Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 40, 41, 42  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
SkutManik
Light Professional
Light Professional

Stav: Odhlásený
Založený: 02.12.2006

PríspevokZaslal: 18 Feb 2008, 18:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Prepacte je to dost surne =) je to francustina =) bol by som moc rad keby ste mi niekto powedali o co tam ide nemusite doslovny preklad =) je to z knizky z navodu FORD FOCUS C-MAX a ocovi zacala blikat tato Kontrolka a newie co to znamena Laughing dakujem

bez_názvu.JPG
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  91.97 kB
 Rozlíšenie:  915x631
 Prezretá:  25 krát

bez_názvu.JPG

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Iceman888
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 18.08.2006

PríspevokZaslal: 19 Feb 2008, 12:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Citácia:
chcel by som sa opytat, kedy dostanem peniaze na alerpay ked som poziadal 20.11.2007, myslim ze 60 business day uz preslo?!!?
prosim do AJ
Návrat hore
piton
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 01.08.2005

PríspevokZaslal: 19 Feb 2008, 13:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Iceman888 napísal:
Citácia:
chcel by som sa opytat, kedy dostanem peniaze na alerpay ked som poziadal 20.11.2007, myslim ze 60 business day uz preslo?!!?
prosim do AJ
I would like to ask when will I recieve money on alerpay if I requested it on 20.11...., I think 60 business days have already passed?!!?
Návrat hore
Iceman888
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 19 Feb 2008, 15:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Citácia:
Ked som pouzil stranku www.buxtopayments.com tak mi vyslo ze platbu som mal dostat 12.02. takze kedy to bude kedze dnes je uz 19.02 ?
pls do AJ
Návrat hore
DYLYNO
Expert
Expert

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 19 Feb 2008, 17:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Iceman888 napísal:
Citácia:
Ked som pouzil stranku www.buxtopayments.com tak mi vyslo ze platbu som mal dostat 12.02. takze kedy to bude kedze dnes je uz 19.02 ?
pls do AJ
When I used page www.buxtopayments.com, so showed that payment had came 12.02. 2008, so when will come, because today is 19.02.2008.

dufam ze je to dobre... Smile
Návrat hore
Vesper
Professional
Professional

Založený: 16.04.2006

PríspevokZaslal: 20 Feb 2008, 21:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jacoolbo napísal:
Prepacte je to dost surne =) je to francustina =) bol by som moc rad keby ste mi niekto powedali o co tam ide nemusite doslovny preklad =) je to z knizky z navodu FORD FOCUS C-MAX a ocovi zacala blikat tato Kontrolka a newie co to znamena Laughing dakujem
Takže tu máš taký voľný preklad dúfam že pomôže.

Kontrolka motora
Táto kontrolka sa rozsvieti keď dáte kľúč do zapaľovania a zhasne keď sa spustí motor. Ak zasvieti keď ide motor upozorňuje na chybnú činnosť. Treba to dať čo najskôr skontrolovať odborníkovi a dať vedieť oficiálnym opravárom z Fordu.
Ak bliká počas jazdy, ihneď spomaľte vozidlo. Ak bliká ďalej vyhnite sa prudkému zvyšovaniu rýchlosti a výtačaniu motora do vysokých otáčok a neodkladne nechajte preveriť vozidlo odborníkovi. Treba dať vedieť opravárom z Fordu.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
*****HERO*****
Medium Star
Medium Star

Založený: 08.05.2006

PríspevokZaslal: 20 Feb 2008, 23:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Iceman888 napísal:
Citácia:
pls do AJ
When i was browsing www.buxtopayments.com it said the payment should be delivered on (pri tej predlozke "on" si nie som isty) 12 of February. Today is 19 of February and i still don't have my payment. When will I get it ?

Trosku som ti to upravil. Len dylynov preklad tam prosimta neposielaj ..
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 20 Feb 2008, 23:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vesper napísal:
Takže tu máš taký voľný preklad dúfam že pomôže.

Kontrolka motora
Táto kontrolka sa rozsvieti keď dáte kľúč do zapaľovania a zhasne keď sa spustí motor. Ak zasvieti keď ide motor upozorňuje na chybnú činnosť. Treba to dať čo najskôr skontrolovať odborníkovi a dať vedieť oficiálnym opravárom z Fordu.
Ak bliká počas jazdy, ihneď spomaľte vozidlo. Ak bliká ďalej vyhnite sa prudkému zvyšovaniu rýchlosti a výtačaniu motora do vysokých otáčok a neodkladne nechajte preveriť vozidlo odborníkovi. Treba dať vedieť opravárom z Fordu.
Engine indicator.
This indicator will turn on when you put keys into starter and turn of when the engine starts running. If it's on while engine is running, it's warning about failure. It's necessary to let proffesional check it and also to notify official Ford mechanics. If it's blinking during the ride, immediatelly slow down the vehicle. If it's still blinking, avoid big acceleration and running engine in high rpms and immediately let proffesional to check the vehicle. Also notify Ford mechanics.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Aiden
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 06.04.2007

PríspevokZaslal: 21 Feb 2008, 0:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 toto ma dostalo Very Happy K+...on to mal prelozit z FJ>SJ Wink...

//t0m4s3 - lol to je tak ked niekto necita Very Happy
Návrat hore
Johnyxxl
Novice
Novice

Založený: 21.02.2008

PríspevokZaslal: 21 Feb 2008, 17:51    Predmet: prosím pomoc s prekladom Odpovedať s citátom  

Potrebujem preložiť text do angličtiny :

Na tvorbe našej web stránky sa pracovalo s prestávkami dva mesiace. Z nášho pohľadu je spracovaná zaujímavo, stručne a prehľadne. Návštevníkom ponúkne základný prehľad sieťovými technológiami a ethernetom.
Pri tvorbe sme získali nové poznatky a skúsenosti. Práca bola zaujímavá napriek ťažkostiam, ktoré sa vyskytli počas tvorby web stránky. Získané poznatky a skúsenosti sú prínosom do ďalšej práce.

prosím nejaká dobra duša helpnite
Návrat hore
Old Dirty Bastard
Star
Star

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 21 Feb 2008, 22:30    Predmet: Re: prosím pomoc s prekladom Odpovedať s citátom  

Johnyxxl napísal:
Potrebujem preložiť text do angličtiny :

Na tvorbe našej web stránky sa pracovalo s prestávkami dva mesiace. Z nášho pohľadu je spracovaná zaujímavo, stručne a prehľadne. Návštevníkom ponúkne základný prehľad sieťovými technológiami a ethernetom.
Pri tvorbe sme získali nové poznatky a skúsenosti. Práca bola zaujímavá napriek ťažkostiam, ktoré sa vyskytli počas tvorby web stránky. Získané poznatky a skúsenosti sú prínosom do ďalšej práce.

prosím nejaká dobra duša helpnite
There was a breaks between two months when we were creating the page. From our look it is interesting, compendious and digestedly. We offer to our visitors basic materials about network technologies and ethernet tchnology. When we were creating the page, we gained new knowledges and experiences. Zhe works was interesting, no matter about the problems we had when we were creating it. The gained knowledges and experiences are a good contribution to next work.

//zz: si robíš srandu s týmto prekladom, nie?

//aspon nieco Rolling Eyes
Návrat hore
makaveli
Professional
Professional

Založený: 17.10.2005

PríspevokZaslal: 21 Feb 2008, 22:45    Predmet: Re: prosím pomoc s prekladom Odpovedať s citátom  

Johnyxxl napísal:
We've worked on your website for two months including breaks. It's created interesting, briefly and digestedly in our opinion. Provides basic review about network technologiees and ethernet to visitors.
We have gained some new experience and piece of knowledge during the creation. The work was interesting despite the problems occured during the creation of it. Gained knowledge and experience is acquisition for the future projects.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Iceman888
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 26 Feb 2008, 19:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Citácia:
buxtopayments is only an estimate machine
the best way to track when you will get paid is through the success stories, ask the people who said they just got paid when they requested it
then you'll know how much longer you have to wait
pls do SJ
Návrat hore
Aiden
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 06.04.2007

PríspevokZaslal: 26 Feb 2008, 19:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

mozes iba odhadovat kedy ti pridu peniaze...najlepsi sposob ako to zistit je prostrednictvom ludi, ktori boli vyplateni...spytaj sa ich, kedy si vyziadali platbu a kedy im prisli peniaze...potom budes vediet ako dlho ti treba este pockat

volne povedane Smile
Návrat hore
lukyyy
Light Star
Light Star

Založený: 01.11.2005

PríspevokZaslal: 27 Feb 2008, 21:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

potrebujem prelozit co znamena salaam a leikum predpokladam ze je to nejaky saudsky pozdrav asi ahoj alebo co len potrebujem overit
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 40, 41, 42  Ďalšia
Strana 26 z 42

Prejdi na: