Prehnané, či úplne normál?
Re: Prehnané, či úplne normál?
No takto by som to az neriesil ale v podstate mas pravdu o mojich kamosoch a kamoskach by som takto rozpravat nenechal.krupica_dnb napísal:keby mi baba aj keby som ju miloval povedala na kamarátku ktorú mám tiež rád že je kur.va, iba by som zas povedal "sama si kur.va", otočil sa a šiel... A veľmi by som popremýšľal ak by sa aj prišla ospravedlniť či jej odpustím..
-
last_knight
Light Professional
-
Heretický Bludár
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Mno ja mám 17 a priateľka 16.
Beriem všetky vaše názory, ale skutočne sa mi nepáči, že sa mi stará do kamošov/kamošiek. Jediné, čo s ňou robím je to, že sa s ňou rozprávam, ale očividne aj to jej vadí. Pritom ona niekedy chodí von so svojími kamarátmi a ja jej to beriem, ako normál, veď v pohode.
Ale vždy ma to vytočí, keď jej začne nadávať
Beriem všetky vaše názory, ale skutočne sa mi nepáči, že sa mi stará do kamošov/kamošiek. Jediné, čo s ňou robím je to, že sa s ňou rozprávam, ale očividne aj to jej vadí. Pritom ona niekedy chodí von so svojími kamarátmi a ja jej to beriem, ako normál, veď v pohode.
Ale vždy ma to vytočí, keď jej začne nadávať
Ja by som sa o tom s ňou porozprával, asi jej na Tebe veľmi záleží alebo je chorobne žiarlivá. Normálne by som jej vysvetlil, či sa nemôžem rozprávať s ostatnými ľuďmi.
Že teraz som s ňou a nie s bývalou, že preto je to bývalá, lebo je to už minulosť. Povedz jej, že môže byť kľudná, že ju ľúbiš.
Neviem ako dlho ste spolu, možno ešte nie dlho, alebo ešte nemá vybudovanú voči Tebe takú dôveru, tak sa bojí, že by jej pozíciu mohla ohroziť bývalá, alebo si myslí, že preto sa s ňou rozprávaš, lebo stále tam je niečo
No ja by som sa s ňou o tom porozprával, a povedal jej, že mi to vadí.
Že teraz som s ňou a nie s bývalou, že preto je to bývalá, lebo je to už minulosť. Povedz jej, že môže byť kľudná, že ju ľúbiš.
Neviem ako dlho ste spolu, možno ešte nie dlho, alebo ešte nemá vybudovanú voči Tebe takú dôveru, tak sa bojí, že by jej pozíciu mohla ohroziť bývalá, alebo si myslí, že preto sa s ňou rozprávaš, lebo stále tam je niečo
No ja by som sa s ňou o tom porozprával, a povedal jej, že mi to vadí.
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Heretický Bludár
Novice
-
Shark NX
Addict
Zdielam nazor z Krupicou ... keby o mojej dlhorocnej kamaratke povedala ze je ku... tak neeeeee
Ta by strasne rychlo skoncila ...
Nemam rad zeny ktore si robia z ust kontajner a nadavaju jak neviem co ...
A ked si niekto otvori hubu na kamaratov alebo rodinu tak u mna skoncil ... jediny pripad kedy to tolerujem je ked je dana Osoba ozrata ... vtedy tolerujem vsetko
Heretický Bludár ja by som jej na to veeeelmi rychlo nieco povedal ... ja toto nenavidim ... a ked sa jej nepaci ... nech sa paci tam su dvere
Ta by strasne rychlo skoncila ...
Nemam rad zeny ktore si robia z ust kontajner a nadavaju jak neviem co ...
A ked si niekto otvori hubu na kamaratov alebo rodinu tak u mna skoncil ... jediny pripad kedy to tolerujem je ked je dana Osoba ozrata ... vtedy tolerujem vsetko
Heretický Bludár ja by som jej na to veeeelmi rychlo nieco povedal ... ja toto nenavidim ... a ked sa jej nepaci ... nech sa paci tam su dvere
-
Vigor
King
Sice sa opakujem ale co uz, snad sa ten nazor este zvyrazni aj mojim podpisom
.
Ak by som bol s babou, tak by som prirodzene vyzadoval, aby si vazila aj mojich kamaratov a kamaratky, ktorych by som povacsinou asi poznal dlhsie nez ju a mal s nimi aj viac toho preziteho. To ako keby si nevazila ani mna, lebo by sa jej nepacila ludia, ktorych si vazim ja...taky mensi zacarovany kruh pre mna. A ak by moju dlhorocnu kamaratku nazvala k*rvou, tak by letela urcite ona ale este predtym by som ju aspon z principu poziadla o ospravedlnenie. AK by som s niekym mat vazny vztah, mal by si ten clovek vazit mna a taktiez ludi, ktory v mojom zivote maju iste miesto, lebo su sicastou mojho zivota, kam by sa ta dotycna dievcina snazila prepracovat.
Ak by som bol s babou, tak by som prirodzene vyzadoval, aby si vazila aj mojich kamaratov a kamaratky, ktorych by som povacsinou asi poznal dlhsie nez ju a mal s nimi aj viac toho preziteho. To ako keby si nevazila ani mna, lebo by sa jej nepacila ludia, ktorych si vazim ja...taky mensi zacarovany kruh pre mna. A ak by moju dlhorocnu kamaratku nazvala k*rvou, tak by letela urcite ona ale este predtym by som ju aspon z principu poziadla o ospravedlnenie. AK by som s niekym mat vazny vztah, mal by si ten clovek vazit mna a taktiez ludi, ktory v mojom zivote maju iste miesto, lebo su sicastou mojho zivota, kam by sa ta dotycna dievcina snazila prepracovat.
-
krupica_dnb
Medium Professional
s KrupicomShark NX napísal:Zdielam nazor z Krupicou
tak tak, povedal by som jej že to riadne prehnala, a ak by sa sama neprišla ospravedlniť, tak by som sa na ňu... A to by muselo byť poriadne ospravedlnenie.... Nebránim jej aby povedala scoj názor, kebyže povie myslím si o nej že je *** tak je to fpoho celkom, ale keby povedala ten a tá je *** tak....
a kto mi povie preco sliepky znasaju vajcia ??? ved si to uvedomnte ludia tato tema je o nicom uz to tu bolo vyriesene tak nevidim dovod dalej to rozoberat akurat ak to cita jej autor moze si nieco uvedomit a spravit nieco co potom bude lutovat
ale aj tak toto nema zmysel dalej rozoberat ved mi ju nepozname nevieme o nej nic iba to co on napisal ... tak si myslim ze on by mal vediet ci s nou chce dalej byt alebo nie 
No ja neviem ci tu je velmi podstatne nieco ine o nej ked toto je hlavny problem. Ale s takym dievcatom neviem ci by som daco mal lebo nechat si nadavat na priatelov no neviemFreelan napísal:...ale aj tak toto nema zmysel dalej rozoberat ved mi ju nepozname nevieme o nej nic iba to co on napisal ... tak si myslim ze on by mal vediet ci s nou chce dalej byt alebo nie
-
Heretický Bludár
Novice
Mno ďakujem Vám všetkým za Váš názor. Viacmenej sa bohužiaľ prikláňam k tej horšej variante.
Mňa to vždycky strašne štve, pretože nemá absolútne žiadny dôvod byť k nej taká.
Tolerujem, že má svoj názor, ale nemusí ho takto prezentovať. Bezdôvodne k tomu. Skúšal som sa s ňou o tom rozprávať viacejkrát, ale nikdy to nikam neviedlo... 
Mňa to vždycky strašne štve, pretože nemá absolútne žiadny dôvod byť k nej taká.