Nemohli by ste mi niekto pozicat ucet na rapid-ka ? na par dni .. ? ... alebo predat ale tak viac ako 130 SK nedam .. preto lebo je to vela na mna .. ? ozve sa mi niekto ? iba cez SS
Ponúkam mesačné Rapidshare účty bez bodov, vytvorené z premium points.
Cena je iba 150.- Sk, platba prevodom na účet vo VUB.
V prípade záujmu sa ozvi cez súkromnú správu.
Istotne ste uz riesili dilemu ci si mate kupit nejaky ten premium ucet na stahovanie ... lebo vas to uz nebavi stahovat 30 kB/s a potom cakat zas hodinu ? preto som tu s mojom exclusivnou ponukou ....
Istotne ste uz riesili dilemu ci si mate kupit nejaky ten premium ucet na stahovanie ... lebo vas to uz nebavi stahovat 30 kB/s a potom cakat zas hodinu ? preto som tu s mojom exclusivnou ponukou ....
PODVODNIK
chce len z nas dostat prachy . Ma velke prd, ked som sa ho pytal odkial berei Eura tak lacno odpisal odveci... Oficialne stoji taketo konto ako on ponuka cca 200sk a samozrejme nema 8000bodov ale 1000,uz na to vidno ze je to podvod.
POZOR NIC MU NEPOSIELAJTE,HLAVNE NIE PENIAZE , KED TAK VELKE....
Azrael napísal:To je sice pekne, ale to len dokazuje ako neefektivna tvoja praca je, pretoze ten ucet nema hodnotu ani 200 sk
a to si ako na to prisiel ? ked za den je skoro 200 bodov , tyzden 1400 , premium skoro za mesiac a nieco premium , to je kym vycerpas ten prvy tak mas hned druhy ,, cize tojest dost sa nad tym zamysliet ,, niesu to uploady ktore sa len stiahnu a dost ,, su to z 80% discografie a tie sa stahuju neustale ...
pegasusss napísal:a to si ako na to prisiel ? ked za den je skoro 200 bodov , tyzden 1400 , premium skoro za mesiac a nieco premium , to je kym vycerpas ten prvy tak mas hned druhy ,, cize tojest dost sa nad tym zamysliet ,, niesu to uploady ktore sa len stiahnu a dost ,, su to z 80% discografie a tie sa stahuju neustale ...
daj zoznam co tam je
// neverim zeby to niekto kupil za 750sk...