|
| Autor |
Správa |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 859 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 20:20 Predmet: Premiestnenie z disku na druhy disk |
|
|
| Bozkavam, na vianoce si idem kupit novy disk. Kedze na mojom pc mam dva fyzicke disky ktore su rozdelene na system a hudbu, fotky, filmy etc... Kedze idem nahradit zalohovaci disk (hudba, filmy, fotky) ktory potom odlozim a nahradim ho novym tak by som poprosil radu ako to co najlepsie spravit. Mam len 2 sloty na disk takze ten nastavajuci treti nemam kam pripojit a nasledne preniest data zo stareho. Prosim o co najsetrnejsie rady. Dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2100
Zaslal: 16 Dec 2006, 20:23 Predmet: |
|
|
| vypalit to na dvd a nasledne skopcit na novy disk... urcite sa najde kamarat ktory by ti napalovacku pozical, pripadne donies disk kamaratovi nech ti to vypali on, alebo chod za niekym kto bude moc zapojit oba disky a preniest medzi nimi data... tusim sa predavaju pridavne ata/sta radice do PCI slotu, to by ti umoznilo napojit dalsi disk... |
|
| Návrat hore |
|
 |
snake2 Medium Professional

Stav:  Založený: 01.03.2006 Príspevky: 1130 Bydlisko: H:Kerestur(TT);S:Brno(CZ) Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 20:33 Predmet: |
|
|
pozicaj si od niekoho radic IDE to USB alebo rovno uz nejaky externy disk  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1548
Zaslal: 16 Dec 2006, 20:52 Predmet: |
|
|
Este si mohol pripisat kapacitu jednotlivych diskov + ich vyuzitie. Ak je to mozne a na systemovom disku mas dostatok miesta, tak mozes ten druhy disk skopirovat na systemovy a zo systemoveho naspat na ten novy. Mozes to spravit aj na viac krat, ak nestaci kapacita systemoveho disku.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4748
Zaslal: 16 Dec 2006, 20:54 Predmet: |
|
|
| 2 sloty na disk? nie je to trochu nonsens? to mas akoze jeden pata konektor a potom iba sata alebo ako to je? |
|
| Návrat hore |
|
 |
snake2 Medium Professional

Stav:  Založený: 01.03.2006 Príspevky: 1130 Bydlisko: H:Kerestur(TT);S:Brno(CZ) Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 20:58 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| 2 sloty na disk? nie je to trochu nonsens? to mas akoze jeden pata konektor a potom iba sata alebo ako to je? |
pravda .. musis tam mat 2 ide kable nie ? a potom mas aspon 1 ide volne ( pokial nemas 2 CD/DVD mechaniky ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Zaslal: 16 Dec 2006, 21:01 Predmet: |
|
|
No ano, ved napr aj keby si mal 2 CD(DVD) mechaniky, tak ich mozes docasne odpojit, kym neskopirujes disk na ten druhy.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 859 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 21:39 Predmet: |
|
|
| ppt napísal: |
Este si mohol pripisat kapacitu jednotlivych diskov + ich vyuzitie. Ak je to mozne a na systemovom disku mas dostatok miesta, tak mozes ten druhy disk skopirovat na systemovy a zo systemoveho naspat na ten novy. Mozes to spravit aj na viac krat, ak nestaci kapacita systemoveho disku.  |
No to ma hned napadlo lenze moj 120 Gb disk ma 9 gb volnych a velkost suborov ktore chcem premiestnit je 16 gb. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Zaslal: 16 Dec 2006, 21:43 Predmet: |
|
|
| dudinko napísal: |
| No to ma hned napadlo lenze moj 120 Gb disk ma 9 gb volnych a velkost suborov ktore chcem premiestnit je 16 gb. |
No tak na 2x to v pohode skopcis.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 555
Zaslal: 17 Dec 2006, 6:19 Predmet: |
|
|
| Alebo si od niekoho pozicaj externy box. Ten ide cez USB alebo FW. |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1349 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2006, 11:57 Predmet: |
|
|
| teraz tam mas dva disky a dajme tomu ze cd/dvd rom... tak ten jeden disk sa ti tam este zmesti... lebo mas primary a secondary a to este master a slave... a ak mas dva disky a napr. dvd-rom a dvd-rw tak jednu mechaniku odpojis a das tam disk... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|