Prejav na SJ - 4. rocnik

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
eaten
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Prejav na SJ - 4. rocnik

Príspevok od používateľa eaten »

Cawte mam mat prejav na Slovensky jazyk. Viem ze takychto tem tu uz bolo. Ja vsak uz mam vybrate len ptorebujem proadit ktory je lepsi Dufam ze iekto z vas ma skusenosti. :)
Kedze sam by som to bohveik nenpaisal, bude to z netu ale kus to urpavim ana svoj jazyk
http://beo.sk/mudre-slovo/92-zlocin-a-trest
http://beo.sk/mudre-slovo/343-reci-reci-a-zase-len-reci
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Aj keby si mal ako zlý prejav, určite neopisuj nič z internetu. Snaž sa na 100% naučiť to, čo si napísal a potom to predniesť tak, aby si čo najviac zaujal divákov, napr. správnymi gestami, zmenou intonácie hlasu a pod...Ver mi, nám toto naša profesorka zdôrazňovala, že prednes má minimálne 50% - nú váhu pri celkovom dojeme a dá sa ním vykompenzovať aj slabší obsah prejavu.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

A uz vonkoncom nie z Beo.sk ak nechces mat problemy v skole :lol:
Aj ked hentie clanky su ako tak fajn :roll:
eaten
Light Professional
Light Professional

tak nemam napad co pisat sam a nasej ucitelke je dost jedno ci to ma z netu ci nie... len nech a to naucime a podame to urcitym sposobom.nakoneic som si vybral zlocin a trest......a vime ze na beo su niektore clanky dost kontroverzne ale azs si nemyslim ze by som z nich mal problemy v skole
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

ked si to sem dal, mal som hned prejav :D , zobral som si zlocin a trest, ine temy som ani neskusal hladat, nemal som chut nad takym prejavom rozmyslat :oops: len som to skratil na 7min ktore sme mali hovorit + som povedal co je to zlocin... par krat precitane a vlastnymi slovami podane... za 1 8) :P

aspon k+ ti dam :D

//mali sme horsie prejavy, proste nemozes nic podat subjektivne, ziadny tvoj nazor. Staci hovorit pekne plynulo objektivne a bude dobre
eaten
Light Professional
Light Professional

diky diky :) alee ten Zlocin a trest ked oms si hovoril tak 6 min to mam :)...no to je jedno ale naucil soma to, podla mna je to dost dobre, kus povies "svoj" nazor a tak, ale podla man to budme mat za 2 potom napisem :)

// no tak dostal som 2 :) pvoedala ze to bolo kus SOKUJUCE , zaujimave a zee kus protinazor tych co mali o extremizme a tak :D....tak aspon som zaujal :) hehe
Napísať odpoveď