Prenaimanie Game serveru (asi CS)

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
TomAss
King
King
Používateľov profilový obrázok

Prenaimanie Game serveru (asi CS)

Príspevok od používateľa TomAss »

cavte takze asi sa pustim do takejto vecicky...chcel by som vedet ale par veci od niekoho kto mas skuenosti :)...dajme tomu ze CS...
co sa da zato pytat mesacne ? kolko miesta na FTP a doplatky za dalsie...za Ventrilo atd proste taketo veci okolo toho potrebujem vedet dikez... najlepsie bude ak sa mi ozvete cez Icq :)
a este co by utiahla tato masina ? P4 2.8 Ghz HT + 1Gb ram (dual 512 512)....hdd by tam sjel nejaka 80 alebo 40...pls velmi potrebujem vedet...
aa jasne este rozmyslam ci to budem mat doma alebo to hodim do nejakej serverovne na 100mbit a to by som chcel vediet kolko by to vyslo atd...linux je mi jasny...udrzbu a instalaciu mam zaobstaranu :D...zistujem a rozmyslam uz dobry tyzden po googli kade sa len da ale zatial nist moc... :smt049
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Prva vec do Googlu a hned mi naslo:
http://www.e-sports.sk/clanok/clanok.php?id=2257
http://www.progamers.cz/info_page.asp?news_id=9461

V zahranici sa plati za private/public a cena ide aj podla slotov. Tusim CoD2 public pre 32 hracov je okolo 35 dolarov mesacne, zacinajuc od 10 dolarov za 8 slotov. Vychadza to zhruba dolar na slot.

Tvoja spominana zostava by mohla utiahnut odhadom tak 8x 20 slotov pre CS. Ale je to len moj odhad, treba pocitat s tym, ze nie vzdy to bude plne, mozno realne bude z celeho vyuzite tak 15 percent slotov. Cena za serverhousing zalezi od trafficu, tych 100GB by malo stacit a to sa da dohodnut u primanet.sk na taku tisicku mesacne.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

dikez zatim...a pomohlo by kebyze tam supnem este 512ram (takze 1.5Gb) ? lebo mi tu hniju na policke...alebo by to brzdil ajtak procak ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tu ramku to podla mna aj tak nezozerie, takze skor by bolo lepsie investovat do procaka.
Napísať odpoveď