PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Iceman888
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Iceman888 »

Hello, ja vas chcem poprosit o zmenu priezviska xxx na xxx v mojom profile pretoze som pri registracii pomylil. Za rychle vybavenie mojej ziadosti vam dakujem
pls do AJ
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Iceman888 napísal:pls do AJ
Hello,

I would like to kindly ask you to change my surname in my profile.
The reason why I want to change it is that I made a mistake during registration.

Thank you in advance for your quick action and sorry for inconvinience.

Regards,
XY
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

potreboval by som prelozeit jeden text pesnicky ... pre priatelku PROSIM POMOZTE MI
Ide o pesnicku Jay Sean - Cry

text pesnicky je tu :

Kód: Vybrať všetko

http://www.supermusic.sk/skupina.php?idpiesne=192158
vopred dakujem ... dufam ze niekomu sa bude chciet
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Earl_Simmons napísal:potreboval by som prelozeit jeden text pesnicky ... pre priatelku PROSIM POMOZTE MI
Ide o pesnicku Jay Sean - Cry

text pesnicky je tu :

http://www.supermusic.sk/skupina.php?idpiesne=192158
vopred dakujem ... dufam ze niekomu sa bude chciet
Uf kur*a to bolo dlhe : ) btw text co si dal suxx v prvom versi som si myslel ze sa hadaju o bratranca ; D

za preklad uplne nerucim ak sa najde borec co mi to opravi nenahnevam sa

Presveciala si ma ze som jednoducho nebol dost, ja a ty zmeteny a bojujuci pre vsetko tie veci
teraz viem ze som ti mohol ublizit , nevedel som ze [zato] budem platit tak dlho ,pokial si ty nespravila to iste
ja viem , ze som ti ublizil , nechaval som to na tebe , ospravedlnil som sa milion krat ale myslel som ze to bolo to , ale ja som si myslel ze ma mas spat , nevediac ze to bude take , ale ty si spravila to iste

Teraz sme chyteny v kruhu
Nepretrzitej bitke
V ten den si ma zranila
Mraky na nas zoslali tien
A ja dufam ze si stastna az teraz , tak plac baby plac

Dovol mi pozriet sa ako places places ...
Potrebujem vidiet ako places places places ....
Dokial tvoje slzy nevyschnu nevyschnu nevyschnu ....
Ako pust potrebuje dazd
Chcem aby tvoje slzy padali na mna

Predtym nez sa laska obrati v nenavist
Predtym nez ta popytam aby si zostala
a tesne predtym nez odides prec

Co je toto ? co sa stalo so vztahmi , odstartovali sme tak dobre a skoncili tak zle ,
Baby ja len chem vediet , Oh povedz mi vies baby predtym nez sme to vedeli sme v tom boli zase , nie nie nie , njako si myslim ze nemozeme byt priatelmi,
Prajem si aby to tak nebolo
Prajem si aby to tak nebolo , ale ty si spravila zas to iste

A tak ideme dalej to stastie ide okolo snaziac sa chytit lasku ktora nikde nemoze byt najdena,
cas povedat zbohom a odstupit ,
je koniec dievcatko je koniec

Dovol mi vidiet ta plakat plakat plakat
I ta chcem vidiet plakat plakat plakat
Dokial nase slzy nevyschnu
Ako puste potrebuju dazd
Chcem aby tvoje slzy padali na mna
predtym nez sa laska obrati v nenavist
predtym nez ta popytam zostat
a tesne predtym nez odkracas prec
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

diky za preklad ... som ti velmi vdacny ;) .... karma + :)
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Zdravim vas... potreboval by som napisat jeden e-mail po anglicky,ale som len zaciatocnik, tak by som potreboval od vas pomoc.
e-mail:
Dobry den.
Objednal som si od vasej firmy Rechargeable USB Emergency Power Backup Pack 2400mAh a dalsie veci. Vsetko doslo v poriadku, funkcne. Ale v baleni toho Power backupu chyba rozdvoka z usb-na taky maly kolik(vid obrazkova priloha), do ktoreho by som mohol zapojit rozne pribalene redukcie(mini usb atd.).
A chcel by som sa vas spytat, ci by ste neboli taky dobry a neposlali mi ho, pretoze na obale vyrobku je aj nakreslena tato redukcia, cize by mala byt pobsiahnuta v baleni.
vdaka za odpoved
s pozdravom

dik za prelozenie... K+

//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 8:43 )
nenajde sa nikto, kto by mi pomohol ? verim, ze ano :)
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

prelozi mi to niekto ?

Please use the links below to refer users to the Linkadage Brokerage and receive $25 for each active publisher or advertiser referred.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

manager666 napísal:Dobry den.
Objednal som si od vasej firmy Rechargeable USB Emergency Power Backup Pack 2400mAh a dalsie veci. Vsetko doslo v poriadku, funkcne. Ale v baleni toho Power backupu chyba rozdvoka z usb-na taky maly kolik(vid obrazkova priloha), do ktoreho by som mohol zapojit rozne pribalene redukcie(mini usb atd.).
A chcel by som sa vas spytat, ci by ste neboli taky dobry a neposlali mi ho, pretoze na obale vyrobku je aj nakreslena tato redukcia, cize by mala byt pobsiahnuta v baleni.
vdaka za odpoved
s pozdravom
snad by to mohlo byt...

Dear Sir od Madam,
I have bought the Rechargeable USB Emergency Power Backup Pack 2400mAh and other things from you. Everything came allright, but the Power backup. There is missing an usb-to a little plug adapter (see picture enclosure), which I could use for connecting various enclosed adapters (mini usb, etc). I would like to ask you if you would be so nice and could send me it, because the adapter is depicted on the product cover, so it should be included.
Thank you.
Yours Faithfully,
tvoje meno.
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 11:23 )
Earl_Simmons napísal:prelozi mi to niekto ?

Please use the links below to refer users to the Linkadage Brokerage and receive $25 for each active publisher or advertiser referred.
Prosim, pouzi linky nizsie na odkazovanie uzivatelov na "Linkadage Brokerage" a ziskaj $25 za kazdeho aktivneho vydavatela alebo inzerenta, na ktoreho si odkazal.
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

From 10. September 2008 , we implementing new quality control modules into system core , this change makes some important changes in payments. FROM THIS DATE WE REDUCING YOUR PAYMENTS [ NOT IN STATS ] ALL REVENUE GENERATED VIA PROXY , BOT AND LOOPSCRIPTS ! All users who generate in one payment period more than 25% of traffic with illegal methods ( proxy , bot .. ) is go into suspendation process without any way to get generated revenue from balance !
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

najdem tu niekoho, kto vie trochu lepsie po polsky?
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Der Ozean in Aufruhe
Familenzusammenführung und Fisch-Abenteuer

In PIXARs neuestem Animationsfilm "Findet Nemo", der mit der Nautilus nichts zu tun hat, macht sich ein Clownfisch Marlin auf die Suche nach seinem Sohn. Dieser wurde vor seinen Augen "entführt", als ein Taucher ihn mit nach Sydney in das Aquarium einer Zahnarztpraxis nahm. Dort trifft Nemo einige weitere Lebewesen aus dem Meer, denen es genauso erging. Sie schmieden kühne Fluchtpläne, die unter anderem in die Toilette führen sollen. (Nicht wenige amerikanische Jung-Aquarianer entließen daraufhin die teuren Zierfische der Eltern in die "Freiheit".) Sie verstopfen auch den Filter des Aquariums, um so eine Reinigung herbeizuführen.
Unterdessen trifft Marlin auf seiner Suche die vergessliche Dori, die im Laufe des Films einige witzige Namen für Nemo erfindet (Klitschko, Nexo...). Nach einer turbulenten Begegnung mit Haien, die angeblich kein Fleisch mehr essen wollen, nach Explosionen, Feuerquallen, Schildkrötenritten und einem Wal-Transit landen die beiden in Sydney. Inzwischen ist Marlin schon durch Mundpropaganda zum Helden geworden, Pelikane schwärmen von seinem Mut. Erwartungsgemäß gibt es ein Happy-End.

PIXAR erhöht mit jedem Film den selbstgesetzten Qualitätsstandard. Die Gesichter der Tiere sind ausdrucksstark und die Situationen zum Brüllen komisch oder fesselnd. Kinder werden den Film lieben, der in den Staaten schon über 300 Mio $ einspielte. Das computeranimierte Wasser, die Tiefensicht und Artenvielfalt des Great Barrier Reef lassen selbst die Herzen routinierter Sporttaucher höher schlagen. Einzig die Figur des Säbelzahn-Rattenhörnchens Scrat aus ICE AGE ist in der Konzeption und Ausführung noch unerreicht. Achten Sie auf die Schildkröten, die jeden DUDE nennen.
ja by som potreboval toto prelozit .. ja viem ze je to strasne dlhe ale keby sa predsa nasla ochotna dusa budem velmi vdacny :) .. aa K+ samozrejme nikoho neminie .. ale potreboval by som to prelozit dnes hadam zajtra ....... v piatok by som to uz potreboval mat :oops:

....aaa ked nie to prve do slovenciny tak aspon tento kusok do nemciny pls :)
Hlavnými hrdinami filmu sú malá pestrofarebná korálová rybka menom Nemo a jeho prehnane starostlivý otec Marlin. Napriek zákazu svojho otca Nemo hneď prvý deň v škole opúšťa bezpečie korálového útesu a vydáva sa do hlbokej vody, aby kamarátom dokázal svoju odvahu.

Nanešťastie je odchytený športovým potápačom a končí v akváriu v prístavnej zubnej ordinácii v Sydney. Jeho otec sa s pomocou modrej korálovej rybky Dory vydáva na jeho záchranu. Cestou čelia mnohým nebezpečenstvám a stretajú najrozličnejších obyvateľov morských hlbín. Medzitým Nemo spolu s ostatnými obyvateľmi akvária - pračudesnou partiou morských tvorov - pripravuje plán úteku späť do mora .
//na to prve asi kaslite to asik ani nebude ochota ale aspon ten druhy kusok do nemciny hodit pls :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Pls kdo mi prelozi toto ... je to po nemecky .. ''Die Page-Datei is Deaktiviert oder die DateiGrose reicht nicht aus. Um zu Funktionieren braucht das spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB. Bitte die Systemkonfiguration anpassen, bevor das Spiel erneut gestarter wird''
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Pok3R napísal:''Die Page-Datei is Deaktiviert oder die DateiGrose reicht nicht aus. Um zu Funktionieren braucht das spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB. Bitte die Systemkonfiguration anpassen, bevor das Spiel erneut gestarter wird''
"Page file" je deaktivovany alebo jeho velkost nie je dostatocna. Aby hra fungovala potrebuje page file velky najmenej 2GB. Prosim prisposobte nastavenia predtym ako hru znovu spustite.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

to znamena .. ze nemam dostatok miesta na HDD ? ze potrebujem 2gb ? ha lenze ja mam 32 tak nvm co s tym je... a dik
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Pok3R napísal:to znamena .. ze nemam dostatok miesta na HDD ? ze potrebujem 2gb ? ha lenze ja mam 32 tak nvm co s tym je... a dik
toto uz nema ale s prekladmi nic spolocne... to neznamena ze mas malo miesta na hdd.. tak lamacky: sluzi to na to, ze sa tam swapuju (ukladaju) veci, ktore su potrebne, ale nevojdu sa do ram, virtualna pamat, je to subor pagefile.sys.. zmenit jeho velkost mozes v: pravym na tento pocitac -> vlastnosti -> upresnit -> vykon -> nastavenie -> upresnit -> virtualna pamat...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

jj uz mi to jeden napisal cez SS ale ajtak dik a viem ze to nepatri k teme tak sry
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

There are other problems: how do you route IP addresses when the existing hierarchy breaks down due to address spaces moving through the network? Who's responsible for managing an increasingly incoherent network? Who foots the bill when your address space is sold from underneath you? In any case, it doesn't solve the basic problem - it merely makes it increasingly expensive to innovate.
dakujem
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:dakujem
Su tam dalsie problemy: ako smerujes IP adresy ked existujuca hierarchia padne kvoli posuvanie adresoveho miesta v sieti? Kto je zodpovedny za vedenie stale viac nesudrznej siete? Kto zaplati ucet ked bude tvoja adresa predana prec od teba..? V kazdom pripade to neriesi zakladny problem - robi to jedine drahsie inovovat.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

...I LEAVE MY PRIDE, INSIDE MY MIND
I LET THIS FEAR SURROUND ME
I TAKE THIS LIFE, LESS FACE YOU WEAR
AND LET IT BURN, IN MY MEMORY
MEMORY , A MEMORY , A PAIN THAT BLINDS...
kto vie ? to je z niejakej pesnicky ale nemozem najst preklad .....ja by to aj prelozil ale v mojom doslovnom preklade to asik nebude tak ako to autor textu myslel :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

je to Lifeless - Seventh, ale tiez si nie som isty prekladom :?

... Necham svoju pychu vovnutri svojej mysle
Nechal som sa tym strachom obklopit
Vezmem si tento zivot, ukazujes menej tvare
A nechavas ju vypalit do mojej pamati
Pamat, pamat, bolest, ktora oslepuje ...
Napísať odpoveď