namakanej kapelky
I R O N M A I D E N .... ktoru zerem uz asi 5 rokov v kuse a este ma neomrzela co sa mi zatial nestalo ani pri jednej kapele
...
... BTW: ... je to z nejakej francuzskej stranky ... a je to Janick Gers prerobeny do south parkovskeho stylu .....
.... Janick Gers je Báj D´Wej gitaristom upne namakanej kapelky
I R O N M A I D E N .... ktoru zerem uz asi 5 rokov v kuse a este ma neomrzela co sa mi zatial nestalo ani pri jednej kapele
-
krija
VIP
avatar som zvolil podľa jedného amerického tvorcu motocyklov.
pridával otázniky aj na niektoré svoje motocykle a odôvodňoval to vetou:
Celý život sa stretávame s otázkami, a viem, že na niektoré nikdy
nedostanem odpoveď
a či avatar o nás niečo vypovedá. ja si myslím, že áno, stačí sa len nad tým svojim, trochu zamyslieť
edit\\ ako ste si všimli zmena je život.
pridával otázniky aj na niektoré svoje motocykle a odôvodňoval to vetou:
Celý život sa stretávame s otázkami, a viem, že na niektoré nikdy
a či avatar o nás niečo vypovedá. ja si myslím, že áno, stačí sa len nad tým svojim, trochu zamyslieť
edit\\ ako ste si všimli zmena je život.
takze u mna sa uz vyskytol pripad, ze isty HUGOMON si myslel, ze som komunista, ale ja mam tento avatar koli mojmu povodu (half russian)( myslim, ze toto vyzera lepsie ako keby som si tam dal napriklad rusku vlajku, povodne som chcel aj nieco typu Kaliho avataru-Specnaz ale nic dobre som nenasiel) a dole mam napisane svoje meno v rustine