Prečo to robi ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Prečo to robi ?

Príspevok od používateľa Frikso »

MystiQ napísal:no ale blbe je, ked ta zacne ignorovat inteligentne dievca :?
Inteligentne divca by na to malo dovod.. Alebo ma natolko inteligenciou prevysovala, ze na to nemam sancu dojst :lol:
Scharman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Scharman »

Ja som mal na moju tusenie ze je tehotna a potom dobehli chalani ze sa rozpravali s otcom a tak som sa opital jej kamosky a ona to povedala jej a bol koniec a ignorovala ma si 2 mesiace ale uz ma odzdravi :) to chce cas sa neboj
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Noo ako ti tu už radia skús jej dat čas možno ju to prejde abo daj jej nejaký dôvod aby na teba žiarlila možno sa rýchlo rozbehne za tebou :P
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Aj ten vek moze zohrat isty faktor podla mna... ale ja by som sa jej to rovno opytal, takisto napr. neviem aky je dovod rozchodu... Hmm.. ale zase ked sa s tebou stretava, tak potom nechapem naco, ked sa s tebou aj tak nerozprava, resp. nie je to tak, ze ty sa stretavas s nou?
Lulu11a
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lulu11a »

No ono je to tak... ona ma kamaratky ja kamosov a chodime spolu von :) tak my sme sa dali nejako dokopi a za dva tyzdne mi povedala koniec. Sak uz som tu raz o tom pisal... A asi preto lebo som o nas vsetko vravel kamosom. ( ale pochybujem ze len preto ) A este ona mi povedala ze budeme kamarati a pozri co robi :? uplne ze je divna....
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Heh nechaj ju tak da jej cas tak mesiac viac ja som mal skoro podobny problem a potom sa stoho niako vyspala a bolo to Ok ;-)
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

len za nou nedoliezaj..., take mlade dievca este nevie koho chce, vzdy sa im zapaci niekto iny, alebo niekto iny na nich zaposobi
a ked Ta ignoruje, tak asi jej zavadzas..., zavadzas jej tak j*b na nu :wink:
ona musi viac dospiet, a Ty sa mas vediet rozpravat s nou o vselicom...
a nemysliet len na jedno..., ok?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nechaj ju este na pokoji a ak ti na nej fakt zalezi, tak s nou pokecaj. Viem, tu sa to lahsie pise ako sa to spravi, ale po rozhovore budes na jasnom. :wink:
Rafmartin
Amateur
Amateur

Re: Prečo to robi ?

Príspevok od používateľa Rafmartin »

Lulu11a napísal:Proste rozisiel som sa teraz s jednou babou a ona ma zapnute na mna asi 100% ignorace :? A vobec nechapem preco. Nic som jej nespravil a k tomu este aj ona sa rozisla somnou nie ja s nou... A ked sa s nou o dacom vyprava vidim ze ju to uplne nezaujima.. :(

Co mam robit.. mam s nou prestat chodit von alebo ci ? bo ja by som chcel aby sme boli naj. kamosi :oops:
Ja mam presne taku istu byvalu.Akurat, ze mi ani na icq neodpise.
Napísať odpoveď