|
|
|
| Autor |
Správa |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2855 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 14:36 Predmet: Re: Prečo to robi ? |
|
|
| MystiQ napísal: |
no ale blbe je, ked ta zacne ignorovat inteligentne dievca  |
Inteligentne divca by na to malo dovod.. Alebo ma natolko inteligenciou prevysovala, ze na to nemam sancu dojst  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Scharman Amateur

Stav:  Založený: 12.07.2006 Príspevky: 13
Zaslal: 04 Sep 2006, 19:09 Predmet: |
|
|
Ja som mal na moju tusenie ze je tehotna a potom dobehli chalani ze sa rozpravali s otcom a tak som sa opital jej kamosky a ona to povedala jej a bol koniec a ignorovala ma si 2 mesiace ale uz ma odzdravi to chce cas sa neboj |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gabika91 Medium Expert

Stav:  Založený: 22.07.2006 Príspevky: 80 Bydlisko: PB Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 19:30 Predmet: |
|
|
Noo ako ti tu už radia skús jej dat čas možno ju to prejde abo daj jej nejaký dôvod aby na teba žiarlila možno sa rýchlo rozbehne za tebou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 826 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 21:00 Predmet: |
|
|
| Aj ten vek moze zohrat isty faktor podla mna... ale ja by som sa jej to rovno opytal, takisto napr. neviem aky je dovod rozchodu... Hmm.. ale zase ked sa s tebou stretava, tak potom nechapem naco, ked sa s tebou aj tak nerozprava, resp. nie je to tak, ze ty sa stretavas s nou? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lulu11a Light Expert

Stav:  Založený: 31.08.2006 Príspevky: 43 Bydlisko: Žiar nad Hronom Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 12:43 Predmet: |
|
|
No ono je to tak... ona ma kamaratky ja kamosov a chodime spolu von tak my sme sa dali nejako dokopi a za dva tyzdne mi povedala koniec. Sak uz som tu raz o tom pisal... A asi preto lebo som o nas vsetko vravel kamosom. ( ale pochybujem ze len preto ) A este ona mi povedala ze budeme kamarati a pozri co robi uplne ze je divna.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
LuKKaS Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.10.2005 Príspevky: 299
Zaslal: 05 Sep 2006, 18:22 Predmet: |
|
|
Heh nechaj ju tak da jej cas tak mesiac viac ja som mal skoro podobny problem a potom sa stoho niako vyspala a bolo to Ok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnny171 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2006 Príspevky: 542 Bydlisko: Košice City Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 20:49 Predmet: |
|
|
len za nou nedoliezaj..., take mlade dievca este nevie koho chce, vzdy sa im zapaci niekto iny, alebo niekto iny na nich zaposobi
a ked Ta ignoruje, tak asi jej zavadzas..., zavadzas jej tak j*b na nu
ona musi viac dospiet, a Ty sa mas vediet rozpravat s nou o vselicom...
a nemysliet len na jedno..., ok? |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 07 Sep 2006, 19:26 Predmet: |
|
|
Nechaj ju este na pokoji a ak ti na nej fakt zalezi, tak s nou pokecaj. Viem, tu sa to lahsie pise ako sa to spravi, ale po rozhovore budes na jasnom.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rafmartin Amateur

Stav:  Založený: 01.11.2006 Príspevky: 32
Zaslal: 02 Nov 2006, 10:39 Predmet: Re: Prečo to robi ? |
|
|
| Lulu11a napísal: |
Proste rozisiel som sa teraz s jednou babou a ona ma zapnute na mna asi 100% ignorace A vobec nechapem preco. Nic som jej nespravil a k tomu este aj ona sa rozisla somnou nie ja s nou... A ked sa s nou o dacom vyprava vidim ze ju to uplne nezaujima..
Co mam robit.. mam s nou prestat chodit von alebo ci ? bo ja by som chcel aby sme boli naj. kamosi  |
Ja mam presne taku istu byvalu.Akurat, ze mi ani na icq neodpise. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|