premárnená šanca?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Miško
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

premárnená šanca?

Príspevok od používateľa Miško »

Tak môj problém: spoznal som jednu holku, najprv. som ju poznal len tak z videnia, a vedel som, že je kamarátka kamarátovej priateľky, cez ktorého som sa dopočul, že sa jej páčim, že som zlatý atd... Pár x sme zahrali spolu kalčeto, popísali na cez icq, sms, stretávali sme sa, máme aj spoločných známych, spoznal som aj jej priateľky, ona mojích kamarátov a kamarátky a drvivú väčšinu už poznala pred tým proste vpohode sme spolu výchádzali... no boli sme málo x spolu len sami dvaja, vždy to nejak nevyšlo a to som sa veľmi snažil... no ja blbec som to ďalej nezačal riešiť :( teraz to ľutujem, no a teraz to zrejme z jej strany upadá, a to ešte som ju aj troška nahneval, ale tak to som si už vraj u nej vyžehlil. No nejaký týždeň sme spolu vôbec nekomunikovali, nestretli sa nič. No až na tento piatok. Som ju stretol, pozdravil sa s ňou, zahrali sme. No videl som už aj pred tým, že to ide s nami dole vodou, no ja nechcem aby to tak bolo... proste neviem či mám u nej ešte šancu a teraz som pevne odhodlaný si ju získať... ona mi chýba, proste chýba mi jej osoba, jej slová, frázy, smiech... no neviem či mám u nej ešte šancu :?
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

nevešaj hlavu, a snaž sa :wink:. pozvi ju niekam, a uvidíš ako zareaguje. stratiť nemáš čo :wink:

/rob čo ti hovorí ujo schw33k lebo tu asi dostane infarkt mám taký pocit :(. tak makaj. nechcem ho stratiť :(
marcin44
Novice
Novice

Re: premárnenie šance?

Príspevok od používateľa marcin44 »

Miško napísal:Tak môj problém: spoznal som jednu holku, najprv. som ju poznal len tak z videnia, a vedel som, že je kamarátka kamarátovej priateľky, cez ktorého som sa dopočul, že sa jej páčim, že som zlatý atd... Pár x sme zahrali spolu kalčeto, popísali na cez icq, sms, stretávali sme sa, máme aj spoločných známych, spoznal som aj jej priateľky, ona mojích kamarátov a kamarátky a drvivú väčšinu už poznala pred tým proste vpohode sme spolu výchádzali... no boli sme málo x spolu len sami dvaja, vždy to nejak nevyšlo a to som sa veľmi snažil... no ja blbec som to ďalej nezačal riešiť :( teraz to ľutujem, no a teraz to zrejme z jej strany upadá, a to ešte som ju aj troška nahneval, ale tak to som si už vraj u nej vyžehlil. No nejaký týždeň sme spolu vôbec nekomunikovali, nestretli sa nič. No až na tento piatok. Som ju stretol, pozdravil sa s ňou, zahrali sme. No videl som už aj pred tým, že to ide s nami dole vodou, no ja nechcem aby to tak bolo... proste neviem či mám u nej ešte šancu a teraz som pevne odhodlaný si ju získať... ona mi chýba, proste chýba mi jej osoba, jej slová, frázy, smiech... no neviem či mám u nej ešte šancu :?
no podla mna by sa s tym dalo nieco robit nefem musis vediet aka je napis jej ako sa ma po par sms ci sa nexce stretnut a hlavne musis byt mily niejake lichotky aju zeny radi a tak.. ale PAMETAJ nie sa niejako podlizovat a tak by to mozno malo vyjst :wink: 8)
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Niekam ju zavolaj, napr. ci len tak s tebou nepojde von pokecat... len ty a ona. Jedna SMS a zistis ako to vyzera, za to nic nedas a posunie ta to dopredu
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Práveže po tomto, čo si premárnil šancu (ak to tak berieš), by si mal ty začať vyvíjať aktivitu a to primerane sinú tomu, ako cítíš, že si to pokazil. Uvidíš, ako sa bude chytať, nakoľko si myslím, že pokiaľ na teba bola mierne naštvaná na teba, tak to malo svoj dôvod a ty si to teraz vyžehli :) Po tom uvidíš, ale fakt to nevzdáaj, nič nie je ani z ďaleka stratené :wink:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

a teraz čo čakáš , že my pôjdeme za ňou ??!!

kur*a ľudia preberte sa , je to Váš život ,,,
pokiaľ s ňou chceš byť páči sa Ti... tak jej to povedz , povedz jej to do očí osamote ... o tom to je , nie o tom , že Ti nejaký jonatán z fóra napíše rozvrh hodín na získanie nejakého dievčaťa
posmeľ sa a zabojuj keď máš záujem ...
Miško
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Miško »

nikto si tu nepýta rady ako na to... ja som sa len pýtal, či to má ešte zmysel a zato, že máš ty nejakú blbú náladu alebo čo ja viem čo ti je, tak sa moc "nevyskakuj"... no attack ale proste mi to nedalo to nenapísať :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

schw33k ty môj hrdina :D tvoje slová sú tak neuveriteľne inšpirujúce a do zadku kopajúce, ale máš pravdu, tu na fóre sa nedá nájsť presný návod ako to na 100% bude fungovať, treba skúšať, učiť sa na chybách, tu sa dá nájsť pár nápadov, možno akási osnova, ale osud si každý musí zariadiť sám.

A k téme, poviem ti moju skúsenosť s akousi ignoráciou zo strany ženskej. Bolo to presne tak ako si písal ty, teda všetko bolo fajn, namotal som sa ako soplavý chlapec, tiež som bol zlatý, chutný, milý, najkrajší na svete, ale po istom čase akoby ju to prestalo baviť a čím viac som sa snažil tým viac som to doje***. Myslel som, že je nasratá na mňa, ale bol to len a len jej náhly nezáujem o mňa. To, že si babu moc pripustíš k srdcu nie je veľmi dobre, treba to brať s rezervou a nenamýšľať si, pokiaľ nevidíš aj jej záujem o teba.

Radil by som ti netlačiť veľmi na ňu, lebo ju môžeš stratiť úplne, skôr všetko zahoď za hlavu a začni odznovu, to že ju chceš ona vie a teraz je rad na nej, ak nebude mať záujem, resp. neprejaví žiadny záujem, tak jej zakývaj a choď preč. Pokiaľ baba nemá záujem, je zbytočné sa snažiť, nič tým nezískaš, skôr naopak poserieš to ešte viac.

Ak už nedokážeš vydržať a chceš okamžite vedieť na čom si, urob tak ako povedal ujo schw33k.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Snažit sa moyes hej ale možno to yačalo upadat z jeje strany preto lebo zistila že nie si to čo ona che alebo niečo podobne proste to si skus zistit... že či ty pre nu si len kamarat alebo ako ta bere :wink: lebo ty sa očividne sanžís o viac a otazka znie či aj ona chce viac....
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

povedz jej pravdu ak sa aj ty jej pacis bude stastna neboj pojde to ak sa zatvari zle tak nevesaj nic skusil si a risk je zisk ak by to nepochopila netrap sa ked si vravel ze to aj tak upada tak skus cim rychlejsie aby to neupadlo moc :) drzim palce
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Miško napísal:nikto si tu nepýta rady ako na to... ja som sa len pýtal, či to má ešte zmysel a zato, že máš ty nejakú blbú náladu alebo čo ja viem čo ti je, tak sa moc "nevyskakuj"... no attack ale proste mi to nedalo to nenapísať :)
však ja som nemal zlú náladu :)
Som Ti napísal , že bež do toho , naber odvahu a povedz jej to , alebo čo ja viem čo ...To by pravdepodobne malo znamenať , že to má zmysel
Napísal som to kúsok dramaticky preto , lebo som presvedčený , že to isté vieš aj ty , či to má zmysel , a vieš to lepšie ako my kotrmelci tu na fóre
Samozrejme dúfam, že si sa neurazil :wink:
pinco napísal:schw33k ty môj hrdina :D tvoje slová sú tak neuveriteľne inšpirujúce a do zadku kopajúce, ale máš pravdu, tu na fóre sa nedá nájsť presný návod ako to na 100%
pinco sám dobre vieš , že chlap má milionkrát lepší prehľad v tom či má zmysel ten " vzťah " ako ja ty alebo toxicoman
Preto nepochopím , nač je táto téma , no neva , idem opraviť defekt
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

pocuj ma clovece? Sam vravis ze si pevne rozhodnuty si ju ziskat...tak co tu riesis? co tu sedis za PC? neser ma chlape :wink: uz si mal byt vonka s nou dade sediet.....a nie tu rozmyslat ze ako na to.....skutky robia cloveka a nie to ze tu budes sedet ako my seci(pravidelni navstevnici :D:D) cize tak :) ak si rozhodnuty tak sa toho drz.... ;)
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

vešať hlavu môžeš až potom, keď ti sama povie že stratila záujem ... takže good luck...keep fighting till the end ;-)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

schw33k napísal:a teraz čo čakáš , že my pôjdeme za ňou ??!!

pokiaľ s ňou chceš byť páči sa Ti... tak jej to povedz , povedz jej to do očí osamote ... o tom to je , nie o tom , že Ti nejaký jonatán z fóra napíše rozvrh hodín na získanie nejakého dievčaťa
akoby som to povedal

ma pravdu! nieco urob, a nestoj ako kol v plote
midnight_man
Guru
Guru

Sakris :D :D sak podme :D pridu jej panaci z hojka ze "dohovorit" by sme mohli zalozit daku pojazdnu rychlu rotu :D akoze poradna 8)
recberko napísal:keep fighting till the end ;-)
Presne :) ja sa tychto slov drzim cely zivot :) bojuj kym sa da...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

recberko napísal:vešať hlavu môžeš až potom, keď ti sama povie že stratila záujem ... takže good luck...keep fighting till the end ;-)
Úplný súhlas :wink: . Z vlastnej skúsenosti viem, ze človek potrebuje byť "dokopaný" k tomu, aby niečo urobil... Aj keď sám vie, že by mal... Ale nemá odvahu, bojí sa urobiť väčší krok... A preto ľudia riešia takého veci s druhými, napr. tu na fóre :) Aby ich oni presvedčili, že naozaj konečne "pohni zadkom", lebo raz už bude neskoro :twisted: .

Mňa jedna (o dosť staršia) kamarátka presvedčila, aby som sa po pol roku priznal mojej bývalej, že ju mám stále rád... Odvtedy sú to tri týždne a už sme zase spolu a dúfam, že nám to vydrží :P . A to ona za 3 mesiace odchádza na rok do Ameriky... Vačsina ľudí si povie, že to nemá zmysel, veď odchádza... Podľa mňa však každý jeden deň, ktorý môžeš stráviť s niekým, koho máš rád, stojí za to.

Takže čo z toho vyplýva? Že najhoršie je sedieť na zadku, nič nerobiť a dúfať, že sa to nejak časom vyrieši samé... Za 10 rokov budeš spomínať na to, čo bolo, a nie na to, čo mohlo byť, ale nebolo, lebo si "bol blbý" (no fense 8) )... To si budeš akurát tak vyčítať... Ako tu už niekto povedal, život má každý vo svojich rukách...
midnight_man
Guru
Guru

whisper napísal:Podľa mňa však každý jeden deň, ktorý môžeš stráviť s niekým, koho máš rád, stojí za to.
co kazdy den....kazda hodina..minuta sekunda...stravena s clovekom ktoreho mam strasne rad je pre mna nieco uzasne...mno clovek si to zacne vacsinou vazit az potom ked je tych sekund menej....alebo uz ani niesu :? mno takí sme my...my ludia...omylní
whisper napísal: Že najhoršie je sedieť na zadku, nič nerobiť a dúfať, že sa to nejak časom vyrieši samé
Jeden cas som rozmyslal nad tymto...robit nieco? nerobit? nechat tomu cas? a teraz som prisiel na to ze vzdy treba nieco robit "bojovat" ja mam kludnu mysel iba vtedy ked viem ze som spravil maximum pre tu danú vec..nedokazem sa kukat na nieco a nic nerobit..vzdy som nieco robil.mno ono fakt niekedy je lepse nerobit nic :/
whisper napísal: Za 10 rokov budeš spomínať na to, čo bolo, a nie na to, čo mohlo byť, ale nebolo, lebo si "bol blbý"
To ze clovek bol blbý to vie pomerne hned potom...a to je to najhrosie ked prides na to ze si to mohol zmenit..ze to tak nemuselo byt..a stacilo tak malo..mno uz sa vratit spat v case nemozes ;( ..a tych 10 rokov...vies ono je to fakt dlha doba..po ktorej sa nad tym iba pousmejes a povies si ze si bol mladý a "sprostý" budu ine problemi...dolezitejsie.
whisper napísal: Ako tu už niekto povedal, život má každý vo svojich rukách...
tak tak...kazdy drzime svoj zibvot vo vlastných rukach...kazdy sme si strojcom vlasneho stasia....zakon akcia-reakcia...kazdy si riadime svoj zivot ....

///Whisper mimochodom krasny prispevok.. K+ uz davno som nieco taketo poucne necital...fakt ;)
Napísať odpoveď