|
| Autor |
Správa |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2938 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2007, 18:11 Predmet: |
|
|
zo spanielciny do slovenciny ... pls
| Kód: |
| obtuvo su apodo por que de chico siempre andaba corriendo por ahi |
diky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 859 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2007, 20:06 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
zo spanielciny do slovenciny ... pls
| Kód: |
| obtuvo su apodo por que de chico siempre andaba corriendo por ahi |
diky  |
Tu to mas v ENG it obtained its nickname so that of boy always it walked running that way za chyby nerucim, pouzil som google translate;)
// Dawo: Nedivim sa , ja len ze ci si to neak logicky neodvodis  |
|
| Návrat hore |
|
 |
H@luzak Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2007 Príspevky: 148 Bydlisko: "BARDEJOV-legendárna Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2007, 20:17 Predmet: |
|
|
| Neviete co znamena slovko Rulezzz ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

|
Zaslal: 06 Feb 2007, 20:29 Predmet: |
|
|
| H@luzak napísal: |
| Neviete co znamena slovko Rulezzz ??? |
Neda sa to vysvetlit je to akoby humorny postoj k niecomu co vyjadruje styl aebo udava pravidla
ja nevem hojko rulez
//mimochodom dudinko este stale nevem co to znamena...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Iceman888 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.08.2006 Príspevky: 431 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2007, 8:47 Predmet: |
|
|
please mohli by ste mi to niekto prelozit???
Dobry den !
Ja som velky fanusik Kimiho Raikkonena a preto vas prosim o meno a heslo k tejto stranke ,
Tato stranka je uzastna je tu vela obrazkov , a ked este nebola na heslo bol som tam kazdy den a pozeral som si tie najlepsie obrazky Kimiho Raikkonena na svete. Please o to meno a heslo...Dakujem
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4821 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2007, 17:42 Predmet: |
|
|
| Iceman888 napísal: |
please mohli by ste mi to niekto prelozit???
Dobry den !
Ja som velky fanusik Kimiho Raikkonena a preto vas prosim o meno a heslo k tejto stranke ,
Tato stranka je uzastna je tu vela obrazkov , a ked este nebola na heslo bol som tam kazdy den a pozeral som si tie najlepsie obrazky Kimiho Raikkonena na svete. Please o to meno a heslo...Dakujem
|
Hallo!
I am big fan of Kimi Raikonen and that's why I am asking you for name and password to acces the site. This site is great and there is a lot of fantastic pictures of my favourite driver Kimi Raikkonen. I had been browsing it every day until it has become password protected. So, once again I wold like to ask you for the name/password. Thank you.
Best regards, <tvoje meno>.
//ak su tam neake chyby sorry, ale letim do mesta. cya |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2297 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2007, 17:48 Predmet: |
|
|
Možno by bolo vhodnejšie použiť miesto driver slovo racer.
Ale to je len malý detail .
//moze byt. kinjeril ; ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Iceman888 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.08.2006 Príspevky: 431 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2007, 18:29 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
Hallo!
I am big fan of Kimi Raikonen and that's why I am asking you for name and password to acces the site. This site is great and there is a lot of fantastic pictures of my favourite driver Kimi Raikkonen. I had been browsing it every day until it has become password protected. So, once again I wold like to ask you for the name/password. Thank you.
THX...velmi si mi pomohol |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

|
Zaslal: 09 Feb 2007, 18:57 Predmet: |
|
|
Hallo!
kinjo preloz pls aj tu vetu ze:it obtained its nickname so that of boy always it walked running that way .. so slovosledom a inymi vecami nerataj (ide o slasha tak sa prosim posnaz ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4821 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2007, 19:30 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
kinjo preloz pls aj tu vetu ze:it obtained its nickname so that of boy always it walked running that way .. so slovosledom a inymi vecami nerataj (ide o slasha tak sa prosim posnaz ) |
Nieco v zmysle: "Ziskal(o) svoju prezyvku tak, aby stale ako chlapec behal tymto (tamtym) smerom." To je asi tak najzmysluplnejsie, co mi z toho vyslo, bo to co si ty napisal, je absolutna hovadina.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

|
Zaslal: 09 Feb 2007, 19:44 Predmet: |
|
|
Nieco v zmysle: "Ziskal(o) svoju prezyvku tak, aby stale ako chlapec behal tymto (tamtym) smerom." To je asi tak najzmysluplnejsie, co mi z toho vyslo, bo to co si ty napisal, je absolutna hovadina.  |
ja som to mal origos v spanielcine no dudinko to dal to translatora a vyslo z toho toto .. ale diky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

|
Zaslal: 09 Feb 2007, 19:55 Predmet: |
|
|
V pondelok sa spytam kolegu, co to znamena. Je totizto z Columbie, tak spanielsky by mal vediet. Snad mi ten nezmysel vysvetli.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

|
Zaslal: 09 Feb 2007, 21:14 Predmet: |
|
|
V pondelok sa spytam kolegu, co to znamena. Je totizto z Columbie, tak spanielsky by mal vediet. Snad mi ten nezmysel vysvetli.  |
Ok ale ta spanielska veta nieje blud... je zo spanielskej stranky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

|
Zaslal: 13 Feb 2007, 7:51 Predmet: |
|
|
Ok, tak ti to sem davam, tak ako mi to Fernando (kolega) prelozil:
"He got his nickname , because during his childhood he was running everywhere."
No a aby si to zas nemal take celkom lahke, prelozit si to musis z ang. sam. Ja viem, som prasatko.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

|
Zaslal: 13 Feb 2007, 15:35 Predmet: |
|
|
Ok, tak ti to sem davam, tak ako mi to Fernando (kolega) prelozil:
"He got his nickname , because during his childhood he was running everywhere."
No a aby si to zas nemal take celkom lahke, prelozit si to musis z ang. sam. Ja viem, som prasatko.  |
DIky mam to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|