|
| Autor |
Správa |
pirat3 Amateur

Stav:  Založený: 01.02.2006 Príspevky: 25 Bydlisko: SYSTEM OF A DOWN Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2007, 14:08 Predmet: Prepojenie kompu a TV |
|
|
| Existuje nejaky fajn softik na ovladanie s-video na kompe??Mam grafanu od n-vidie,ale ten soft,co mali k ovladacom mi nejak nevyhovuje.Ak nieco mate,alebo nejaku radu,budem vam vdackny... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 9397 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2007, 17:08 Predmet: |
|
|
akoze nevyhovuje ,?? mas ciernobiely obraz ??
staci sa pohrat s nastavenim... newiem ci by bol iny soft na take daco  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kEndros Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.08.2006 Príspevky: 348 Bydlisko: in claire`s pussy Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2007, 17:49 Predmet: |
|
|
| ano a ak ti nejde ten tvoj soft tak skus si stiahnut novy z nvidia.com |
|
| Návrat hore |
|
 |
hornblower Medium Star

Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 348
Zaslal: 26 Feb 2007, 19:56 Predmet: |
|
|
| a co potrebujes ovladat ? nejak mi neje jasne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 26 Feb 2007, 20:27 Predmet: |
|
|
newiem ci nexce z TV nahravat... abo co..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
IMI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2005 Príspevky: 1802 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2007, 20:27 Predmet: |
|
|
| ja to tak mam napojenu telku do kompu napriklad kukam film z pc v telke a na pc hram cs.(ale ram minimalne 1024mb)Ja som to spravil cez plocha-vlastvosti a tam som sa len pohral |
|
| Návrat hore |
|
 |
pirat3 Amateur

|
Zaslal: 26 Feb 2007, 21:38 Predmet: |
|
|
Ked pustim nejake video,tak obraz je pekne prisposobeny na velkost obrazovky telky,ale nejdu titulky...ale to az tak neva...ale ked som normalne vo wine,tak sa tam cela obrazovka akokeby nezmesti (skusal som znizit rozlisenie na nimimum), ale ked sa presuniem myskou ku "kraju obrazovky na telke", proste sa to scrolne (posunie) automaticky...ono je to celkom haluz...ale nepohodlne to je:)
A chel som vediet,ci je nejaky alternativny softik.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 26 Feb 2007, 21:52 Predmet: |
|
|
tak to je hrozne divne...
pretoze ak mas video presne na sirku a vysku a plochu uz nie tak newiem...
alternativny softik... fakt pochybujem ze je daco take...
aku mas telku ?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
pirat3 Amateur

|
Zaslal: 26 Feb 2007, 23:04 Predmet: |
|
|
nejake OVPcko..klasika analog s elektronkou ziadna plazma  |
|
| Návrat hore |
|
 |
TOMOO Medium Star

Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 353 Bydlisko: Dolný Kubín Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 9:30 Predmet: |
|
|
| ja som mal tieš tento problem, nastavil som na TV rozlišenie 800x600 a na PC som si nechal 1024x756 proste som si vytvoril dve plochy... no a takto možem pustiť na tv film a na PC normalne surfovať. Treba sa s tým pohrať a nastaviť to tam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
xaxaxa Medium Expert

Stav:  Založený: 08.08.2005 Príspevky: 130
Zaslal: 27 Feb 2007, 21:03 Predmet: |
|
|
| pirat3 napísal: |
Ked pustim nejake video,tak obraz je pekne prisposobeny na velkost obrazovky telky,ale nejdu titulky...ale to az tak neva...ale ked som normalne vo wine,tak sa tam cela obrazovka akokeby nezmesti (skusal som znizit rozlisenie na nimimum), ale ked sa presuniem myskou ku "kraju obrazovky na telke", proste sa to scrolne (posunie) automaticky...ono je to celkom haluz...ale nepohodlne to je:)
A chel som vediet,ci je nejaky alternativny softik.. |
Tieto veci by sa mali dat nastavit vo vlastnostiach karty. Urcite tam mas moznost nastavit rozlisenie (neviem aky mas TV ale pouzit viac ako 800x600 pre TV sa mi nezda - take nieco bezny Tv asi ani nevie zobrazit), potom mozes nastavit velkost obrazu zobrazeneho na TV, tiez posunutie do stran...co sa tyka titulkov, mne pomohlo nastavenie "primary display" v nastaveni (tusim je to vo full ovaerlay control , alebo take nieco)...pouzivam jednoduche klonovanie obrazu pre TV. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 27 Feb 2007, 21:07 Predmet: |
|
|
ja mam TV zobrazene na 1024*768.. rovnako ako monitor...
a na telke mam potom presnu kopiu Monitora... nic neni roztiahnute ani nic podobne...
titulky idu tak isto ako aj na monitore...
a pouzivam zobrazenie JEDNEJ obrazovky.. ine som neskusal
//obrázky pridávajte do príloh
|
|
| Návrat hore |
|
 |
TOMOO Medium Star

Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 353 Bydlisko: Dolný Kubín Karma: 
|
Zaslal: 28 Feb 2007, 10:24 Predmet: |
|
|
| no ja som nastavoval najprv clon, ale na monitore sa mi vzdy zmenila frekvencie z 100 na 60 no tak teraz mam nastavené ako dve plochy dva monitory, na jednom mam 1024x 576 (PC) a na druhom mam 800x600 (TV) ked som to mal nastavene ako klon tak titulky mi tieš nešli musel som dať TV ako primarny monitor, ale teraz proste už nič netreba prehadzovať, iba na TV dať AV4 a z jednej plochy presunuž do druhej plochy video a dať FULL screem a ide všetko aj titulky. v MV2player sa dá nastaviť kde chcem aby mi hodilo Full screem. nastavím na display2 (TV) no a na PC len štiknem dvarazi na video, v PC sa to minimalizuje a na TV sa to Maximalizuje a pozerám. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pirat3 Amateur

|
Zaslal: 04 Mar 2007, 12:12 Predmet: |
|
|
| xaxaxa napísal: |
| Tieto veci by sa mali dat nastavit vo vlastnostiach karty. Urcite tam mas moznost nastavit rozlisenie (neviem aky mas TV ale pouzit viac ako 800x600 pre TV sa mi nezda - take nieco bezny Tv asi ani nevie zobrazit), potom mozes nastavit velkost obrazu zobrazeneho na TV, tiez posunutie do stran...co sa tyka titulkov, mne pomohlo nastavenie "primary display" v nastaveni (tusim je to vo full ovaerlay control , alebo take nieco)...pouzivam jednoduche klonovanie obrazu pre TV. |
A kde sa da nastavit ten Full overlay controll??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|