prepojenie dvoch PC

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ferros
Medium Expert
Medium Expert

prepojenie dvoch PC

Príspevok od používateľa ferros »

mam situaciu ked na dvoch pc z winXP, mi na jednom pc SP1 je videt nazdielane dokumenty, a na tom druhom pc zo SP2, mi neni videt nazdielane dokumenty na tom prvom, moze to byt rozdielnostou SP
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Viem ze toto zdielanie sa riesilo aj tak , ze sa v Sietovych pripojeniach robi to Nastavit domacu siet alebo siet malej kancelarie, kde ta prevedie sprievodca a na konci je volba zapnut zdielanie suborov a tlaciarni.Toto spravit na oboch PC.Popripade skotrolovat potom firewall a povolit aj tam zdielanie.Tym padom ked das nejaku zlozku do Zdielanych dokumentov v Tento pocitac, alebo zlozku samotnu navolis ako zdielanu, tak by ju mal druhy PC ak je to dobre nastavene vidiet.............pripadne si daj vyhladat pocitace v sieti podla IPcky daneho pocitaca a tam by sa ti mali tiez vsetky zdielane zlozky ukazat.

-Takto nejako mi to fungovalo so susedom,ked som mal s nim siet.

Ale pozor toto je robene pri XP vs. XP.Ked tak daj na obe masiny SP 2.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tento problem sa tu riesil uz par krat, takze si to skus na fore pohladat. Podla mna existuje jedine a najlepsie riesenie a to je pouzite FTP servera. Ten vyriesi vsetky problem aj do buducnosti.
ferros
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferros »

hojko napísal:Tento problem sa tu riesil uz par krat, takze si to skus na fore pohladat. Podla mna existuje jedine a najlepsie riesenie a to je pouzite FTP servera. Ten vyriesi vsetky problem aj do buducnosti.
kuknem, ale jakto ze to poriadne nefunguje, to su mantaci v tom microsofte
fogus
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fogus »

Myslím, že dobra voľba je sieťový disk :)
Napísať odpoveď