premárnená šanca?
premárnená šanca?
Tak môj problém: spoznal som jednu holku, najprv. som ju poznal len tak z videnia, a vedel som, že je kamarátka kamarátovej priateľky, cez ktorého som sa dopočul, že sa jej páčim, že som zlatý atd... Pár x sme zahrali spolu kalčeto, popísali na cez icq, sms, stretávali sme sa, máme aj spoločných známych, spoznal som aj jej priateľky, ona mojích kamarátov a kamarátky a drvivú väčšinu už poznala pred tým proste vpohode sme spolu výchádzali... no boli sme málo x spolu len sami dvaja, vždy to nejak nevyšlo a to som sa veľmi snažil... no ja blbec som to ďalej nezačal riešiť
teraz to ľutujem, no a teraz to zrejme z jej strany upadá, a to ešte som ju aj troška nahneval, ale tak to som si už vraj u nej vyžehlil. No nejaký týždeň sme spolu vôbec nekomunikovali, nestretli sa nič. No až na tento piatok. Som ju stretol, pozdravil sa s ňou, zahrali sme. No videl som už aj pred tým, že to ide s nami dole vodou, no ja nechcem aby to tak bolo... proste neviem či mám u nej ešte šancu a teraz som pevne odhodlaný si ju získať... ona mi chýba, proste chýba mi jej osoba, jej slová, frázy, smiech... no neviem či mám u nej ešte šancu 
Re: premárnenie šance?
no podla mna by sa s tym dalo nieco robit nefem musis vediet aka je napis jej ako sa ma po par sms ci sa nexce stretnut a hlavne musis byt mily niejake lichotky aju zeny radi a tak.. ale PAMETAJ nie sa niejako podlizovat a tak by to mozno malo vyjstMiško napísal:Tak môj problém: spoznal som jednu holku, najprv. som ju poznal len tak z videnia, a vedel som, že je kamarátka kamarátovej priateľky, cez ktorého som sa dopočul, že sa jej páčim, že som zlatý atd... Pár x sme zahrali spolu kalčeto, popísali na cez icq, sms, stretávali sme sa, máme aj spoločných známych, spoznal som aj jej priateľky, ona mojích kamarátov a kamarátky a drvivú väčšinu už poznala pred tým proste vpohode sme spolu výchádzali... no boli sme málo x spolu len sami dvaja, vždy to nejak nevyšlo a to som sa veľmi snažil... no ja blbec som to ďalej nezačal riešiťteraz to ľutujem, no a teraz to zrejme z jej strany upadá, a to ešte som ju aj troška nahneval, ale tak to som si už vraj u nej vyžehlil. No nejaký týždeň sme spolu vôbec nekomunikovali, nestretli sa nič. No až na tento piatok. Som ju stretol, pozdravil sa s ňou, zahrali sme. No videl som už aj pred tým, že to ide s nami dole vodou, no ja nechcem aby to tak bolo... proste neviem či mám u nej ešte šancu a teraz som pevne odhodlaný si ju získať... ona mi chýba, proste chýba mi jej osoba, jej slová, frázy, smiech... no neviem či mám u nej ešte šancu
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Práveže po tomto, čo si premárnil šancu (ak to tak berieš), by si mal ty začať vyvíjať aktivitu a to primerane sinú tomu, ako cítíš, že si to pokazil. Uvidíš, ako sa bude chytať, nakoľko si myslím, že pokiaľ na teba bola mierne naštvaná na teba, tak to malo svoj dôvod a ty si to teraz vyžehli
Po tom uvidíš, ale fakt to nevzdáaj, nič nie je ani z ďaleka stratené 
a teraz čo čakáš , že my pôjdeme za ňou ??!!
kur*a ľudia preberte sa , je to Váš život ,,,
pokiaľ s ňou chceš byť páči sa Ti... tak jej to povedz , povedz jej to do očí osamote ... o tom to je , nie o tom , že Ti nejaký jonatán z fóra napíše rozvrh hodín na získanie nejakého dievčaťa
posmeľ sa a zabojuj keď máš záujem ...
pokiaľ s ňou chceš byť páči sa Ti... tak jej to povedz , povedz jej to do očí osamote ... o tom to je , nie o tom , že Ti nejaký jonatán z fóra napíše rozvrh hodín na získanie nejakého dievčaťa
schw33k ty môj hrdina
tvoje slová sú tak neuveriteľne inšpirujúce a do zadku kopajúce, ale máš pravdu, tu na fóre sa nedá nájsť presný návod ako to na 100% bude fungovať, treba skúšať, učiť sa na chybách, tu sa dá nájsť pár nápadov, možno akási osnova, ale osud si každý musí zariadiť sám.
A k téme, poviem ti moju skúsenosť s akousi ignoráciou zo strany ženskej. Bolo to presne tak ako si písal ty, teda všetko bolo fajn, namotal som sa ako soplavý chlapec, tiež som bol zlatý, chutný, milý, najkrajší na svete, ale po istom čase akoby ju to prestalo baviť a čím viac som sa snažil tým viac som to doje***. Myslel som, že je nasratá na mňa, ale bol to len a len jej náhly nezáujem o mňa. To, že si babu moc pripustíš k srdcu nie je veľmi dobre, treba to brať s rezervou a nenamýšľať si, pokiaľ nevidíš aj jej záujem o teba.
Radil by som ti netlačiť veľmi na ňu, lebo ju môžeš stratiť úplne, skôr všetko zahoď za hlavu a začni odznovu, to že ju chceš ona vie a teraz je rad na nej, ak nebude mať záujem, resp. neprejaví žiadny záujem, tak jej zakývaj a choď preč. Pokiaľ baba nemá záujem, je zbytočné sa snažiť, nič tým nezískaš, skôr naopak poserieš to ešte viac.
Ak už nedokážeš vydržať a chceš okamžite vedieť na čom si, urob tak ako povedal ujo schw33k.
A k téme, poviem ti moju skúsenosť s akousi ignoráciou zo strany ženskej. Bolo to presne tak ako si písal ty, teda všetko bolo fajn, namotal som sa ako soplavý chlapec, tiež som bol zlatý, chutný, milý, najkrajší na svete, ale po istom čase akoby ju to prestalo baviť a čím viac som sa snažil tým viac som to doje***. Myslel som, že je nasratá na mňa, ale bol to len a len jej náhly nezáujem o mňa. To, že si babu moc pripustíš k srdcu nie je veľmi dobre, treba to brať s rezervou a nenamýšľať si, pokiaľ nevidíš aj jej záujem o teba.
Radil by som ti netlačiť veľmi na ňu, lebo ju môžeš stratiť úplne, skôr všetko zahoď za hlavu a začni odznovu, to že ju chceš ona vie a teraz je rad na nej, ak nebude mať záujem, resp. neprejaví žiadny záujem, tak jej zakývaj a choď preč. Pokiaľ baba nemá záujem, je zbytočné sa snažiť, nič tým nezískaš, skôr naopak poserieš to ešte viac.
Ak už nedokážeš vydržať a chceš okamžite vedieť na čom si, urob tak ako povedal ujo schw33k.
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
však ja som nemal zlú náladuMiško napísal:nikto si tu nepýta rady ako na to... ja som sa len pýtal, či to má ešte zmysel a zato, že máš ty nejakú blbú náladu alebo čo ja viem čo ti je, tak sa moc "nevyskakuj"... no attack ale proste mi to nedalo to nenapísať
Som Ti napísal , že bež do toho , naber odvahu a povedz jej to , alebo čo ja viem čo ...To by pravdepodobne malo znamenať , že to má zmysel
Napísal som to kúsok dramaticky preto , lebo som presvedčený , že to isté vieš aj ty , či to má zmysel , a vieš to lepšie ako my kotrmelci tu na fóre
Samozrejme dúfam, že si sa neurazil
pinco sám dobre vieš , že chlap má milionkrát lepší prehľad v tom či má zmysel ten " vzťah " ako ja ty alebo toxicomanpinco napísal:schw33k ty môj hrdinatvoje slová sú tak neuveriteľne inšpirujúce a do zadku kopajúce, ale máš pravdu, tu na fóre sa nedá nájsť presný návod ako to na 100%
Preto nepochopím , nač je táto téma , no neva , idem opraviť defekt
-
midnight_man
Guru
pocuj ma clovece? Sam vravis ze si pevne rozhodnuty si ju ziskat...tak co tu riesis? co tu sedis za PC? neser ma chlape
uz si mal byt vonka s nou dade sediet.....a nie tu rozmyslat ze ako na to.....skutky robia cloveka a nie to ze tu budes sedet ako my seci(pravidelni navstevnici
:D) cize tak
ak si rozhodnuty tak sa toho drz.... 
-
last_knight
Light Professional
akoby som to povedalschw33k napísal:a teraz čo čakáš , že my pôjdeme za ňou ??!!
ma pravdu! nieco urob, a nestoj ako kol v plote
-
midnight_man
Guru
schw33k napísal:a teraz čo čakáš , že my pôjdeme za ňou ??!!
Úplný súhlasrecberko napísal:vešať hlavu môžeš až potom, keď ti sama povie že stratila záujem ... takže good luck...keep fighting till the end
Mňa jedna (o dosť staršia) kamarátka presvedčila, aby som sa po pol roku priznal mojej bývalej, že ju mám stále rád... Odvtedy sú to tri týždne a už sme zase spolu a dúfam, že nám to vydrží
Takže čo z toho vyplýva? Že najhoršie je sedieť na zadku, nič nerobiť a dúfať, že sa to nejak časom vyrieši samé... Za 10 rokov budeš spomínať na to, čo bolo, a nie na to, čo mohlo byť, ale nebolo, lebo si "bol blbý" (no fense
-
midnight_man
Guru
co kazdy den....kazda hodina..minuta sekunda...stravena s clovekom ktoreho mam strasne rad je pre mna nieco uzasne...mno clovek si to zacne vacsinou vazit az potom ked je tych sekund menej....alebo uz ani niesuwhisper napísal:Podľa mňa však každý jeden deň, ktorý môžeš stráviť s niekým, koho máš rád, stojí za to.
Jeden cas som rozmyslal nad tymto...robit nieco? nerobit? nechat tomu cas? a teraz som prisiel na to ze vzdy treba nieco robit "bojovat" ja mam kludnu mysel iba vtedy ked viem ze som spravil maximum pre tu danú vec..nedokazem sa kukat na nieco a nic nerobit..vzdy som nieco robil.mno ono fakt niekedy je lepse nerobit nicwhisper napísal: Že najhoršie je sedieť na zadku, nič nerobiť a dúfať, že sa to nejak časom vyrieši samé
To ze clovek bol blbý to vie pomerne hned potom...a to je to najhrosie ked prides na to ze si to mohol zmenit..ze to tak nemuselo byt..a stacilo tak malo..mno uz sa vratit spat v case nemozes ;( ..a tych 10 rokov...vies ono je to fakt dlha doba..po ktorej sa nad tym iba pousmejes a povies si ze si bol mladý a "sprostý" budu ine problemi...dolezitejsie.whisper napísal: Za 10 rokov budeš spomínať na to, čo bolo, a nie na to, čo mohlo byť, ale nebolo, lebo si "bol blbý"
tak tak...kazdy drzime svoj zibvot vo vlastných rukach...kazdy sme si strojcom vlasneho stasia....zakon akcia-reakcia...kazdy si riadime svoj zivot ....whisper napísal: Ako tu už niekto povedal, život má každý vo svojich rukách...
///Whisper mimochodom krasny prispevok.. K+ uz davno som nieco taketo poucne necital...fakt