|
|
|
| Autor |
Správa |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1697 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2006, 19:13 Predmet: |
|
|
pozn. Ked ti niekto povie ze mas eroticke ruky znamena to ze co chytis do ruk to po.ebes  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6745 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2006, 19:23 Predmet: |
|
|
| Janky napísal: |
V BIOSe mas nastavenu ako 1.Bootovaciu skvenciu CD-ROMku.
Takze preto nebootuje z HDD. |
a tiež má asi nastavené aby neskúšalo ďalšie disky, inač by automaticky skúsilo HDD keď nenájde nič na CD/DVD alebo na FDD.
2 dekarbon: Rozhodne to vidím na chybne nastavený BIOS. to že je defaultne nastavené (ako profík) by si mal vedieť, že nie je najlepšie riešenie. AK sa v tom vyznáš, skús sa s tým pohrať; ak sa nevyznáš, tak rtfm. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dekarbon Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.09.2005 Príspevky: 604
Zaslal: 15 Apr 2006, 12:31 Predmet: |
|
|
| takže už sa mi všetko podarilo pc ode tak ako má..mne nechcelo nabootovať lebo som nemal sformátovaný HDD a disketu som nemal myslím dosovskú tak som tam potom dal Win 2000 aide to jako hodinky..no lenže dnes sa mi skoro podarilo odpáliť PC toto o ktorom píšem..vyskaratoval som cwelé PC ale už ide..našťastie sa neodpálilo nič.. ufff |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|