Kód: Vybrať všetko
Systém mal extrémne málo miesta na disku. < 1gb.
Nemám potuchy, čo to spôsobilo.
Bežne mám 45 gb voľného miesta.
Všimol som si, že beží proces zvaný Lulcall backproxy.exe.
?Hláskovanie? by malo byť vypnuté ale mal som pár bežiacich kópií. Pokúšal som odfotiť obrazovku ale zmizlo to skôr, než som stihol skopírovať obrazovku
Súrne poterbujem opraviť čokoľvek, čo je zle.
Prosím pomoc
lucallbackproxy je služba podobná Symantec Live Update.
Ďaka za update. Odkedy sú moje vírusové databázy neaktuálne a teraz používam Micro-Trends, predpokladám, že by som mohol mať pár konfliktov.
Avšak, strata voľného miesta z 45GB na < 1gb je stále záhada.
Môžem Ti poslať snímky obrazovky, čo ukáže získanie späť voľného miesta 45 Gb a nič som nespravil.
Nejaké nápady alebo návrhy?
Postranná poznámka, nán nový disk na nainštalovanie a chcel som ho použiť na zálohovanie a teraz uvažujem nad prestavbou WinXP na IT a preniesť dáta na nový disk, následne sformátovať ten starý. Môže to byť potrebné pokiaľ nevyriešim voľné miesto na disku.
Voľné miesto je späť v normále or is still an issue? Zaujímalo by ma vidieť, čo by sa stalo, až by si použil program na vytvorenie dát väčších, ako Ti Windows hlási voľný priestor.
Pokúsim sa, akonáhle dokončím vírusový scan.
Dostal som sa do problému s bit-defender on-line verzia.
Pôvodne je nastavené vymazať súbory ak to nedokáže dezinfikovať na druhý pokus.
Scan vymazal viac než 500 súborov a program zatuhol, pretým, než ich vypísal do denníka.
Miesto na disku je veľmi záhadné. Vymazal som všetky záložné programy čo sa môžu spustiť vďaka zvláštnej situácie.
Ohlásim sa čoskoro s výsledkami.
Až potrebuješ program na vyrobenie súboru, existuje program zvaný Ratio Buster, čo som chvíľu mal. Zoberie si prázdny .txt súbor a rozšíri ho na veľkosť, akú chceš.
Nemohlo nájsť program.
Vyzerá to na starý DOS program.
Má niekto zdroj?
Miss my VAX