aj ja z tade kupujem a spokojnost pondelok vecer som poslal many a utorok vecer my prisiel mail s udajmiFilipito napísal:Jezis som sa zlakol ze ide omna mam uplne rovnake icq okrem poslednych dvoch cisel inak ja kupujem z tej stranky co je na lamkach ta modra
PREDAJ RAPIDSHARE UCTOV
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
poviem mam moj pribeh, ako som sa dostal ku pol rocnemu acc
hodil som sem, ze kupim nejaky do 800 sk... typek mi napisal, ze mi preda... sranda bola v tom, ze este nebol(ani nieje) regnuty na hojku... chodi tu bez registracie a tak ma kontaktoval cez ICQ... prachy som poslal... a na druhy den som mal ucet
tymto chcem povedat, ze hovno zalezi na poctu prispevkoch...si myslis, ked bude mat uzivatel 1 000 prispevkoch, ze ta nedokaze oj*bat? je to sice malo pravdepodobne ale sanca je tu vzdy... zalezi na akeho cloveka natrafite... inac tymto chcem tomu typkovi podakovat
hodil som sem, ze kupim nejaky do 800 sk... typek mi napisal, ze mi preda... sranda bola v tom, ze este nebol(ani nieje) regnuty na hojku... chodi tu bez registracie a tak ma kontaktoval cez ICQ... prachy som poslal... a na druhy den som mal ucet
tymto chcem povedat, ze hovno zalezi na poctu prispevkoch...si myslis, ked bude mat uzivatel 1 000 prispevkoch, ze ta nedokaze oj*bat? je to sice malo pravdepodobne ale sanca je tu vzdy... zalezi na akeho cloveka natrafite... inac tymto chcem tomu typkovi podakovat
PIMP C
Užívateľ pimp_c
neseriózny prístup v obchodovaní
nesplnenie jasnej dohody pri obchodovaní, následne nepochopiteľné vyhováranie
rank : Čierna listina Bazáru
...čiže zákaz obchodovania na fóre
Nasiel som na pretaktovanie.sk Nedoveryhodna osoba
neseriózny prístup v obchodovaní
nesplnenie jasnej dohody pri obchodovaní, následne nepochopiteľné vyhováranie
rank : Čierna listina Bazáru
...čiže zákaz obchodovania na fóre
Nasiel som na pretaktovanie.sk Nedoveryhodna osoba
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
podla teba okradat RS je v poriadku? mne uz takymto sposobom ukradli account 2x -- kupil som ho tu na fore, tyzden fungoval a po tyzdni som sa nanho nedokazal prihlasit - zmenene heslo aj mail..
odporucam kazdemu nekupovat RS account od uzivatelov ktori su tu registrovani velmi malo, resp. iba kvoli bazaru..
odporucam kazdemu nekupovat RS account od uzivatelov ktori su tu registrovani velmi malo, resp. iba kvoli bazaru..