|
|
|
| Autor |
Správa |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3667 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2006, 16:27 Predmet: |
|
|
1. toto je snáď jasné každému:
//obrázky pridávajte do príloh
2. nastavenie potlacenia blikania-samozrejme na max.,ale uplne odstranit sa nedá!!!
3. TV norma-nastavenie:
4. verzia driverov:
pozn.:
1. na karty typu r 9200 nepouzivajte nové uzivatelske rozhranie CCC!
2. v niektorých prípadoch spôsobuje šum v obraze na TV aj 75 ohm anténny kábel-odpojte ho!
3. v mojom prípade pripojené cez S-video. aby boli straty signálu čo najmenšie použite co najkratsí kábel.
4. v niektorých prípadoch nenájde TV príjimac. pravdepodobne to závisí od pouzitej verzie driverov. to ale nie je prípad mnou použitej verzie. ak sa vám to stava tak pripájajte TV ešte pred zapnutím PC a TV. na 99% ho GK nájde.
5. v neposlednom rade nezabudnite nainstalovat WDM driver. nájdete ho na stránkach ATI.
6. Hardcore tip: karta bola od fy. manli. pokým som neflashol jej bios z karty od fy sapphire, tak boli v obraze duchovia a cez obraz prebiehal čierny or biely pás(horizontálne).
7. ATI popracovala na kvalite obrazu na TV. takze vo vseobecnosti platí: cím novší driver, tým lepší obraz. ale opakujem pozor na bod 1.
PS: návod na nvidiu, niekedy nabudúce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
xxxmen21 Light Expert

Stav:  Založený: 30.05.2006 Príspevky: 46 Bydlisko: Ličartovce Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2006, 17:32 Predmet: |
|
|
to ccc je catalist control center lebo ten mam
ten som si musel stiahnut lebo ten driver co som mal ako original pri grafickej karte mi nechcel ist ked som servise pack 2 neviem preco a tak som si stiahol ten (asi) CCC
ked je nieco starsie poradte co..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3667 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2006, 18:03 Predmet: |
|
|
| Kód: |
| http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=22264 |
v kolonke Low speed stiahni:1/4 Display Driver Only a 3/4 WDM Integrated Driver Only
control panel |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|