|
|
|
| Autor |
Správa |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1402
Zaslal: 05 Jan 2007, 2:19 Predmet: Prehravac a vypinanie monitora [poradte] |
|
|
| Takze mam taky problem... chcem si vecer pustit povedzme nejaky koncert, alebo par klipov pred spanim... Aby som sa potom nemusel zas dvihat z postele (no, toto vlastne riesi dialkove, ale tak v pripade ze zaspim), chcem aby sa mi po dohrani materialu VYPOL MONITOR. Pc bezi nonstop, to vypinat nechcem. Takisto nechcem prechod do save modu. Len vypnut monitor... Viete o nejakom prehravaci ktory toto vie? Alebo aspon nejaka utilitka kde si mozem nastavit za aky cas/o kolkej chcem vypnut monitor? Googlil som bezvysledne hodinu... vdaka za rady a napady.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2954 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 2:40 Predmet: Re: Prehravac a vypinanie monitora [poradte] |
|
|
| k6 napísal: |
| Takze mam taky problem... chcem si vecer pustit povedzme nejaky koncert, alebo par klipov pred spanim... Aby som sa potom nemusel zas dvihat z postele (no, toto vlastne riesi dialkove, ale tak v pripade ze zaspim), chcem aby sa mi po dohrani materialu VYPOL MONITOR. Pc bezi nonstop, to vypinat nechcem. Takisto nechcem prechod do save modu. Len vypnut monitor... Viete o nejakom prehravaci ktory toto vie? Alebo aspon nejaka utilitka kde si mozem nastavit za aky cas/o kolkej chcem vypnut monitor? Googlil som bezvysledne hodinu... vdaka za rady a napady. |
skus to cez nastavenie napajanie monitora a cas kedy mu das vypnut
//obrázky pridávajte do príloh
|
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1402
Zaslal: 05 Jan 2007, 8:13 Predmet: Re: Prehravac a vypinanie monitora [poradte] |
|
|
Diky za radu, nad tymto som samozrejme uvazoval. Akurat mi chyba moznost v intervale viac ako hodinu nastavit cas jemnejsie (hodinovy skok sa mi zda byt dost). Tak zistujem ci niekto nepozna/nepouziva lepsie riesenie
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6598 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
johnny171 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2006 Príspevky: 542 Bydlisko: Košice City Karma: 
|
Zaslal: 07 Jan 2007, 23:48 Predmet: Re: Prehravac a vypinanie monitora [poradte] |
|
|
| k6 napísal: |
| Takze mam taky problem... chcem si vecer pustit povedzme nejaky koncert, alebo par klipov pred spanim... Aby som sa potom nemusel zas dvihat z postele (no, toto vlastne riesi dialkove, ale tak v pripade ze zaspim), chcem aby sa mi po dohrani materialu VYPOL MONITOR. Pc bezi nonstop, to vypinat nechcem. Takisto nechcem prechod do save modu. Len vypnut monitor... Viete o nejakom prehravaci ktory toto vie? Alebo aspon nejaka utilitka kde si mozem nastavit za aky cas/o kolkej chcem vypnut monitor? Googlil som bezvysledne hodinu... vdaka za rady a napady. |
no najlepsi a najpopularnejsi na taketo veci je Jet Audio
pozri
| Citácia: |
| Nachádza sa tu i Timer a Alarm pomocou ktorého je možné načasovať vypnutie PC, prebudenie PC, ukončenie momentálneho prehrávania atď... |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|