premárnená šanca?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jungle »

schw33k napísal:a teraz čo čakáš , že my pôjdeme za ňou ??!!

kur*a ľudia preberte sa , je to Váš život ,,,
pokiaľ s ňou chceš byť páči sa Ti... tak jej to povedz , povedz jej to do očí osamote ... o tom to je , nie o tom , že Ti nejaký jonatán z fóra napíše rozvrh hodín na získanie nejakého dievčaťa
posmeľ sa a zabojuj keď máš záujem ...
recberko napísal:vešať hlavu môžeš až potom, keď ti sama povie že stratila záujem ... takže good luck...keep fighting till the end ;-)
Úplný súhlas :wink: . Z vlastnej skúsenosti viem, ze človek potrebuje byť "dokopaný" k tomu, aby niečo urobil... Aj keď sám vie, že by mal... Ale nemá odvahu, bojí sa urobiť väčší krok... A preto ľudia riešia takého veci s druhými, napr. tu na fóre :) Aby ich oni presvedčili, že naozaj konečne "pohni zadkom", lebo raz už bude neskoro :twisted: .

Mňa jedna (o dosť staršia) kamarátka presvedčila, aby som sa po pol roku priznal mojej bývalej, že ju mám stále rád... Odvtedy sú to tri týždne a už sme zase spolu a dúfam, že nám to vydrží :P . A to ona za 3 mesiace odchádza na rok do Ameriky... Vačsina ľudí si povie, že to nemá zmysel, veď odchádza... Podľa mňa však každý jeden deň, ktorý môžeš stráviť s niekým, koho máš rád, stojí za to.

Takže čo z toho vyplýva? Že najhoršie je sedieť na zadku, nič nerobiť a dúfať, že sa to nejak časom vyrieši samé... Za 10 rokov budeš spomínať na to, čo bolo, a nie na to, čo mohlo byť, ale nebolo, lebo si "bol blbý" (no fense 8) )... To si budeš akurát tak vyčítať... Ako tu už niekto povedal, život má každý vo svojich rukách...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

whisper napísal:Podľa mňa však každý jeden deň, ktorý môžeš stráviť s niekým, koho máš rád, stojí za to.
co kazdy den....kazda hodina..minuta sekunda...stravena s clovekom ktoreho mam strasne rad je pre mna nieco uzasne...mno clovek si to zacne vacsinou vazit az potom ked je tych sekund menej....alebo uz ani niesu :? mno takí sme my...my ludia...omylní
whisper napísal: Že najhoršie je sedieť na zadku, nič nerobiť a dúfať, že sa to nejak časom vyrieši samé
Jeden cas som rozmyslal nad tymto...robit nieco? nerobit? nechat tomu cas? a teraz som prisiel na to ze vzdy treba nieco robit "bojovat" ja mam kludnu mysel iba vtedy ked viem ze som spravil maximum pre tu danú vec..nedokazem sa kukat na nieco a nic nerobit..vzdy som nieco robil.mno ono fakt niekedy je lepse nerobit nic :/
whisper napísal: Za 10 rokov budeš spomínať na to, čo bolo, a nie na to, čo mohlo byť, ale nebolo, lebo si "bol blbý"
To ze clovek bol blbý to vie pomerne hned potom...a to je to najhrosie ked prides na to ze si to mohol zmenit..ze to tak nemuselo byt..a stacilo tak malo..mno uz sa vratit spat v case nemozes ;( ..a tych 10 rokov...vies ono je to fakt dlha doba..po ktorej sa nad tym iba pousmejes a povies si ze si bol mladý a "sprostý" budu ine problemi...dolezitejsie.
whisper napísal: Ako tu už niekto povedal, život má každý vo svojich rukách...
tak tak...kazdy drzime svoj zibvot vo vlastných rukach...kazdy sme si strojcom vlasneho stasia....zakon akcia-reakcia...kazdy si riadime svoj zivot ....

///Whisper mimochodom krasny prispevok.. K+ uz davno som nieco taketo poucne necital...fakt ;)
Napísať odpoveď