Prepichnutie ucha
neboli.. zatialFlinstone napísal:mne povedala dva tyzdne si to mam nechat ... a nechytat so spinavimy rukami lebo sa ti zanesie spina a ti to opuchne ... ano dali mi za 300 dve diery aj s nausnicami takymi obycajnymi bodkami
napr bol som vcera a mna uz dnes neboli nic absolutne ale este si to necham
otazka
chcem si dat prepichnut ucho...ale nechcem aby otom vedeli fotrovci no ale ked si ho prepichnem tak budem musiet mat v uchu nausnicu... co by sa stalo keby si ju dam po dvoch dnoch dole a dam si ju napr. na noc,ked budem sam doma v skole... a tak.. ?? moc sem nechodim tak ak sa vam chce tak mi napiste na pokeci na nik busher_svk dakujem.... 
s
uz som to tak nenapadne skusal ale tazko... no oco je taky nevsimavy
a mam by si vsimla ze mam dierku v uchu a zato by ma nevyhresila... horsie je keby ma hned vidi z nausnicou... vies ze zbada ma s dierkou a o 2dni rovno aj s nausnicou.... len ci by sa mi to nezapalilo alebo tak... inak mam doma 2 sede ihli,dost tenke
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
keby si ju po 2dnoch vybral uz by si spat nedal

ja som na zaciatku mal tiez v oboch naraz, a ja som tam mal ceresne ktore sa kolisali to bola ina srandablackshit100 napísal:a ty jak spis preboha ked mas v oboch?? :d to se neda celu noc ne hlave rovno ze pozeraam na plafon alebo na ksichte o vankus:d mas to aze teraz :d
tak ak to budes dezinfikovat sprejom ktory nato je tak nezapali, ale ked to po dvoch dnoch vytiahnes dierka sa stiahne a clovek by bol az prekvapeny ako sa dokaze rychlo hojit, takze s najvacsou pravdepodobnostou by si to musel pichat na novo, takze ak tajne, tak jedine s dlhymi vlasmi aby si to mal cim zakryt 
bohuzial take dlhe vlasy nemam... ale casto nosievam kapucne...ColdRain napísal:tak ak to budes dezinfikovat sprejom ktory nato je tak nezapali, ale ked to po dvoch dnoch vytiahnes dierka sa stiahne a clovek by bol az prekvapeny ako sa dokaze rychlo hojit, takze s najvacsou pravdepodobnostou by si to musel pichat na novo, takze ak tajne, tak jedine s dlhymi vlasmi aby si to mal cim zakryt
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
2-krat sam doma.. neusnicu dodnes nemam.. bolo to ani nevycistenou obrovskou zycherkou.. a doteraaz nic.. nicoho sa neboj. .neboli to.. ina to ide tazko.. tak tazko ze som myslel ze si ho skor roztrhnem ako prepichnem:D
ked nechces zahoji sa to do hodiny.. ani nezbadas ani neboli..
a nausnicu nechcem .. myslim ze som chlap a nie nejaky pozer al. homosexual a.k.a. buzna
nevem ja som iny . ja s nausnicou eee..
ked nechces zahoji sa to do hodiny.. ani nezbadas ani neboli..
a nausnicu nechcem .. myslim ze som chlap a nie nejaky pozer al. homosexual a.k.a. buzna
mne sa nausnice pacia ale samozrejme nie na kazdom a kto sa este sprava ako buzna... ale chcem si dat lebo chcem vediet ako budem vyzerat a ci sa mi hodi, inak sa mi to paci. v utorok si asi pojdem dat prepichnut ucho... co sa stane ked si ju po 2dnoch od nastrelenia dam dole? asi na hodku? to sa nic nestane ze?
hmm... no ale ja si to dam spravit v zlatnictve za 150 aj snausnicou,som sa pytal, obycajne prepichnutie stoji asi 30sk a nausnica je najdraksia... ked napriklad pojdem vecerat s fotrovcami tak by som si ju dal dole a tak...Masaker napísal:busher: presne toto aj u mna.. zvedavost.. a mladicka nerozvaznost.. ale za 5 kil v dakom salone sa to neoplati. .zober zicherku zabi ju tam a uvidis.. neboli to..