Inak raz mi spolužiak vravel, že nejakému mužovi sa čká celý život v kuse, le neviem, čo je na tom pravdy.
Prečo sa nám čká?
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Čo všetko by malo pomáhať proti čkaniu, čo som počula: Vypiť veľa vody, bozkávať sa, zjesť kocku cukru, zadržať dych. Mne zväčša nepomáha nič a najhoršie je, že keď sa mi jeden deň začne čkať a aj to prejde, tak o chvíľu sa mi začne znova a potom znova.
Celkom dobré je zhlboka, pravidelne dýchať.
Inak raz mi spolužiak vravel, že nejakému mužovi sa čká celý život v kuse, le neviem, čo je na tom pravdy.
-
Old Dirty Bastard
Guru
hm no tak ine rady
.. mne pomaha, asi ako kazdemu, ked sa napijem alebo zadrzim dych.. najlepsie je ked drzim dych a prave ked sa uz musim nadychnut tak sa mi znova začká 
no a musim spomenut radu jedneho môjho znameho.. on povedal ze treba vystriet pravu ruku hore a zhlboka dychat.. neviem sice na co ta ruka ale to dychanie mozno zaberie
no a musim spomenut radu jedneho môjho znameho.. on povedal ze treba vystriet pravu ruku hore a zhlboka dychat.. neviem sice na co ta ruka ale to dychanie mozno zaberie
Re: Prečo sa nám čká?
temu ze preco nam treba sr*t alebo st*t sa nechystas zalozit ?Dipset napísal:No viete odpovedať čo je príčinou čkania?Lebo už sa mi čká 2 minuty ako nikdy
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
toto praktizovat ? to radsej pockam kym to prejdesulo34 napísal:mne pomaha ked sa napijem vody specialnym sposobom .. GLG a v duchu si poviem "ne 7" GLG a v ducu si poviem "ne 6" az po "ne 0" je to vsetko o autosugescii alebo jaksi tak sa to vola musis si vsugerovat ze ti ten "liek" pomoze a on pomoze
-
peterkozel
Medium Professional